İLK GEBELİĞİM

BSR BSR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
29
6
1
31
İYİ GÜNLER HANIMLAR

Bu benim ilk gebeliğim geçen cuma hamile olduğumu öğrendim doktor salı gel kesene bakalmım dedi ama çok tedirginim ara ara kasık sancım oluyor normal olarak ama bazen hiç birşey hissetmiyorum sanki bebeğime bişey olmuş içimde değilmiş gibi oluyor yada acaba dış gebelik mi diyorum bu durumu yaşayan var mı ?

Stres hem sizi hem bebeği olumsuz etkiler iyi düşünün iyi olsun inşallah

gebelik bölümü senin için daha sağlıklı olacaktır. Mune

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
insan ister istemez evham yapıyor iyi düşünün iyi olsun

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Zaten şu anda hissetmeniz mümkün değil, muhtemelen 5-6 haftalık falandır.
En yaygın belirti bulantı ve uyku hali olur, ama mutlaka olacak diye bir şey yok.
İçinizi ferah tutun. Stresten uzak durun, sağlıklı beslenin, kontrollü hareket edin.

yani şu gün bitmedi yarın olsun istiyorum hemen inşallah içimde büyüyordur ve iyidir

bthcg 748 çıktı normalde ayın 23 adet olmam lazımdı ben sabırsızlandım test yaptırdım bu sonuç çıktı 748 doktor 2 haftalık tahmini dedi son adetim 23 kasımdı ayın 27sinde gel kesene bakalım dedi ara ara kasıkta kasılma oluyor bazen sanki hamile değilmişim gibi oluyor o yüzden tedirgin oldum CitlembiK

bir kitapta okudum yakın zamanda,
diyor ki, çocuğun ilk tanıştığı hissettiği duygu hep korku ve endişe,
yani hepimizn yaşadığı düşük ve bebeği kaybetme korkusu.......
halbuki zaten takdirdeki olacak çocuğun hissetmek istediği tek şey şefkatken bizm ona veridiğimz enerji herşeyin daha olumsuz olmasına sebep olurmuş

yani ben bunu düşünmeyeyim demi artık ya kesesi bile daha yeni belli olacak daha belli belirsiz ama gene de o benim bu kadar kafama takmamı hissediyordur demi N nerdeyim

strese gerek yok, kasık ağrın olması normal. İmkanın varsa yat dinlen bide hamilelikte stres en büyük zarar onun yerine güzel şeyler düşün, bol bol dua et.

4 5 haftalik bebekten nasil bir belirti bekliyorsunuz ki. Ben hareketlerini hissedene kdr hamile oldugumu hic hssetmedim bulantlrmda yoktu ultrsnda kipir kipir iki bebek vardi ama ben kendimi hamile olarak gormuyodum ikiz gebelik olmasina ragmen hemde. Ayrica adet sncisi gbi sanclr norml ben bi kac adet donemim boyunca gunum geldigimde o sancilari cektim o kdr.

yani ben bunu düşünmeyeyim demi artık ya kesesi bile daha yeni belli olacak daha belli belirsiz ama gene de o benim bu kadar kafama takmamı hissediyordur demi N nerdeyim
Canim hissetmez tabiki..ben daha karnımda bebegim hareket edene kadar hamileymisim gibi hissetmiyordum bile.hareket de etmez daha.sakin ve normal hayatını yasa.ancak merdivenlerde dikkat et ben unutuyordumda hamile oldugumu hızlı hızlı zıplayıp iniyordum.agir is yapma ağır kaldırma grip nezle olma olanlardan kac bu önemli.kimyasal kullanma klorak vs..beslenmene dikkat et folik asit kullan doktor verir zaten.

tabikide daha belli belirsiz hiç bir hareket hiç bir şey beklemiyorum ama ilk gebeliğim sizler ne hissettiniz diye danışmak fikir almak istedim bi beklentim yok yani

tabikide daha belli belirsiz hiç bir hareket hiç bir şey beklemiyorum ama ilk gebeliğim sizler ne hissettiniz diye danışmak fikir almak istedim bi beklentim yok yani
Bi garip bi tuhaf oluyor insan düşünsene Rabbim karnına bi bebek koymuş bunun annesi sensin sana emanet ettim diyor sorumluluk sevinç duygular karisik.yalniz bedende canından kanından bi parça var şimdi iyi bakın kendinize.

ya bide ben çalışan bi bayanım günde en az 1 en fazla iki sade nescafe içiyorum sütsüz ama çok acı olmuyor bir çay kaşığı kadar katıyorum bi sıkıntısı olur mu bebeğim için ?

ya bide ben çalışan bi bayanım günde en az 1 en fazla iki sade nescafe içiyorum sütsüz ama çok acı olmuyor bir çay kaşığı kadar katıyorum bi sıkıntısı olur mu bebeğim için ?
Doktoruna da sor onu canim ama ben olsam icmezdim normalde kahve cay neskafeyi yasaklıyor doktorlar.benim doktorum çayı az ve açık iç dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…