• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gebeliğini yaşayanlar..

Merhabalar herkesin bebişi hayırlı olsun:) Benim bebeğimde kız 4,5 ay boyunca bulantıdan bittim..hamileliğim süresince başıma gelebilecek tüm olumsuzlukları yaşadım,kanamam oldu yatak istirahati korkunçtu,üzücü ve yıpratıcıydı oh geçti derken yüksek tansiyon problemi yaşadım ve şimdi de şeker çıktı:ssz: ama herşeye rağmen şükrediyorum ALLAHa inşallah bebeğim sağlıklıdır..ALLAH hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:49:

teşekkür ederiz arkadşaım.allah nasip ederse alırız işallah.evet bende ilk zamanlar nefret ettim hatta bir daha bunu yaşamak istemem diye düşünüdüm .ama 3 ayda kesildi şimdi iyim sadece çok geyiriyorum birde şişkinlik hissi hissediyorum midemde .

bende hep ekşi yemiştim.:)evet haklısın alakası olmayabilir netten ekşi yiyipde erkek olan çok arkadaş var.bende 1 gün serum takıldım ilk zamanlar ama benim bıçak gibi kesildi 3.ayda...evet ben tavukdan,ayrandan,lahmancundan nefret ettim ve halendaha tiksiniyorum duyunca:)bakalım kaderimizde ne çıkıcak.kızlar ilk bebeğiniz doğdukdan sonra ikinci çocuk için kaç sene ara veriyosunuz .ben aslında birlikde büyüsünler diye düşnüüyorum ne desin arkadaşım

cnm Allah nasip ederse ben 3yıl dusunuyorum aralarında. tavuk ve etten bende cok tıksındımm:(özelllklede balık ve lahanadan

cnm Allah nasip ederse ben 3yıl dusunuyorum aralarında. tavuk ve etten bende cok tıksındımm:(özelllklede balık ve lahanadan

aslında 3 yıl normal hem üstüste olunca aynı cinsiyet olma olasılığı yuüksek oluyor arkadaşım.hani kan yenileniyormuş falan diyolar 4 yılda bir biliyormuydun.allah bilir tabiki ilk kızımız olursa ikinciyede değişik verir işallah allah ben ikiz üçüz çok seviyorum belki aşılama bile düşünebilirim:)hıı bu arada bugün kaşarlı tost yedim ve bir ay sonra çıakrdım tekrar tostu istemiyor bünyem:)

aslında 3 yıl normal hem üstüste olunca aynı cinsiyet olma olasılığı yuüksek oluyor arkadaşım.hani kan yenileniyormuş falan diyolar 4 yılda bir biliyormuydun.allah bilir tabiki ilk kızımız olursa ikinciyede değişik verir işallah allah ben ikiz üçüz çok seviyorum belki aşılama bile düşünebilirim:)hıı bu arada bugün kaşarlı tost yedim ve bir ay sonra çıakrdım tekrar tostu istemiyor bünyem:)

ben ikiz istemem cnm ya Rabbim isteyenlere wersin. birde bu kadar bulantı yasadıktan sonra hemen düşünemiyorum gebeliğide. bak kan yenilenmesini bilmiyordum hiçç. söylemen iyi oldu cnmm:) bir komsumda diyorki oğlumda etten tiksindimm ve oglu suan 18yasnda 18yıldr et yemem diyor:) seninkide normaldir cnmm ben tosttan ayrandan tiksnmedimde ne kokuyorsa ondan tiksindm lahana balık tursu sarımsak sogan et tavk flnn:(

bende hep ekşi yemiştim.:)evet haklısın alakası olmayabilir netten ekşi yiyipde erkek olan çok arkadaş var.bende 1 gün serum takıldım ilk zamanlar ama benim bıçak gibi kesildi 3.ayda...evet ben tavukdan,ayrandan,lahmancundan nefret ettim ve halendaha tiksiniyorum duyunca:)bakalım kaderimizde ne çıkıcak.kızlar ilk bebeğiniz doğdukdan sonra ikinci çocuk için kaç sene ara veriyosunuz .ben aslında birlikde büyüsünler diye düşnüüyorum ne desin arkadaşım

sevcan senin karnın şiştimi? ya bende degişiklk yok pekk

ben 4. ayıma girdim hala kusuyorum canım:( cok kötü bişey.. nedense her bulantı ceken kız oluyor demekki kızlar zahmetli geliyor nazlı cadılar:)

selam bayanlar :)
bende 28 haftalık hamileyim.16 hafta her gün kustum.bezen günde üç-dört kez.ne yesem çıkarıyordum..
banada herkez kızın olucak galiba dedi ama bi oğluşum olcak benim nasipse...doktorum çok erken gördü cünsiyetini 13.haftada öğrendim erkek olduğunu..
kişiye göre değişebiliyor kusma olayı işte :)

canım aslında benimde ilk çok kötü geçti ilkden birdaha çocuk yapmam diyordum anneme şimdi de yaparım diyorum:)neyse hakkımızda hayırlısı olsun.valla canım çok fazla belli değil çok az ama hamile olduğum yeni yeni belli olmaya başladı.çok gazım var maden suyu içiyorum birde vitamin ilacım var hergün bir tane içiyorum .bebeğim 180 gr senin bebiş ne kadar...hazırlıklara başladınmı arkadaşım ben yavaş yavaş almaya başladım ama herşeyi yeşil sarı beyaz alıyorum:)

selam bayanlar :)
bende 28 haftalık hamileyim.16 hafta her gün kustum.bezen günde üç-dört kez.ne yesem çıkarıyordum..
banada herkez kızın olucak galiba dedi ama bi oğluşum olcak benim nasipse...doktorum çok erken gördü cünsiyetini 13.haftada öğrendim erkek olduğunu..
kişiye göre değişebiliyor kusma olayı işte :)

evet canım banada herkez kız olucak dedi doktorda iki seferdir kıza benziyor diyor anlamadım gitti ben de ultrasyonda erkeğe benzetiyorum:)bende kustum ilk zaman birde karnın 4 aylıkken çok belirginmiydi

evet canım banada herkez kız olucak dedi doktorda iki seferdir kıza benziyor diyor anlamadım gitti ben de ultrasyonda erkeğe benzetiyorum:)bende kustum ilk zaman birde karnın 4 aylıkken çok belirginmiydi

allah gönlüne göre verir inşallah :) yakında öğrenirsin cinsiyetini :)

benim 18.haftadan sonra yavaş yavaş çıkmadı başladı benim göbeğim..hamile olduğum anlaşılmıyordu hiç...
işte 20.haftada belirginleşti iyice göbek.. :49:

benimde ilk gebeliğim arkadaşlar ben ne bulantı ne kusma hiçbişi hissetmedim oluşum üzmedi beni 15 yıl sonra gelince zaten uzun yıllar bekletti beni tüpbebekle hamile kaldım 23. haftadayız allah nasip ederse mart sonu yada nisan başı gibi doğum ama ben çok evhamlıyım nasıl geçicekbilmiyorum rabbim herkezin yavrusunu korusun :54::54::54::54::54::54::54:

kızlar merhaba, benim de ilk gebeliğim. nasip olursa mart başı ya da ortası gelicek kızım.
cinsiyetiyle ilgili yok tatlı yiyorum erkek, ekş,i tiyorum kız yok çin takvimi aman rus takvimi derken hiç biri tutmadı benim mesela.
ekşi de yiyorum tatlı da hatta hamilelikten önce asla tatlı yemezdm ama şimdi her gün tatlı yemek istiyorum nerdeyse...

en önemli şey hamileliğin tadını çıkarmak ve kesinlikle ama kesinlikle doktorunuza güvenmek. ben en başlarda cok evham yaptım, doktoruma güvenmeedim vs. kendimi üzdüm boş yere. netten bi suru şey okuyup kendimi karşılaştırdım falan sonra anladım ki herkesin hamilelik süreci farklı, vucut yapsıı farklı. doktorların ekollerı farklı. doktora güvenip kendinizi netteki diğer hamilelerle kıyaslamzsanız harika bi hamilleik geçirrisiniz. naçizane tavsiyemdir...:34::34:

umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavusuruz:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

benimde ilk gebeliğim arkadaşlar ben ne bulantı ne kusma hiçbişi hissetmedim oluşum üzmedi beni 15 yıl sonra gelince zaten uzun yıllar bekletti beni tüpbebekle hamile kaldım 23. haftadayız allah nasip ederse mart sonu yada nisan başı gibi doğum ama ben çok evhamlıyım nasıl geçicekbilmiyorum rabbim herkezin yavrusunu korusun :54::54::54::54::54::54::54:

hayırlı olsun :) hepimizimn bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler inşallah.o zaman hamilelikte çekilen bütün sıkıntılar unutulur işte :16:

allah gönlüne göre verir inşallah :) yakında öğrenirsin cinsiyetini :)

benim 18.haftadan sonra yavaş yavaş çıkmadı başladı benim göbeğim..hamile olduğum anlaşılmıyordu hiç...
işte 20.haftada belirginleşti iyice göbek.. :49:

amin arkadaşım herkezin versin işallah...işallah 5 ayda kesin öğreniriz ...
benimde daha yeni yeni belirgenleşmeye başlıyor karnım karnın sivrimi, büyüyor canım allah bebişlerimizi korusun

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin .ilk denemede tuttumu canım bebişin .allah kurtarsın hepimizi arkadaşım .bünyeden bünyeye değşşiyor demekki yaşın kaç arkadaşım?

Bende daha öğrenemedim bebeğimin cinsiyetini doktor sadece büyük ihtimalle erkeğe benziyor dedi bakalım haftaya perşembe gidicezz doktora :49:

amin arkadaşım herkezin versin işallah...işallah 5 ayda kesin öğreniriz ...
benimde daha yeni yeni belirgenleşmeye başlıyor karnım karnın sivrimi, büyüyor canım allah bebişlerimizi korusun

zayıf bi yapıya sahip olduğum için sadece göbek var bende.bu yüzden önde çıkık bi şekilde duruyor top gibi
sivri mi değil mi bilemedim şimdi tam olarak ama çok geniş değil.siviri gibi duruyor biraz :1::1::1:

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin .ilk denemede tuttumu canım bebişin .allah kurtarsın hepimizi arkadaşım .bünyeden bünyeye değşşiyor demekki yaşın kaç arkadaşım?
canım benim 3. denemede tuttu 31 yaşındayım 15 yıllık evliyim evet ben hiç bulanttı çekmedim ama çok kasık ağrısı oluyor halada devam ediyor dr normal dedi hayırlısısla bi tamamına erdirsek rabbim herkezin bebeğini korusun sen kaç haftalıksın:34:

arkadaşlar benimde ilk gebeliğim. arada karnıma sancı girmese bebeğimin yaşadığını anlamıyacam..

hiç bişe hissetmeyince acaba kalbimi duruk diye düşünmeden edemiyorum :18:

arkadaşlar benimde ilk gebeliğim. arada karnıma sancı girmese bebeğimin yaşadığını anlamıyacam..

canım kaç haftalık hamişsin sende benimgibi evhamlısın korkma eğer böyle paniklersek işimiz zor kaçıncı haftadasın yazarmısın

canım kaç haftalık hamişsin sende benimgibi evhamlısın korkma eğer böyle paniklersek işimiz zor kaçıncı haftadasın yazarmısın

boşuna panik yapmayın kızlar tam olarak kaç haftalıksınız bilmiyorum ama bende ilk gebeliğimi yaşıyorum.28 haftalık hamileyim.
18. haftadan sonra yavaş yavaş hissetmeye başadım.20 haftada tam olarak emin oldum bebeğimin hareketlerinden.
bende çok sabırsızlanıyordum hissetmek için ama şimdi hergün defalarca tekme yiyorum oğluşumdan :16:

Back
X