açıkcası bende senin düşündüğün yaşlarda evlendim. fakat bence 25 den küçük evlenilmemelidir. şimdiki kızlar artık eskisi gibi erken evlenmiyor zaten.
bence de evlenmesinler. hayatlarını azda olsa yaşasınlar. zaten ilk tanıştığı erkekle evlilik hayalleri kurduğu için. bayanlar erkekler gibi değildir. kızlar hayalcidir, daha olgundur ve bu yüzden aslında yaşı önemli değildir. Bence siz bu soruyu erkeklere yönelik değiştirmeniz gerekiyor. maalesef erkeklerin evlilik yaşları belirlenmesi gerekiyor.
bence bir erkek 30 yaştan aşağı evlenmesin. çünkü onlar daha çok çocuksa oluyorlar. erken evlenip bu sefer yanındakinden hemen sıkılabilir, başka arayışlar içerisinde oluyorlar. yani erkek evlenmeden önce afedersiniz her haltı yiyip öyle evlenmeli. maalesef öyle olmazsa da o kızın vay haline. bu sefer her haltı evliyken yapıp, karısının durumunu hiç düşünmek bile istemiyorum. bu yüzden bu kk da okadar çok vakalar varki. adam içiyor onla bunla geziyor, evde çoluğu çocuğu karısı beklerken. yani bumudur erkeklik.
kusura bakma, konu biraz dağıldı. ama tekrar konuya geleceksem, bence bayan 18 indede evlenebilir, 40 ındada. bayanlar anaç ve daha olgun olduklarından genelde sorun yaşamazlar.
Dediğim gibi bütün sorun erkeklerde :)))