- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
O zaman sizde sizin gibiler o ne demekse artikMalesef sizin gibi düşünen insanların düşünceleri yüzünden nerde diktirirm diye konu açıyorlar çünkü biz 2020 de değil dünya 2020 de uzay cağında değil su orucu bozar mı cağındayız.
Şişe beyinli insanlar ne söylersen söyle mantıklı fikri kabul etmeyenlerSen ve senin gibiler nasıllar ki?
Benimde ilk böyle olmuştu tabi böyle kan gelmedi çokta yapısı dardı2 hafta ara verdik aslında. İlk 1 hafta acım vardı otururken bile ama yine de 2 hafta beklemek istedim
Ögretmedigimizi nerden çıkardınız bizler zaten öğretiyoruz önemli olan sizlerin öğretmesi lutfen önceki yorumunuzun içeriğini ıyice okuyup pekiştiriniz Ortak noktayı bulmuşsunuz evlatlarımıza doğruyu öğretmek kanla namusu aynı başlık altında birlestirmemek.O zaman sizde sizin gibiler o ne demekse artikogullariniza erkeklerin istedikleriyle istedkleri zaman seks yapma hakkina sahip olduklari gibi kadinlarinda olabilecegini 1 kanla namuslu olunmayacagini ogretin.O konu acanlar,baba evine 1 kan damlasi icin gonderilenler hatta oldurulenler ne yazik ki o kadar sansli olamiyorlar
Aynen inşallah bir daha hiç evlisindir..Lütfen evli olduğunu söyle
Çağ dışı fikirler demişsiniz çokmu normal evlenmeden ilişki yaşamak ya da evlenmeden ilişki yaşadı diye çağdaşmı olduben cevap vereyim genelde sosyoekonomik cetvelin önemsiz yerlerinde bulunurlar, o kadar işleri güçleri yoktur ki elalemin hayatına dadanırlar ve çağ dışı fikirleriyle bilinirler, üstelik fikirleri değer görmeyince terbiyesizce çirkefleşerek hakarete başvuran tipler olur bu tipler gibiler : )
Cinsel ilişki yaşamak ya da yaşamamak çağdaşlıkla alakalı değil, ‘sizin gibiler’ sorusuna bu kafa yapısına sahip insanların girdiği kalıbı tanımlamak için cevap verdim. Bunu hoş karşılayan vardır karşılamayan vardır, normaldir. Ama kalkıp bunun üzerinden insanlara hakaret edilmez, bahsettiğimiz kişi gibi. Kimse kimseye evlenmeden ilişki yaşadı diye yollu vb hitaplarda bulunamaz. Çağdışı fikirlerden biri mesela başkalarını yaşam tarzı üzerinden eleştirmek ve bir kalıba sokmak olabilir... Asıl ilgileneceğiniz konu bunlar olsun çağdaşlığa yüklenen anlamı zaten bilecek kadar aklınız vardır herhalde. Okuduğunuzu bi sindirip anlayın ilk önce.Çağ dışı fikirler demişsiniz çokmu normal evlenmeden ilişki yaşamak ya da evlenmeden ilişki yaşadı diye çağdaşmı oldu
Çagdaşlığa yüklenen anlam ahlaksızlıkları hoş görmezse sizin için dini değerlerinizi bilemem ama siz çağdaşlığı çok farklı anlamışınız ahlaksızlık olmamalıCinsel ilişki yaşamak ya da yaşamamak çağdaşlıkla alakalı değil, ‘sizin gibiler’ sorusuna bu kafa yapısına sahip insanların girdiği kalıbı tanımlamak için cevap verdim. Bunu hoş karşılayan vardır karşılamayan vardır, normaldir. Ama kalkıp bunun üzerinden insanlara hakaret edilmez, bahsettiğimiz kişi gibi. Kimse kimseye evlenmeden ilişki yaşadı diye yollu vb hitaplarda bulunamaz. Çağdışı fikirlerden biri mesela başkalarını yaşam tarzı üzerinden eleştirmek ve bir kalıba sokmak olabilir... Asıl ilgileneceğiniz konu bunlar olsun çağdaşlığa yüklenen anlamı zaten bilecek kadar aklınız vardır herhalde. Okuduğunuzu bi sindirip anlayın ilk önce.
Al işte yine dini soktuk araya hahahahhahahhahahhahÇagdaşlığa yüklenen anlam ahlaksızlıkları hoş görmezse sizin için dini değerlerinizi bilemem ama siz çağdaşlığı çok farklı anlamışınız ahlaksızlık olmamalı
Bide bu yorumu beğenenler var! SANANE SANANE BEDEN BENİM BELKİ MÜSLÜMAN DEĞİLİM SANA MI YAZILIYOR SANANEEEEETebrik ederim yollu yolunu bulmuş tıpkı sızın gibiyapın yapın ki cehennem ateşinde odununuz bolca olsunda çatır çatır yanın Allah kolaylık versin ne diyim ozaman böyle tam gaz devqm. Bide normal karşılamaz mi Allah'ım sen beni ve bnim gibileri boylelerinden koru
Yoo 10 kişiyle yattım hiçde diktirmem bide anne olacaksın inşallah rabbinle evladınla sınanırsınZamani gelince nasil diktiririm nerde diktirirm diye dogru yerde konu acar artik
Benim canım cook acıdı 3 tanr doktora gittim bir sorunum mu var diye bir sorun da cikmadi cildiracaktim resmen. Bir kayganlastirici al be kayganlastiriciyla dene bana son gittigim doktor kayganlastirici verdi onunla cok rahat ettim bir de anestol de vermisti ama o krem olduğu icin doktora danismadan kullanma istersen cunku yakiyor. Bir sure kayganlastiriciyla ve anestolle denedik, anestolu 1 ay sonrasinda biraktim(doktor oyle demisti) ama kayganlastiriciyi hala kullanıyoruz. Ama yine de hala ilk giriste canim aciyor mutlaka.Merhaba. 2 hafta önce ilk kez cinsel birlikteliğim oldu. İlk deneme oldukça acılıydı. Kıpkırmızı kan geldi yaklaşık 5 dakika boyunca. 3 saat sonra tekrar denediğimizde yine fazlasıyla acı hissettim ve yine kan vardı ama bu sefer pembeydi. Dün tekrar denediğimizde ise inanılmaz acı hissettim. Acı duydukça kasılıyorum ve ilişki olmuyor. İlk başlarda bu kadar acı normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı? Şu an fazlasıyla korkuyorum. Aslında cinsel isteğim var ama acıya dayanamıyorum.
Aynen öyle birileri hoş ğörsede hoş gören taraf sizsiniz bende hoş görmüyorum insanların fikirlerine sende saygı duymayı öğren bu da benim düşünce tarzım çağdaşlıktan bahsediyorsun yaAl işte yine dini soktuk araya hahahahhahahhahahhah
Sizin tabirinizce ahlaksız olarak nitelendirilen şeyleri insan hoş görse de görmese de kendinedir. Brilerinin bir şeyleri ahlaksızca bulması ya da hoşgörmemesi, ona, o şeye sahip olanları/yapanları kınama onlara hakaret etme hakkı tanımaz. Herkesin bir yaşam tarzı vardır iyisi ile kötüsü ile herkes yaşadığı şeylerin sorumluluğunu üstlenir. İnsanların fikirlerine ve hayatlarına saygı duymak evet çağdaşlığın önemli adımlarından biridir.
Evet evlenmeden ilişki yasamak tabii ki normal iliski 2 tarafın da istegi varken yaşandığı surece normaldir. Bu dusunceye gore evlilik, seksi yasallastirma ve ahlaka sigdirmak icin mi yapilir?Çağ dışı fikirler demişsiniz çokmu normal evlenmeden ilişki yaşamak ya da evlenmeden ilişki yaşadı diye çağdaşmı oldu
Yoo 10 kişiyle yattım hiçde diktirmem bide anne olacaksın inşallah rabbinle evladınla sınanırsın
Ahlak kavramı çok açık ve nettir evlenmeden ilişki yaşamak bana göre inanan çoğu kişye ğöre ahlaksızlıktır hayasızlıktırEvet evlenmeden ilişki yasamak tabii ki normal iliski 2 tarafın da istegi varken yaşandığı surece normaldir. Bu dusunceye gore evlilik, seksi yasallastirma ve ahlaka sigdirmak icin mi yapilir?
Evlenmeden iliski yasayan cagdas olmaz, cagdas insan kimin kiminle sevistigini onemsemez ama.
Asil ahlaksizlik; evliyken başkasıyla iliski yasayan, sokakta dekolte giyen kadina bakan, cocuklar icin kotu seyler dusunen pedofili sapiklar.... bu liste uzar gider. Ama iki insan birbirini sevip sevisti diye veyahut sadece kendini tatmin etmek icin sevisti diye ahlaksiz olmaz. Ahlak kavrami bu kadar basit değildir. Hele bir kadına iliski yasadi diye ahlaksiz demek asil ahlaksizliktir bence. Lütfen birbirimize destek olacagimiza yargilamayalim yok yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?