İlk Doğumu sezeryan ile olup ikinciyi Normal Doğum yapan varmıııı???

incim_58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
61
0
86
Sivas
Arkadaşlar ilk doğumumu mecburen sezeryan ile yaptım ve şu an ikinciye hamileyim ve ikinciyi normal doğurmak istiyorum,
hangi doktora gittiysem bu riski göze alamayızdiyolar..Yurt dışına gitmeyi bile göze aldım artık..Bu konuda bir bilgisi olan varmı...

facebook ta ssvd gurubu var oraya uye olmani tavsiye ederim orada bu konuyla ilgili guncel haberler oluyor.birde yahoo da ssvd gurubu var uye olursan cok guzel istifade edersin.

Arkadaşlar ilk doğumumu mecburen sezeryan ile yaptım ve şu an ikinciye hamileyim ve ikinciyi normal doğurmak istiyorum,
hangi doktora gittiysem bu riski göze alamayızdiyolar..Yurt dışına gitmeyi bile göze aldım artık..Bu konuda bir bilgisi olan varmı...

ben varım:72:. kızım şuan 2 aylık. secdenur' un dediği gibi yahoo ssvd gubundan çok bilgi edindim. onlar sayesinde doktorumla tanıştım. Umarım sende seni destekleyecek doktoru bulursun.

Benim ilk dogumum normal,ikincim sezeryan ve son olarak ucuncu bebegim 15 gun once normal dogum hemde dikişsiz yirtiksiz...

Benim ilk dogumum normal,ikincim sezeryan ve son olarak ucuncu bebegim 15 gun once normal dogum hemde dikişsiz yirtiksiz...

Ne güzel. benim de fazla dikiş atılmadı, zaten artık dikişler eskisi gibi değil, estetik yapılıyor. Rabbim evlatlarını analı babalı büyükmek nasip etsin.

Ne güzel. benim de fazla dikiş atılmadı, zaten artık dikişler eskisi gibi değil, estetik yapılıyor. Rabbim evlatlarını analı babalı büyükmek nasip etsin.

Amin. Cok tesekkur ederim. Ben Ssvd grubuna uye olmadim ama bu sitedeki paylasimlari surekli takip ettim ve karar verdim.

Amin. Cok tesekkur ederim. Ben Ssvd grubuna uye olmadim ama bu sitedeki paylasimlari surekli takip ettim ve karar verdim.

Tabi kadınlar kulübünün de faydasını çok gördüm. ssvd yapanların hikayelerini okudukça bana daha da bi cesaret geldi. herkes çok sağolsun.

güzel bir konu olmusss bende bunu merak edıyordum bu gruba bende bakıcamm henuz 2.yı dusunmuyorum ama mutlaka bırgun nasıp olursa ıstıyorumm.. mecburı sezryan olmstum uamırm 2.de normal dogurma ımkanım olur.

güzel bir konu olmusss bende bunu merak edıyordum bu gruba bende bakıcamm henuz 2.yı dusunmuyorum ama mutlaka bırgun nasıp olursa ıstıyorumm.. mecburı sezryan olmstum uamırm 2.de normal dogurma ımkanım olur.

Rabbim nasip eder inşallah. o anı yaşamak, çok güzel bir duygu. hep içimde ukdeydi, normal doğum yapamamak ve asla normal şansım olmadığını sanıyordum. Çok şükür mevlama bana bu güzel duyguyu tattırdı.

Back
X