İlk deneyim

O zaman sizde sizin gibiler o ne demekse artik ogullariniza erkeklerin istedikleriyle istedkleri zaman seks yapma hakkina sahip olduklari gibi kadinlarinda olabilecegini 1 kanla namuslu olunmayacagini ogretin.O konu acanlar,baba evine 1 kan damlasi icin gonderilenler hatta oldurulenler ne yazik ki o kadar sansli olamiyorlar

Ateş seni çagırıyor dediniz gece gece canım malum hamburgeri istedi bebegimin hakkına da girdiniz yargı dağıtan hanımefendi

Ögretmedigimizi nerden çıkardınız bizler zaten öğretiyoruz önemli olan sizlerin öğretmesi lutfen önceki yorumunuzun içeriğini ıyice okuyup pekiştiriniz Ortak noktayı bulmuşsunuz evlatlarımıza doğruyu öğretmek kanla namusu aynı başlık altında birlestirmemek.

Hanımefendi beni ve benim gibileri korusun Allah yazmışta. Biz napıyoruz acaba ahlak namus mu bozuyoruz. Siz ve sizin gibiler asıl akşama kadar ağzında dedikodu beddua elalem hep dilinde ama ne hikmetse cennetlik saymışsınız kendinizi. Mübarek günde birşey demek istemiyorum Yüce Allah ın işine de karışır olmuşsunuz tövbe estağfurullah ki kimin cehenneme gideceğine de siz karar veriyosunuz. Bir dönüp kendinize bakın önce içiniz kirlenmiş sizin ağzınıza vurmuş namus ahlak sadece iki bacak arasında değil. Ama kime laf anlatıyosak heeey gidi hey..

Yahu ilk yazdıysan Kızlık zarın yırtıldı onu bi süre iyileşmesi için rahat bırakmalısın üzerine yine yaparsan yine kanar .. yoksa enfeksiyon olur yara iyileşmez

İlk ilişkide normal acının olması. Yırtıldıkça açıldıkça ağrı geçer . kendini çok kasıyorsun sanırım . Birde partnerininki büyük olduğu için acı da hissedebilirsin

Çağ dışı fikirler demişsiniz çokmu normal evlenmeden ilişki yaşamak ya da evlenmeden ilişki yaşadı diye çağdaşmı oldu

Çağ dışı fikirler demişsiniz çokmu normal evlenmeden ilişki yaşamak ya da evlenmeden ilişki yaşadı diye çağdaşmı oldu
Cinsel ilişki yaşamak ya da yaşamamak çağdaşlıkla alakalı değil, ‘sizin gibiler’ sorusuna bu kafa yapısına sahip insanların girdiği kalıbı tanımlamak için cevap verdim. Bunu hoş karşılayan vardır karşılamayan vardır, normaldir. Ama kalkıp bunun üzerinden insanlara hakaret edilmez, bahsettiğimiz kişi gibi. Kimse kimseye evlenmeden ilişki yaşadı diye yollu vb hitaplarda bulunamaz. Çağdışı fikirlerden biri mesela başkalarını yaşam tarzı üzerinden eleştirmek ve bir kalıba sokmak olabilir... Asıl ilgileneceğiniz konu bunlar olsun çağdaşlığa yüklenen anlamı zaten bilecek kadar aklınız vardır herhalde. Okuduğunuzu bi sindirip anlayın ilk önce.

Çagdaşlığa yüklenen anlam ahlaksızlıkları hoş görmezse sizin için dini değerlerinizi bilemem ama siz çağdaşlığı çok farklı anlamışınız ahlaksızlık olmamalı

Çagdaşlığa yüklenen anlam ahlaksızlıkları hoş görmezse sizin için dini değerlerinizi bilemem ama siz çağdaşlığı çok farklı anlamışınız ahlaksızlık olmamalı
Al işte yine dini soktuk araya hahahahhahahhahahhah
Sizin tabirinizce ahlaksız olarak nitelendirilen şeyleri insan hoş görse de görmese de kendinedir. Brilerinin bir şeyleri ahlaksızca bulması ya da hoşgörmemesi, ona, o şeye sahip olanları/yapanları kınama onlara hakaret etme hakkı tanımaz. Herkesin bir yaşam tarzı vardır iyisi ile kötüsü ile herkes yaşadığı şeylerin sorumluluğunu üstlenir. İnsanların fikirlerine ve hayatlarına saygı duymak evet çağdaşlığın önemli adımlarından biridir.

Bide bu yorumu beğenenler var! SANANE SANANE BEDEN BENİM BELKİ MÜSLÜMAN DEĞİLİM SANA MI YAZILIYOR SANANEEEEE

Benim canım cook acıdı 3 tanr doktora gittim bir sorunum mu var diye bir sorun da cikmadi cildiracaktim resmen. Bir kayganlastirici al be kayganlastiriciyla dene bana son gittigim doktor kayganlastirici verdi onunla cok rahat ettim bir de anestol de vermisti ama o krem olduğu icin doktora danismadan kullanma istersen cunku yakiyor. Bir sure kayganlastiriciyla ve anestolle denedik, anestolu 1 ay sonrasinda biraktim(doktor oyle demisti) ama kayganlastiriciyi hala kullanıyoruz. Ama yine de hala ilk giriste canim aciyor mutlaka.

Kendini kasma kastikca daha cok aciyor bu en onemli sey ve on sevismeyi uzun tut bu da cok onemli.

Uzun surerse doktora git bir hastalik da neden olabiliyormus aciya.

Umarim seninki gecer alıştıkça. Eger alkol kullaniyorsan icip oyle sevis hem daha zevkli oluyor hem de aci maci kalmiyor

Aynen öyle birileri hoş ğörsede hoş gören taraf sizsiniz bende hoş görmüyorum insanların fikirlerine sende saygı duymayı öğren bu da benim düşünce tarzım çağdaşlıktan bahsediyorsun ya

Evet evlenmeden ilişki yasamak tabii ki normal iliski 2 tarafın da istegi varken yaşandığı surece normaldir. Bu dusunceye gore evlilik, seksi yasallastirma ve ahlaka sigdirmak icin mi yapilir?

Evlenmeden iliski yasayan cagdas olmaz, cagdas insan kimin kiminle sevistigini onemsemez ama.

Asil ahlaksizlik; evliyken başkasıyla iliski yasayan, sokakta dekolte giyen kadina bakan, cocuklar icin kotu seyler dusunen pedofili sapiklar.... bu liste uzar gider. Ama iki insan birbirini sevip sevisti diye veyahut sadece kendini tatmin etmek icin sevisti diye ahlaksiz olmaz. Ahlak kavrami bu kadar basit değildir. Hele bir kadına iliski yasadi diye ahlaksiz demek asil ahlaksizliktir bence. Lütfen birbirimize destek olacagimiza yargilamayalim yok yere.

Ahlak kavramı çok açık ve nettir evlenmeden ilişki yaşamak bana göre inanan çoğu kişye ğöre ahlaksızlıktır hayasızlıktır
Evlilik zaten bunun için insanları böyle ahlaksızlıklardan uzak tutmak için çünkü insanın nefsiyle başa çıkması çok zordur

Çok çağdaşız madem evliyken başkasıyla ilişki yaşayana da karışmayalım onun hayatı sonuçta demi başkasını ilgilendirmez kendinizle çelişmeyin lütfen

Ahlak kavramı bu kadar basit değildir demişsiniz aynen bencede sizin çağdaşlık adı altında ahlaksızlığı normal bişey gibi gösterecek kadar basit değildir

Çok çagdaş olsanız düşüncelere farklı görüşlere de açık olursunuz sonuçta herkesin kendi fikri vardır değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…