İLK GEBELİĞİM

inşlaalh bebiş saglıklıdır merak etme daha herşey için çok erken

guzel haberleri alınca banada dua edermisin.

Başta öyle oldu benim de. Hatta hep adet olacak gibi hissettim 2 ay. Geçiyor hepsi. Beta hcg yüksek bir problem olmaz inşallah.

Böyle evham yaparsanız olmaz ki ama ilk hamile siz değilsiniz bekleyeceksiniz kese görmeyi neden bu kadar olumsuzsunuz niye bir şey olsun kanama yok bir şey yok kasık ağrıları falan normal zaten neden dış gebelik geçiresin. Keseyi görünce bu seferde kalp atışı için bekleyeceksiniz 9 ay böyle geçmez rahat olun.

Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı süreçlerden geçiyoruz. Bir de ben öğrenir öğrenmez düşük riski sebebiyle istirahat verdi doktor. Hâl böyle olunca sadece bebeğe odaklandım. Kese görünecek mi, sonra kalp atışı duyulacak mı diye evhamlar da eklenince 3 haftadır stresliydim. Şükür şimdi iyi olduğunu biliyorum bebeğimin. Ama annelik bir ömür evladın için telaşlanmak sanırım. Yani hiç bitmeyecek bu "evladım iyi mi" soruları :)

Bir de çok yeni olduğu için hamile gibi hissetmemek normalmiş. Ben de hissetmiyorum. Çünkü nerdeyse sıfır belirti var. Öyle filmlerdeki gibi olmuyormuş gerçek hayat :)

kesinlikle çok çok farklı bir duygu gerçekten hamile olan biri bana bunları anlatsaydı ve ben hamile olmasaydım gerçekten inanmazdım ama çok farkklı bi duygu annelik daha hiç birşey hissetmiyorum ama tebrikler bu sonuca göre hamilesiniz dediği andan itibaren çok farklı düşünüyorum artık içimde garip bi sevinç var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…