Hımm anladım canım ama başta belirtmeliydin bunları. Şahsen ben kayınvalıdem evde dışarda bıseyler yapmak istedigin için öyle önerilerde bulundum. Başta yazsaydın yazmazdım öyle kaçamak.Ah aahhh balayına bile gitmedik ki maddiyattan.. Biz biraz evlenmek zorunda kaldığımız için aniden oldu herşey
Eşim çalışmıyor kpss ye hazırlanıyor benim de maaşım 850 lira
Muhasebe bürosunda çalışıyorumnerde ne iş yapıyorsun da maaşın 850,00 tl canım çok çokz az
Valla herkes haklı olarak isyan etmiş bende yeni konu açıp belirttimHımm anladım canım ama başta belirtmeliydin bunları. Şahsen ben kayınvalıdem evde dışarda bıseyler yapmak istedigin için öyle önerilerde bulundum. Başta yazsaydın yazmazdım öyle kaçamak.
Böyle bir evliliğin yıl dönümünü kutlamak bile saçma o zaman.Hem para yok hemde biz evde kaynanam tek başınayken 12 ye kadar bile dışarda kalamıyoruz maalesef
Öyleyse ikinizin de sevdiği masrafsız bişey düşünmelisiniz. Ben her zaman piknikten yanayım . İkinci evlilik yildonumumuzde kokoreç yemeğe gitmiştik yarım ekmekEşim çalışmıyor kpss ye hazırlanıyor benim de maaşım 850 lira
Allah o ailene ne hakediyorsa onu yaşatsın inşallah.Şöyle ki maddiyat iyi olmadığı için ailem istemedi evliliği kendi istedikleri kişiyle de evlenmem deyince beni bu kapıya alın size hediyem olsun diye bırakıp gittiler en ucuz şekilde evlendim yatak odası takımı hariç herşey düğün takılarıyla ödendi sıfırı yani
Yoo değiliz bu evliliğe itildim diye yerine mahrum kaldım herşey den bu ilk kutlamalar da ömür boyu hafızada kalacak şeylerBöyle bir evliliğin yıl dönümünü kutlamak bile saçma o zaman.
Çocuk musunuz?
Hayır canım ne işi var yanımda zaten sürekli dibimizde bari özel günlerde başbaşa kalalım evini açmak zorundaydı çünkü kendisi bu bölmeyi size verecem hiç de karışmam dediği için aileme nişan konusu açtım ve bu durumdayımÖyleyse ikinizin de sevdiği masrafsız bişey düşünmelisiniz. Ben her zaman piknikten yanayım . İkinci evlilik yildonumumuzde kokoreç yemeğe gitmiştik yarım ekmek.
Maaşınız gerçekten çok az Allah kolaylık versin öncelikle inşallah feraha çıkacağınız zamanlar en kısa sürede gelir.
Bence piknik en mantıklısı evde yiyeceğiniz yemekleri hazırlayın en yakın açık alana gidin. Kv yi de alın bence çünkü bu şartlarda evlenmissinjz ve onun evinde kalıyorsunuz muhtemelen böyle bi günde başbaşa vakit geçirmek tabiki hakkınız ama kendisini kötü hisseder. Neticede size evini açmış . Siz geceyi odanızda güzel bitirin. Maddi zorluklar geçiyo inanın hatta öyle bi geçiyo ki nasıl geçtiğini anlamiyosunuz ve dönüp bakınca vay be ben ne günler görmüşüm diyosunuz
Ne kadarını ayırabilirsiniz maaşınızın bence onu yazın.Bu kadar cevap geleceğini tahmin edemedimaylığım 850 lira eşim çalışmıyor şu an kpss ye çalışıyor 25 Ekim sınavı
Bende 6 ay kaldım ve yine şanslısın tek kv var evde benim 2 görümce 2 kayın kayinpeder kayinvalide hep beraber yaşadık illallah ettim namusuna iftira attılar telefonuma karıştılar uyumama karıştılar çocuk yapmam bile yasaktıO kadar çektim ki kendisinden kaç defa evi bırakıp gittim ama gidecek kapı olmayınca geri döndüm mecbur
Eşim çalışmıyor kpss ye hazırlanıyor benim de maaşım 850 lira
Ne kadarını ayırabilirsiniz maaşınızın bence onu yazın.
Otel ya da tatil kesinlikle olmaz onun dışında değecek ne olursa borç bile alabilirimNe kadarını ayırabilirsiniz maaşınızın bence onu yazın.
Her zaman söylemişimdir önemli olan eşin tavrı en önemlisiBende 6 ay kaldım ve yine şanslısın tek kv var evde benim 2 görümce 2 kayın kayinpeder kayinvalide hep beraber yaşadık illallah ettim namusuna iftira attılar telefonuma karıştılar uyumama karıştılar çocuk yapmam bile yasaktıdiğer gelini gözümün önünde öpüp seviyorlardı dayanamadım gittim annemin evine ayrılmak istiyorum diye 3 ay ayrı kaldıktan sonra eşim evi ayırdı beni aldı yanına şuan da hala bazen laf yapıyorlar eşim çok şükür cevaplarını vermeye başladı beni savunmaya başladı
Öyle zaten Bi de bu kadar sıkıntıda olmazsa olmazımız sigara varkenBence 850 TL ay sonunu getirmez
O zamanlar sıkıntılı donemlerdi yaa Allah Birdaha yaşatmasın çok şükür kendi evimiz de huzurluyuzHer zaman söylemişimdir önemli olan eşin tavrı en önemlisi
Darısı bizeO zamanlar sıkıntılı donemlerdi yaa Allah Birdaha yaşatmasın çok şükür kendi evimiz de huzurluyuz
Darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?