• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gebeligim nerdeee ikinci nerdeee .. esime ne oldu anlamadım

ben hamileligmde oyle aman aman ilgi gormedim ama zerre umrumda olmadi,evladimin saglikli gelisimi disinda biseyi gozum gormedi.zamani gelince 2. Kez anne olmayi isterim.esimden hicbir beklentim yok cunku tasiyan canimdan can besleyen benim,erkek bunu duygusal ve faziksel olarak ne anlayabilir nede hissedebili malesef.

Son düzenleme:
ilkinde bişey görmediğimden ikinci olmadı bak

Dogru ben de nazli bir kişiliğim bunaltabilirim belki ama ..

ben hem fizigimden hem kariyerimden hem psikolojimden , hayatımdan okadar taviz verirken feragat ederken (yavrum icin elbette seve seve o ayri ) esim geze geze baba oluyor azicik ilgi gosterse he karicim dese ölmez diye düşünüyorum

Ve evet ben de calisiyordum ben de isten geliyor cocuga bakiyor yemek utu ne is varsa yapiyordum
o düğün meselesi de cok da samimi olmadigi biriydi arti evde annem vardi azicik kacip kafa dagitma niyetiydi. Ben anestezi yan etkisi altinda basim catlarcasina agrir vaziyette buyuk cocugun kiskanclik ve hircinliklariyla bunalirken biyandan da bebege bakmaya calisirken (sagolsun büyük oglan benden baskasinin ilgisini kabul etmedi) o düğün gereksizdi normalde gitmezdi oyle soyleyeyim ..

nys gecti gitti.. esim okadar gezme düşkünü bir adamdir ki bukonuda beni cok bunaltti Rabbim gordu halimi bu sene nefes almaya vakti yok neredeyse
Beklenti icine girmissiniz ama biraz fazla bunaltmissiniz sanki hem yaninizda annenizde varmis daha ne istiyorsunuz esinizde bunalmis olabilir... halinize bence sukredin... bende sezaryen oldum ve 2 .c gunu evime gectim annem calisiyordu siz dusunun artik ama sizin kadar dert etmedim kendime.. gecmis gitmis artik uzulmen yersiz allah bebislerine saglik versin..

Ohoo ilk gebeligimde istedigim tek bir sey oldu onu dahi getirmedi esim.
En azindan ilkinde gormussun bisiler.
Ama hic bu kadar da ilgisiz olmadi, iki gebeligimde de ayni istikrarli en azindan.

bu hamilelik hali neden abartılır anlamış değilim arkadaşlar . Kadınların %99 u doğurganlık özelliğine sahip .Riskli bir durum yoksa bu kadar nazlanmanın alemi nedir?

Konu sahibi arkadaşım, ilk hamileliğinizde istediğiniz ilgiyi görmüşsünüz, ikincisinde belki de eşiniz duruma biraz daha alıştığından rahat davranmıştır. Bir de tamam kadınlar hamilelik döneminde hassaslaşır belki normalden daha fazla ilgi bekler ama bazıları gerçekten durumu abartıyor. Daha 3-4 aylık hamile bayanlar gördüm otururken koltuğa tutuna tutuna oturup ıhlayıp fıhlayan gören zanneder ki, ameliyat olmuş oturup kalkamıyor. İki doğum yaptım, eşimde eşiniz gibi ilk hamileliğimde çok ilgiliydi. Ama ben sıkılıyordum artık, her akşam meyve soyup getirmesinden sütümü ısıtıp getirmesinden beni bunaltma dedim en sonunda ben kendim ısıtırım sütümü canım meyve istediğinde de gider yerim yatalak hasta mıyım ben yaaa diye atarlanınca ikinci hamileliğimde beni bana bıraktı. Daha rahat geçirdim o süreci inanın ki.

Ilkinde ben hic nazlanmadim o yapti hatta benim bunaldigim zamanlar oldu. hele hele sicak sütü hic sevmem Zorla içirdi.
Ikinci gebelikte beklemedigim sekilde zorlandim belki de duygusal anlamda da ihtiyacim vardi ki bukadar önemsedim. Ilkindeki hallerini bildigimden garip geldi. Isi biraknami esim istedi zor olur dedi ama belki de nasil gecincez diye strese girdi sonradan bilemiyorum. Ev isine yardim etti daha nazlayacak hali kalmadi herhalde...
ben meyvemi sütü mu neden getirmedinin derdinde degilim aslinda onceki özeni nerrye gitti ne değişti bundayim ben.

Konu sahibi arkadaşım, ilk hamileliğinizde istediğiniz ilgiyi görmüşsünüz, ikincisinde belki de eşiniz duruma biraz daha alıştığından rahat davranmıştır. Bir de tamam kadınlar hamilelik döneminde hassaslaşır belki normalden daha fazla ilgi bekler ama bazıları gerçekten durumu abartıyor. Daha 3-4 aylık hamile bayanlar gördüm otururken koltuğa tutuna tutuna oturup ıhlayıp fıhlayan gören zanneder ki, ameliyat olmuş oturup kalkamıyor. İki doğum yaptım, eşimde eşiniz gibi ilk hamileliğimde çok ilgiliydi. Ama ben sıkılıyordum artık, her akşam meyve soyup getirmesinden sütümü ısıtıp getirmesinden beni bunaltma dedim en sonunda ben kendim ısıtırım sütümü canım meyve istediğinde de gider yerim yatalak hasta mıyım ben yaaa diye atarlanınca ikinci hamileliğimde beni bana bıraktı. Daha rahat geçirdim o süreci inanın ki.

Evet bunaltiyorum surekli benimle ilgilensin istiyorum çünkü ben bunaliyorum. Neden bu ailenin tum dugusal yukunu ben çekiyorum. . Evlendim onun memleketinde onun akrabalariyla kendi cevremden ailemden uzak yaşıyorum .. çocuk oluyor en cok zahmeti yine bende evin kadınında yani ... ev işi yine ne kadar yardimci olsa da bende.. ona gelince bunaliyo gezsin biraz rahatlasin falan.. ben neden bunalinca rahatlayamiyorum acaba ... geze geze baba oluyor daha ne istiyor. Onun gobegi catlamiyor evde tikilip kalmiyor .. benim easil derdim bu.. onun rahati batiyor bana.. beni nazlasa simartsa daha bi katlanilir oluyor hersey.. ama bu evlilik basindan beri benim tavizlerimle dolu kendimden taviz verdikce ona yükleniyorum .. benim en buyuk hatam onun memleketinde yasamak bunu da onun icin kabul ettim çekiyorum şimdi. .

Beklenti icine girmissiniz ama biraz fazla bunaltmissiniz sanki hem yaninizda annenizde varmis daha ne istiyorsunuz esinizde bunalmis olabilir... halinize bence sukredin... bende sezaryen oldum ve 2 .c gunu evime gectim annem calisiyordu siz dusunun artik ama sizin kadar dert etmedim kendime.. gecmis gitmis artik uzulmen yersiz allah bebislerine saglik versin..

Ilkinde ben hic nazlanmadim o yapti hatta benim bunaldigim zamanlar oldu. hele hele sicak sütü hic sevmem Zorla içirdi.
Ikinci gebelikte beklemedigim sekilde zorlandim belki de duygusal anlamda da ihtiyacim vardi ki bukadar önemsedim. Ilkindeki hallerini bildigimden garip geldi. Isi biraknami esim istedi zor olur dedi ama belki de nasil gecincez diye strese girdi sonradan bilemiyorum. Ev isine yardim etti daha nazlayacak hali kalmadi herhalde...
ben meyvemi sütü mu neden getirmedinin derdinde degilim aslinda onceki özeni nerrye gitti ne değişti bundayim ben.

O da kendine göre dediğiniz nedenlerden dolayı stres yapmış olabilir. Ama sanki eşler ilk hamilelikteki heyecanı ikincisinde aynı yoğunlukta yaşamıyorlar gibi. İlk baba olma heyecanı ikincisinde zaten babayım ikinci kez baba olacağım sadece diye mi düşünüyorlar bilemiyorum.

Evet bunaltiyorum surekli benimle ilgilensin istiyorum çünkü ben bunaliyorum. Neden bu ailenin tum dugusal yukunu ben çekiyorum. . Evlendim onun memleketinde onun akrabalariyla kendi cevremden ailemden uzak yaşıyorum .. çocuk oluyor en cok zahmeti yine bende evin kadınında yani ... ev işi yine ne kadar yardimci olsa da bende.. ona gelince bunaliyo gezsin biraz rahatlasin falan.. ben neden bunalinca rahatlayamiyorum acaba ... geze geze baba oluyor daha ne istiyor. Onun gobegi catlamiyor evde tikilip kalmiyor .. benim easil derdim bu.. onun rahati batiyor bana.. beni nazlasa simartsa daha bi katlanilir oluyor hersey.. ama bu evlilik basindan beri benim tavizlerimle dolu kendimden taviz verdikce ona yükleniyorum .. benim en buyuk hatam onun memleketinde yasamak bunu da onun icin kabul ettim çekiyorum şimdi. .
Kendini isteginizle gitmissiniz. Aradan seneler gecmis evlatlariniz olmus.. kabul etmek gerekirki evlilikte ilk seneler gibi olmuyor naz ilgi beklemek beklenti icinde olmak daha da bunaltir hem sizi hem esinizi zamana birakin biraz gercekten halinize sukredin cok bunalinca koyun arabasina gezdirin hem kendinizi hem evlatlarinizi her seye esiniz yetisemez onuda anlayin biraz zamanla duzelir insallah

Galiba öyle. Ikimiz de kaldiramadik sanırım. En cok da ben ..

evet biraz sinirlerin bozulmuş gibi.bebek küçük yoruyor eşin oralı olmuyor normal yani.ama kısmet işte.ben de çok korktum üst üste dogum yapmaktan ama şimdi keşke oluverseydi diyorum.rahatlamaya çalış.bu günler geçecek.

Benim tanıdığım neredeyse tüm hamileler
Is yerinde birlikte çalıştığım hamileler de dahil bana hayatı zehir etti. Ben hamileyim ben hamileyim sürekli bu cümleyi duymaktan Gına geldi yani. .
Artık ne hamile görmek istiyorum ne de başka bişey resmen hamilelerden nefret ediyorum artık. ...
Kendim hamile kalınca da asla onlar gibi kaprisli şımarık vs olmayı düşünmüyorum
Eşe şu getirmek te çok zor hamile iken yapılamayacak bir iş değil
Demekki adamı bunaltmissiniz ..

bu hamilelik hali neden abartılır anlamış değilim arkadaşlar . Kadınların %99 u doğurganlık özelliğine sahip .Riskli bir durum yoksa bu kadar nazlanmanın alemi nedir?
Ya aynen öyle dedim ya hamile görmek istemiyorum artık
Sanırsın savaşta vuruldu ve kan kaybediyor
O sekilde muamele görmek isteyen hamileler biliyorum ve zerre abartmıyorum. ...
Artik bo geldi yani hamile kalırken bana mı sordular sanki ya hayret bişey .
Is yerinde bi evrak yazılacak kadına diyorum onun işi olmasına rağmen ben hamileyim sen yap diyordu ya..
Bu kadar olmaz....

Ya aynen öyle dedim ya hamile görmek istemiyorum artık
Sanırsın savaşta vuruldu ve kan kaybediyor
O sekilde muamele görmek isteyen hamileler biliyorum ve zerre abartmıyorum. ...
Artik bo geldi yani hamile kalırken bana mı sordular sanki ya hayret bişey .
Is yerinde bi evrak yazılacak kadına diyorum onun işi olmasına rağmen ben hamileyim sen yap diyordu ya..
Bu kadar olmaz....
ben bankada çalışırken hiç unutmuyorum nazlı bir hamilemiz vardı .
Her işe nazlanırdı .Bir gün bir erkek arkadaş dayanamadı ''ya işte elalemin erkekleri karnınızı böyle şişirirler işte ''demişti . :)
Hiç unutmuyorum

Back
X