Gurbetcim merhaba,
demirin doğum günü 13 ağustos ve ben 9 eylülde yapacağım. İftar ile organize edemem çünkğ demir en geç 8.30 da uyuyor. Uykusu çok düzenli ve 1 gün bile olsa düzenini bozmak istemiyorum. Zaten tatil dolayısı ile ailenin çoğu yazlıklar..
9 eylülde evim çok müsait olduğu için doşarıda değil evde yapacağım.
Pastasını sipariş verdim bile özel yapım ve iki katlı olacak.
Gelen müsafirlere vermek için hediyelik çerçeve yaptırıyorum siparişini verdim.
Özel anı defteri yaptırıyorum siparişi verildi.
bir de tema oluşturdum ama temaya uygun kıyafet olomadığından temanın baskılı tshirtini yaptırıyorum siparişi verildi.
1 kurabiyeleri süsler balonlar hepsi hazır
Valla tatile gitmeden herşeyini organize ettim ben. İnşallah herşey çok güzel olacak :))))
Eveeet, biz de ufak tefek hazırlandık doğum günümüze. Öncelikle bizim davetli sayımız 20-25 kişi filan olacak. Ona göre pasta siparişi verdik. Süslerimizi, balonlarımızı aldık ama süslerimizi odasına koyacağız oğlanın, o gece odasında yatacak çünkü. Kaynanamla ayrı ayrı mezeler yapacağız. Doğum günümüz ramazanın 1 önceki gününe geldiği için öğleden sonra 2,5 gibi başlayacak. Belki gece sahura hazırlananlar olur.
Bizimde yaklaşık 15 kişi filan olucak sadece birinci derece aileleriftardan sonra olacağı için durum sıkıntılı oldu.. Aslında planım,çocukluları özellikle ağırlamak,arkadaşlarım,akraba komşu v.s ama napalım bu seferlik böyle olsun :D
Evet Gurbetçim, bizimki de bu seferlik karışık olacak, derli toplu bir şeyi biz de artık seneye (nerdeee seneye, önümüzdeki sene ramazan) yaparız; ya da ramazanın denk gelmediği bir yaş gününe. Şimdi ilk doğum günü ya, sülalele çok konuşulur. Benim düğünümü çok konuşmuşlar zamanında, kaç kişi o benim düğünümün aynından istemişte yapamamışlar havayi fişekli filan. Bu da çok konuşulacak, elime yüzüme bulaştırmamam lazım.
Ahhh havai fişek ahhhh.. Kına gecemde oalcaktı :)) Ama kasımda evlendiğim için sağnak yağmur vardı kınamda, havai fişek yalan oldu. Düğünde bi damla yağmur yoktu şaka gibi!!! Herşey güzel olur umarım, sonuçta bi bebeğin doğum günü, ne kadar planlasak da o andaki gidişat farklı olabilir.. Düşünsene uykusu geliyo,uyuyu da uyuyoo,ahali onu bekliyoo filannn heheheayyyy olamaz!!!!!
bızımkıne daha epey var o yuzden pek hazırlık yapmadım daha
Sadece dusunme asamasındayım
Kıyafetı prenses gıbı olsun dıyorum. Bu arada Durunun tütüsü sahane masallah Gurbet kızına
Benım cok kısı olmaz, 1 seklınde pasta alacagım. Ramazan olacagı ıcın cok uzun surmez sanırım partımız
bızımkıne daha epey var o yuzden pek hazırlık yapmadım daha
Sadece dusunme asamasındayım
Kıyafetı prenses gıbı olsun dıyorum. Bu arada Durunun tütüsü sahane masallah Gurbet kızına
Benım cok kısı olmaz, 1 seklınde pasta alacagım. Ramazan olacagı ıcın cok uzun surmez sanırım partımız
Ya ben de 1 şeklinde pasta istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?