İlk Evetlerimiz ? Değişik Fikirleri olanlar

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
kızlar nıkahımız kıyılırken nasıl bı evet denmelı sızce degısık guzel duygulu değişik fikirleri olanları beklıyorum:asigim:

şahsen ben sadece evet demekle yetinecem ama karşı taraftan egzantrik evetler bekliorum kaydirigubbakcemile3

ben sonsuza dek evet demiştim çokta ilginç olmadı ama memurunda nikahın sonunda bende sizi sonsuza dek karı koca ilan ediyorum demesi damga vurdu nikaha herkes memuru siz mi ayarladınız dedi halbuki adamı masada ilk defa gördüm :)))

Ve nikah memuru sorar...
gözlerinin içine bakıp yüksek sesle :
-''Sonsuza kadar evet'' demek istiyorum

ay ben ne dıcegmı bıomıyrm yanı evet dısında ne desem fıkırlerınızı yazın kızlr ya

Şöle dicektim;
"Hayır....diyebilir miyim tabiki eveeeeett :lepi:"
Ama heyecanlandım ve aklıma gelmedi.
Kuru bir EVET dedim..
Bir de memur soruyu sorduktan sonra benimkine bakıom romantiklik olsun, gözlerinin içine baka baka evet diyeyim diye..
Ama o da bakmadı, o zaman kolunu dürttüm baktı ve EVET dedim kaydirigubbakcemile3
Hatta kamerada da çıkmış onu dürtmem -tatlicadiarzu-

işte bu süperdi canısım yaa kaydirigubbakcemile3

bende "ömrüün sonuna kadar evet" demiştim :) herkes şaşırmıştı
eşimde 3 kere evet evet evet dedi :)

ay aman o günün hayalini kurunca bile şimdi acaip heyecanlandım:asigim:
az da kaldı...benim kesin heyecandan sesim çıkmaz tırt bi "evet" olur
ama nişanlım romantik bi hareket yapabilir belkimşakkıdı

ben nikahta utandım sadece evet dedim eşim tüm kalbimle evet dedi bütün salon alkışa boğludu çok güzeldi :asigim:

ben cok heycanlanmıstım sadece evet dedım eşimde benden biraz daha sesli olarak evet dedi...Şeniz KISLAR DUGUNDEN SONRA;
ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR EVET DESEYDIN KESKE ASKIM DEDIM YOK GULUM AYIP OLURDU DEDI UTANGAC KOCAM BENIM :kedi:

valla eşim ailesi ile beni istemeye geldiği zaman allahın emriyle kayınpeder beni babamdan istediğinde babam bana dönüp ''ben bilmem kızım bilir'' demişti.O kadar çok utanmıştım ki ne diyeceğimi şaşırmıştım.Siz nasıl uygun görürseniz demiştim.
Nikata da memeur sorunca kocalığa kabul ediyor musun diya,babamdan intikam alırcasına ''Ben bilmem babam bilir''demiştim.Babacağızım mosmor kalmıştı ve bütün salon gülmekten kopmuştu.Eşim tabi şokta :bbo: .Neyse sonrasında babam da sen nasıl uygun görürsen kızım diye bağırdı.Bende eh eveleneyim bari o zaman demiştim.Çok güzel olmuştu.1 sene geçti üstünden işyerinde hala beni gören herkes ben bilmem babam bilir naber? diyorlar...

bir öneri benden canım.akrabamızın nıkah torenınde damat bey bu soruya 'seve seve evet ' demişti uzun yıllar flort ettıler seve seve evlendıler opuyorumnanaktan

hayırrrrrrrrrrrrrrrrr ..demek mumkunmu tabiki evet kaydirigubbakcemile3

gözlerının ıcıne bakıpp 'Ömrumun Sonuna Kadar EVETTTT' demek ıstıyorummm. opuyorumnanaktan
Allahım hıc ayırmaa,bı an once kavustr bızı! :Saruboceq:

ben bi okadar hazirladim kendimi evet diyecem diye söz sirasi bana gelicek diye bekledim, tam sira bana geldi damagim kurumus demeki heycandan, ses cikmadi, bi yutkundum nikah memuruda eyvah gelin vazgececek galiba diyip espiriyi patlatinca bende "vazgecmek yok, tabiki evet" dedim ortami kurtartik öyle :).. benimkide normalde utangacdir o an mikrofondan sesmi cikmicak ne sandi, yoksa utangacligi bir an gittimi ne, bagirdi tabiki evet diye :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…