• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk diş yan taraftan çıkar mı? Lütfen acil cevap verin!

dilayza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
314
153
123
Ankara
slm arkadaşlar benim oğlum 5. ayın içinde diş çıkartıyo ama diş alttan değil de yan taraftan çıkıyo.hiç böyle bir şey duydunuz mu?bir de diş ağrılarını azaltmak için yapılan bir şey var mı? çok canı yanıyor sürekli ağlıyor geceleri de uyumuyor.herkese kolay gelsin.bilmiyorumkismile

canım dişler genel olarak çoğu çocukta aynı sıralamaya göre çıkar ama bazılarında bu sıralamayı takip etmez,benim kızımda önce alt ön ikiyi çıkardı sonra normalde sıra üst önlerde olmasına rağmen alt yanları çıkardı :) yani diş çıkarma sırası çok da önemli değil... kaşıntı ve ağrıyı azaltmak için jeller var ama bizde bir işe yaramamıştı.

canım çok taşekkür ederim jel kullanıyorum ama dediğin gibi pek faydası olmadı.

canım benim kızım ilk üst sol tarfındaki dişini çıkarmıştıı....şuan oğluşum 5 aylık alttaki dişi patladııı....genelde ilk altlar çıkıo ama bazen o sırayı takip etmiyor..çok önemlide değil bence....kızımın dişleri maşallah çok güzel..yerimseniben.

benım oglumunda dişleri cıkacak galıba cokk ateslenıyo uyuyamıyo zavallım doktora goturdum bıseyı yok dış galıba dedi :(((

evet önce alt ön sonra üst on cıkar benim bildigim kadar. rahatlatmak icin pek birsey yok. Ben Almanyada degisik biseyler bulmustum onları almıstım kızıma kemirmek icin bir bitki kökü vardı onu kullanıyordum ama Miray icin almadım sadece jel kullanıyorum.

canım benim kızım ilk üst sol tarfındaki dişini çıkarmıştıı....şuan oğluşum 5 aylık alttaki dişi patladııı....genelde ilk altlar çıkıo ama bazen o sırayı takip etmiyor..çok önemlide değil bence....kızımın dişleri maşallah çok güzel..yerimseniben.

lalim doğru mu duydumm.. paşamızın ilk dişi patladı mı..??bilmiyorumkismile

lalim doğru mu duydumm.. paşamızın ilk dişi patladı mı..??bilmiyorumkismile

evet canım doğru okudun.....alt ön iki dişimiz patladıııı....ablamızında erken çıkmıştı..benimde erken çıkmışş...genetik sanırsammmmyerimseniben

canım kardeşim diş hekimi benim o da sıralamanın bi önemi yok demişti her bebek farklı sırada çıkarabilirmiş allah kolaylık versin

canım arkadaşımın oğlunun da ilk dişleri yandan çıkmıştı.. biz de o zaman şaşırmıştık ama olabiliyormuş...

Back
X