- 19 Aralık 2022
- 26
- 13
- 3
- 34
- Konu Sahibi Papatyaa1267
Son adet tarihim 18 Kasımdı adetim 6 gün gecikti kan verdim beta 564 çıktı kaç haftalık oluyor sizce? Birde bu değer normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihinizin ilk gününden başlayarak sayıyorsunuzSon adet tarihim 18 Kasımdı adetim 6 gün gecikti kan verdim beta 564 çıktı kaç haftalık oluyor sizce? Birde bu değer normal mi?
Teşekkür ederim bu değer normal mi peki 4 haftalık içinSon adet tarihinizin ilk gününden başlayarak sayıyorsunuz
18 kasımda kanama başladıysa, bugün 33 günlük hamilesiniz. Bu da 4+5 günlük gebelik yapar![]()
Hiç gebelik tecrübem olmadı bilmiyorum o yüzden ama 4+5 için düşük bir değer değil benceTeşekkür ederim bu değer normal mi peki 4 haftalık için
Evet ilk öğrendiğim değer buHiç gebelik tecrübem olmadı bilmiyorum o yüzden ama 4+5 için düşük bir değer değil benceİlk öğrendiğiniz değer mi bu
MaşaAllahEvet ilk öğrendiğim değer bu
Amin inşallah Rabbim razı olsun çok teşekkür ederim size de hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsinNormal içinizi ferah tutun benim içinde dua edin sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah sizlere de nasip etsin inşallah herkese yaşatsın bu mutluluğuMaşaAllahdarısı bize inşaAllah sağlıklısıyla
![]()
Merhaba hayırlı olsun benim de son adet tarihim 18 Kasım bende 4+5 günlük hamileyim canım gayet iyi değerin kendini kimseyle kıyaslama ama canım her gebelik farklıdırSon adet tarihim 18 Kasımdı adetim 6 gün gecikti kan verdim beta 564 çıktı kaç haftalık oluyor sizce? Birde bu değer normal mi?
Teşekkür ederim sana da hayırlı olsun inşallahMerhaba hayırlı olsun benim de son adet tarihim 18 Kasım bende 4+5 günlük hamileyim canım gayet iyi değerin kendini kimseyle kıyaslama ama canım her gebelik farklıdır
Sağol canım aynı tarihlerdeyiz inşallah bebişlerimizi de sağlıcakla kucağımıza alırızTeşekkür ederim sana da hayırlı olsun inşallah![]()
Amin inşallahSağol canım aynı tarihlerdeyiz inşallah bebişlerimizi de sağlıcakla kucağımıza alırız![]()
Merhaba benimde aynı 18 kasım 4+5 keseleriniz gözüktümü acaba ben cuma günü kontrole gideceğim yazarım sizede minnoşumu görürsem :)Son adet tarihim 18 Kasımdı adetim 6 gün gecikti kan verdim beta 564 çıktı kaç haftalık oluyor sizce? Birde bu değer normal mi?