İYİ GÜNLER HANIMLAR
Bu benim ilk gebeliğim geçen cuma hamile olduğumu öğrendim doktor salı gel kesene bakalmım dedi ama çok tedirginim ara ara kasık sancım oluyor normal olarak ama bazen hiç birşey hissetmiyorum sanki bebeğime bişey olmuş içimde değilmiş gibi oluyor yada acaba dış gebelik mi diyorum bu durumu yaşayan var mı ?
Kaç haftalıksınız?yani şu gün bitmedi yarın olsun istiyorum hemen inşallah içimde büyüyordur ve iyidir
Canim hissetmez tabiki..ben daha karnımda bebegim hareket edene kadar hamileymisim gibi hissetmiyordum bile.hareket de etmez daha.sakin ve normal hayatını yasa.ancak merdivenlerde dikkat et ben unutuyordumda hamile oldugumu hızlı hızlı zıplayıp iniyordum.agir is yapma ağır kaldırma grip nezle olma olanlardan kac bu önemli.kimyasal kullanma klorak vs..beslenmene dikkat et folik asit kullan doktor verir zaten.
Bi garip bi tuhaf oluyor insan düşünsene Rabbim karnına bi bebek koymuş bunun annesi sensin sana emanet ettim diyor sorumluluk sevinç duygular karisik.yalniz bedende canından kanından bi parça var şimdi iyi bakın kendinize.tabikide daha belli belirsiz hiç bir hareket hiç bir şey beklemiyorum ama ilk gebeliğim sizler ne hissettiniz diye danışmak fikir almak istedim bi beklentim yok yani
Doktoruna da sor onu canim ama ben olsam icmezdim normalde kahve cay neskafeyi yasaklıyor doktorlar.benim doktorum çayı az ve açık iç dedi.ya bide ben çalışan bi bayanım günde en az 1 en fazla iki sade nescafe içiyorum sütsüz ama çok acı olmuyor bir çay kaşığı kadar katıyorum bi sıkıntısı olur mu bebeğim için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?