İlk doğum günü için hazırlıklar!!! (2010 Ağustos Anneleri)

durulina

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
914
14
298
İstanbul
Canlar merhaba çok uzun zamandır gelip giremiyorum buralara, son günlerde kuzumun doğum günü heyecanı sarmış durumda! Kafamda bir sürü şey dönüyo ama ne yapsam,nasıl yapsam henüz netleştirmedim. Sizler ne durumdasınız, neler planlıyosunuz.Paylaşırsanız sevinirim. Tam oruç ayına denk geliyo bi de,iftarla beraber organize de olabiliriz. Sizi ve bal kuzularınız öpüyorum. Kendinize iyi bakın!

Son düzenleme:
Gurbetcim merhaba,
demirin doğum günü 13 ağustos ve ben 9 eylülde yapacağım. İftar ile organize edemem çünkğ demir en geç 8.30 da uyuyor. Uykusu çok düzenli ve 1 gün bile olsa düzenini bozmak istemiyorum. Zaten tatil dolayısı ile ailenin çoğu yazlıklar..
9 eylülde evim çok müsait olduğu için doşarıda değil evde yapacağım.
Pastasını sipariş verdim bile özel yapım ve iki katlı olacak.
Gelen müsafirlere vermek için hediyelik çerçeve yaptırıyorum siparişini verdim.
Özel anı defteri yaptırıyorum siparişi verildi.
bir de tema oluşturdum ama temaya uygun kıyafet olomadığından temanın baskılı tshirtini yaptırıyorum siparişi verildi.
1 kurabiyeleri süsler balonlar hepsi hazır
Valla tatile gitmeden herşeyini organize ettim ben. İnşallah herşey çok güzel olacak :))))

Bizim de 5 ağustos,ben de oruç başlamadan yapmak istiyorum 21:30-22:00 durunun gece uykusu başlıyo, uyumayınca aşırı mızmız oluyo..Hazırlık namına bişi yok ama araştırmalarım devam ediyo,napsam ne etsem diye... Temmuzun son haftası yaparım büyük ihtimal.. Ben hesiyelik içim magnetli süslü püslü bişi düşünüyorum! Bize bheyz üzerinde nazar boncuklu ve doğum günü balonları alırım. tütü etek ve üst giyer,ama onu kelebek kanadımız olacak kesinlikle... Pastayı da 1 rakamı yada çizgi karakteri yapabilirim ama çok heyecanlıyım ya :) bakalım...

bizimde 6 ağustosta
oğlum 8de uyuyor
ramazana denk geliyor
ne yapacagımı bilmiyorum
açıkcası fazla para da harcamak istemiyorum
eşim sevmez doğumgünlerini
bana ne diyorum
oğlumun ilk doğum günü
herşey ve herkes olmalı
dışarıda cafe ile anlaşsam diyorum
pasta ve cola ücreti
bu kez millete ayıp olur
akraba çağırsam arkadaşlarıma komşularıma ayıp olur
evde yapsam kalabalık olur
hiç bilmiyorum
ne giydireceğim
ne hazırlayacağım
offf
pastasına bile karar veremedim
kedileri sever
kedi mi olsa

selam kızlar biz ilk doğumgünümüzü yaptık... bütün bebişlerimize sağlıklı nice mutlu senelere inş...

Son düzenleme:
Kızlar internetten kuzumun doğum günü için 1 yaş bardakları, aynı temalı 1 yaş servis tabakları (tek kullanımlık bunlar bu arada) bir de aynı temalı masa östüsü aldım. Pembe peçete,pembe kelebek kanat,tac ve asa aldım...! Çok çok güzeller. 25 tane 1 yaş balonu aldım rengarenk bi de 10 tane beyaz balon üzerinde koca nazar boncuğu var! süsleme olarak herşey hazır sayılır. Ben ramazandan önce kutlamak istedim ama kociş gününde olsun dedi.. Güzel bi iftar yemeğe hazırlicam,ardından 1 yaş pasta v.s.. :)) Bizim plan netleşmiş oldu böylelikle! duruya pembe tütü etek aldım,aslında bulursam bende aynı etekten giymek istiyorum.. doğum günü kıyafeti bu olur dayanamayıp başka bi tane almazsam tabi:

selam kızlar biz ilk doğumgünümüzü yaptık... bütün bebişlerimize sağlıklı nice mutlu senelere inş...

Ayyyy yaa nasılda su gibi geçti zaman dimi, neler neler yaşadık! Nice mutlu senelere canım hep birlikte inşallah! İyi ki doğmuşş kuzucuk..

(resmi tıkla cano,hareketli resim)

Eklentiler

• $64961c2a.gif
    81,1 KB · Görüntüleme: 1.049
Son düzenleme:
Eveeet, biz de ufak tefek hazırlandık doğum günümüze. Öncelikle bizim davetli sayımız 20-25 kişi filan olacak. Ona göre pasta siparişi verdik. Süslerimizi, balonlarımızı aldık ama süslerimizi odasına koyacağız oğlanın, o gece odasında yatacak çünkü. Kaynanamla ayrı ayrı mezeler yapacağız. Doğum günümüz ramazanın 1 önceki gününe geldiği için öğleden sonra 2,5 gibi başlayacak. Belki gece sahura hazırlananlar olur.

Bizimde yaklaşık 15 kişi filan olucak sadece birinci derece aileler iftardan sonra olacağı için durum sıkıntılı oldu.. Aslında planım,çocukluları özellikle ağırlamak,arkadaşlarım,akraba komşu v.s ama napalım bu seferlik böyle olsun :D

Evet Gurbetçim, bizimki de bu seferlik karışık olacak, derli toplu bir şeyi biz de artık seneye (nerdeee seneye, önümüzdeki sene ramazan) yaparız; ya da ramazanın denk gelmediği bir yaş gününe. Şimdi ilk doğum günü ya, sülalele çok konuşulur. Benim düğünümü çok konuşmuşlar zamanında, kaç kişi o benim düğünümün aynından istemişte yapamamışlar havayi fişekli filan. Bu da çok konuşulacak, elime yüzüme bulaştırmamam lazım.

Ahhh havai fişek ahhhh.. Kına gecemde oalcaktı :)) Ama kasımda evlendiğim için sağnak yağmur vardı kınamda, havai fişek yalan oldu. Düğünde bi damla yağmur yoktu şaka gibi!!! Herşey güzel olur umarım, sonuçta bi bebeğin doğum günü, ne kadar planlasak da o andaki gidişat farklı olabilir.. Düşünsene uykusu geliyo,uyuyu da uyuyoo,ahali onu bekliyoo filannn hehehe ayyyy olamaz!!!!!

Ehehehe umarım böyle espirde kalır, süper vakit geçirir herkes

bızımkıne daha epey var o yuzden pek hazırlık yapmadım daha
Sadece dusunme asamasındayım
Kıyafetı prenses gıbı olsun dıyorum. Bu arada Durunun tütüsü sahane masallah Gurbet kızına
Benım cok kısı olmaz, 1 seklınde pasta alacagım. Ramazan olacagı ıcın cok uzun surmez sanırım partımız

Ya ben de 1 şeklinde pasta istiyorum...

Sağol canım,durunun tütü ye benzer bulursam ben de giycem aynı olmak istiyom kuzumla inşallah bulurum yaa bi de bizim duru 21:30-22:00 gibi gece uykusuna giriyo, iftardan sonra hızlı olmalıyızzz..

Boyunu ölçmedim ama benim de 1 şeklinde mumum var mavi. Onunla idare edeceğim artık =))

1 seklınde pasta pembe mum çook seker olur ya, ayarlamaya calışacagım.
Anne ve bebek ıcın aynı kıtafetlerı satan cok magaza acılmıs mutlaka bakacagım onlara,buluruz oralarda belkı buyuk tutu)))

tütü etekler gerçekten çok hoş. internetten fiyatlarına baktım bana biraz pahalı geldi. malum 2 tane almak gerekecek kızlarımın doğum günü elbiselerini beyaz ,kolsuz , üzerinde uğur böcekleri olan elbise. süslemelere gelince , internetten 1 baskılı balonlar, 1st b.day baskılı büyük bir afiş bir de kapı askısı gibi birşey aldım.burdaki marketlerden de başka süsler de almayı düşünüyorum.2 ayrı pasta alacağım.partimizi evde yapacağız. ama ramazan olunca nasıl olacak bakalım.
şimdiden düşündükçe çok heyecanlanıyorum hem de çooooookkk

Gurbet im ben de senin yaptırdığın siteye magnet yaptırıcam.Bir de uğraştım tüm gün vakit buldukça davetiye hazırladım süper oldu.Bakalım matbaa ya sorucam basarlar mı diye.Tatile gitmeden ufaktan bikaç şey hazırlamak istiyorum.Acaba pastayı ne kadar da hazırlıyorlar ben 1 şeklinde istiyorum.Bir de kaplaması şeker hamuruyla mı yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…