• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gebeligim nerdeee ikinci nerdeee .. esime ne oldu anlamadım

hayırlısı canım bakarsın olur :)
Allah şifa versin..

Allah razı olsun cnm eşimde bende çok hazırladık kendimizi ilaç değiştirdik bikaç bişi bile almıştım :/ ama ataklar başladı uyku sorunum fln da başladı dr olmaz dedi

sadece üniv hast de iki dr izleyerek olablir ama bebek için riskli dedi. göze alamıyorum:KK43: çok ügünüm eşimde bende oğlumda

Allah razı olsun cnm eşimde bende çok hazırladık kendimizi ilaç değiştirdik bikaç bişi bile almıştım :/ ama ataklar başladı uyku sorunum fln da başladı dr olmaz dedi

sadece üniv hast de iki dr izleyerek olablir ama bebek için riskli dedi. göze alamıyorum:KK43: çok ügünüm eşimde bende oğlumda
demek ki nasip değilmiş
ben 2. ye hamileyim eşimle hep böyle dua ettik
Allah' ım kızımız için yuvamız için 2. çocuk hayırlıysa sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye
benim kızım da kardeşi doğduğunda 9,5 yaşında olacak
herşeyin hayırlısı

demek ki nasip değilmiş
ben 2. ye hamileyim eşimle hep böyle dua ettik
Allah' ım kızımız için yuvamız için 2. çocuk hayırlıysa sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye
benim kızım da kardeşi doğduğunda 9,5 yaşında olacak
herşeyin hayırlısı

aaaa hamilesiniz demek hayırlı ıolsun:nazar: ben sadece düşünüyorsunuz zannettim

evet bende hayırlısı neyse hakkımızda o olsun diye dua ettim hep olmadı böylesi hayırlısıymış
benim başka sıkıntılarımda var eşimde öfke problemi ben çocuk bakımı konusu annem bakacak iki ay verirlerdi ancak izin iştende çıkamam

Back
X