ilk embriyo transferim başarısız, yaşım henüz 25, betahcg güzel yükseliyordu sonra düştü

Amin inşallah sağlıcakla kucağına alirsin bebişini ben nk testi yaptirmalimiyim 3. Transfer öncesi
Benim nk testi kır paneli yani pıhtılaşma kromozom analizi histereskopi glue herşey herşey yapıldı bu arada NK benim pozitif rahimden patoloji yapıldı hicbirsey yok prendnol serum da kullanıldı biri negatif biri kimyasala döndü yani aslında herşey nasip tabiki yapılmalı ilaç farklı kullanılacaksa ama zaten bunlar çoğu kişi de kullanılıyor mesela gebelik aşısı da öyle normalde gebelik aşısı dediğimiz şey kişinin kendi kanından yapılıyor sonra rahimden veriliyor ama doktolar rahimden yaptıkları prp yıl bile gebelik aşısı diye yutturuyorlar yada başka birşey veriyorlar mesela bana hastane serumu 8 bine takarız dediler geçen sene ben aldım 800 TL ye ticarethane kelimesi çok çok uygun birşey hislerimizi anlıyormuş gibi yapıyorlar sadece bide hep böyle dili iyi kişiler bu işi yapıyor

Evet dedigin bu acaba serumu biz alıp kendimiz taksak olurmu

Evet dedigin bu acaba serumu biz alıp kendimiz taksak olurmu
Zaten kendin aliyorsun progesteron basladigin gün yani transfere beş gün kala takılıyor çok yavaş veriliyo riskli alerji olma olasiligi çok yüksek reçete görmeden takmıyorlar çok yavaş veriyorlar iki saatte 200 ml verildi bana transfer günü pozitifi alınca bide takılıyor yani doktorunun reçete etmesi lazm bide zor bulunuyor Eylül'de üç tane Ankara Selçuk ecza deposundan gidip elden aldım eczanelerde bulamadık şimdide getirttik bugün geldi yok felan dediler bekledik getirttiler

Peki nasil reçete bakıp vuruyorlar devlettemi taktiriyrosun nasil yapiyorsu

Peki nasil reçete bakıp vuruyorlar devlettemi taktiriyrosun nasil yapiyorsuc
C
Peki nasil reçete bakıp vuruyorlar devlettemi taktiriyrosun nasil yapiyorsu
Canim ben özelde taktırıyorum reçete istiyorlar alerji oranı çok yüksek çünkü önden alerji ilacı serumu veriyorlar sonra peşinden 200 ml kadarini veriyorlar sonra izotonik damar temizlemesi yapıyorlar çünkü damarı yakıyormus öyle dediler o yüzden reçete olmadan uygulama yapmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…