Lütfen evli olduğunu söyleMerhaba. 2 hafta önce ilk kez cinsel birlikteliğim oldu. İlk deneme oldukça acılıydı. Kıpkırmızı kan geldi yaklaşık 5 dakika boyunca. 3 saat sonra tekrar denediğimizde yine fazlasıyla acı hissettim ve yine kan vardı ama bu sefer pembeydi. Dün tekrar denediğimizde ise inanılmaz acı hissettim. Acı duydukça kasılıyorum ve ilişki olmuyor. İlk başlarda bu kadar acı normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı? Şu an fazlasıyla korkuyorum. Aslında cinsel isteğim var ama acıya dayanamıyorum.
yetişkin bir insansa ve evli değilse, doğanın kanunu aynı zamanda da bir ihtiyaç olan sevmek ve sevişmek eylemini gerçekleştiriyorsa ne var? hemeeen lafı getirmişsiniz nilir ivli ildiğini siyli.. size ne? sorduğu şey bu mu?Lütfen evli olduğunu söyle
Tebrik ederim yollu yolunu bulmuş tıpkı sızın gibiyetişkin bir insansa ve evli değilse, doğanın kanunu aynı zamanda da bir ihtiyaç olan sevmek ve sevişmek eylemini gerçekleştiriyorsa ne var? hemeeen lafı getirmişsiniz nilir ivli ildiğini siyli.. size ne? sorduğu şey bu mu?
2 hafta ara verdik aslında. İlk 1 hafta acım vardı otururken bile ama yine de 2 hafta beklemek istedimkonuyu yanlış yere açmışsın ama cevap vereyim. normal ilk zamanlarda bide ara verip iyileşmesini bekleyebilirsin
Tebrik ederim yollu yolunu bulmuş tıpkı sızın gibiyapın yapın ki cehennem ateşinde odununuz bolca olsunda çatır çatır yanın Allah kolaylık versin ne diyim ozaman böyle tam gaz devqm. Bide normal karşılamaz mi Allah'ım sen beni ve bnim gibileri boylelerinden koru
Sanane?Lütfen evli olduğunu söyle
Tebrik ederim yollu yolunu bulmuş tıpkı sızın gibiyapın yapın ki cehennem ateşinde odununuz bolca olsunda çatır çatır yanın Allah kolaylık versin ne diyim ozaman böyle tam gaz devqm. Bide normal karşılamaz mi Allah'ım sen beni ve bnim gibileri boylelerinden koru
Ya yargı dağıtmak ahkam kesmek sana mı düştü? Üstelik medeni durumumu bile bilmiyorsun. Kafayı yemişsinTebrik ederim yollu yolunu bulmuş tıpkı sızın gibiyapın yapın ki cehennem ateşinde odununuz bolca olsunda çatır çatır yanın Allah kolaylık versin ne diyim ozaman böyle tam gaz devqm. Bide normal karşılamaz mi Allah'ım sen beni ve bnim gibileri boylelerinden koru
bir de ne terbiyesizmişsiniz öyle hakaretler falan. yollu demek? :) evladınız var anneler klubune dahil olduğunuza göre, insanlar üzerine çok konuşmayın sonra kınadığınızı yaşatırlar falan....
Tahriklere gelmeyiiiin, polemiğe girmeyiiin, gereksiz yere banlanmayııın.Ya yargı dağıtmak ahkam kesmek sana mı düştü? Üstelik medeni durumumu bile bilmiyorsun. Kafayı yemişsin
İroni, değil mi?Tebrik ederim yollu yolunu bulmuş tıpkı sızın gibiyapın yapın ki cehennem ateşinde odununuz bolca olsunda çatır çatır yanın Allah kolaylık versin ne diyim ozaman böyle tam gaz devqm. Bide normal karşılamaz mi Allah'ım sen beni ve bnim gibileri boylelerinden koru
Yok gayet ciddiİroni, değil mi?
Dinimizce normal karşılanmıyor çok haklısın ama dinimizce birinin çatır çatır yanmasını istemek de normal karşılanmıyor. Çok uzulduysen beddua etmek yerine dua edebilirsin değil mi?Tebrik ederim yollu yolunu bulmuş tıpkı sızın gibiyapın yapın ki cehennem ateşinde odununuz bolca olsunda çatır çatır yanın Allah kolaylık versin ne diyim ozaman böyle tam gaz devqm. Bide normal karşılamaz mi Allah'ım sen beni ve bnim gibileri boylelerinden koru
ben cevap vereyim genelde sosyoekonomik cetvelin önemsiz yerlerinde bulunurlar, o kadar işleri güçleri yoktur ki elalemin hayatına dadanırlar ve çağ dışı fikirleriyle bilinirler, üstelik fikirleri değer görmeyince terbiyesizce çirkefleşerek hakarete başvuran tipler olur bu tipler gibiler : )Sen ve senin gibiler nasıllar ki?
Ben zaten biliyorum da bizzat kendisinden duymak istedim aslında.ben cevap vereyim genelde sosyoekomomik kademenin önemsiz yerlerinde bulunurlar, o kadar işleri güçleri yoktur ki elalemin hayatına dadanırlar ve çağ dışı fikirleriyle üstelik fikirleri değer görmeyince terbiyesizce çirkefleşerek hakarete başvuran tipler olur bu tipler gibiler : )
Yeterince hazır olmadan ilişkiye giriyor olabilirsiniz. Veya bir kere acıdığı için yine acıyacak korkusundan kendinizi kasıyorsunuzdur.
Bir diğer ihtimal ise anatomik olarak acı çekmenize neden olan bir sebep olabilir. Jinekologa giderek bu ihtimali ortadan kaldırabilirsiniz.
Dünya üzerindeki milyonlarca kadın sevişiyoruz, öyle her defasında çok acılı olsa kimse yapamazdı öyle düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?