• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gebeliğini yaşayanlar..

canım benim 3. denemede tuttu 31 yaşındayım 15 yıllık evliyim evet ben hiç bulanttı çekmedim ama çok kasık ağrısı oluyor halada devam ediyor dr normal dedi hayırlısısla bi tamamına erdirsek rabbim herkezin bebeğini korusun sen kaç haftalıksın:34:

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım benim ilk gebeliğim.3.denemeye kadar ayrı ücretmi ödeniyor arkadaşım birde siz tekiz mi istediniz genelde çift gebelik oluyorya merak ettim...demekki erkek annelerini çoğu buluntı çekmiyor çekenler nadir arkadaşım bizim kız olucak galiba:)ben 16 haftalığım canım bende ikiz bebek hastasıyım belki ilerde aşılama düşüğnürmüyüm bilemiyorum allahın izniyle bebi,şim sağlıklı gelsin büyüsün allah yarıdmcımız olsun sen sezaryan mı düşünüyosun

boşuna panik yapmayın kızlar tam olarak kaç haftalıksınız bilmiyorum ama bende ilk gebeliğimi yaşıyorum.28 haftalık hamileyim.
18. haftadan sonra yavaş yavaş hissetmeye başadım.20 haftada tam olarak emin oldum bebeğimin hareketlerinden.
bende çok sabırsızlanıyordum hissetmek için ama şimdi hergün defalarca tekme yiyorum oğluşumdan :16:

15 haftalıgım cnm hissedemiyorum karnımda miniminnacık cıktı:)) kacıncı haftanda cinsiyet ögrendinn???

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım benim ilk gebeliğim.3.denemeye kadar ayrı ücretmi ödeniyor arkadaşım birde siz tekiz mi istediniz genelde çift gebelik oluyorya merak ettim...demekki erkek annelerini çoğu buluntı çekmiyor çekenler nadir arkadaşım bizim kız olucak galiba:)ben 16 haftalığım canım bende ikiz bebek hastasıyım belki ilerde aşılama düşüğnürmüyüm bilemiyorum allahın izniyle bebi,şim sağlıklı gelsin büyüsün allah yarıdmcımız olsun sen sezaryan mı düşünüyosun
canım evet her denemede aynı fiyat banada çift embrio yerleştirildi ama biri tutunmuş yani 3 de koysalar rabbim kaçına ol derse o oluyor sanırım sezeryan olur daha konuşmadık dr la ama tüpbebeklerde genelde sezeryan yapıyorlar nasip ben 23 haftadayım hayırlısıyla oğsun bebişlerimiz:49::49::49::49::49::49::49::54:

bende de belirtiler var.dua edin hamile olmuş olayım kızlar ya:5::5::5:
yarın bat tarihim
inş gelmez kırmızılar:5::5::5:
çok korkuyorum çokkkkkkkkkkk:50::50::50:

15 haftalıgım cnm hissedemiyorum karnımda miniminnacık cıktı:)) kacıncı haftanda cinsiyet ögrendinn???

biraz daha sabretmelisin o zaman..
19.haftadan önce hissedilmiyor genelde.ancak ikinci gebeliğinii yaşayanlar daha önceden tecrübeli oldukları için hissedebiliyormuş.
ben cinsiyetini baya erken öğrendim.
13.haftada öğrendik.yüksek ihtimal erkek dedi.ama bekledik yinede herkese söylemedik emin olmak için.16.haftada kesin erkek dendi artık. :)))

biraz daha sabretmelisin o zaman..
19.haftadan önce hissedilmiyor genelde.ancak ikinci gebeliğinii yaşayanlar daha önceden tecrübeli oldukları için hissedebiliyormuş.
ben cinsiyetini baya erken öğrendim.
13.haftada öğrendik.yüksek ihtimal erkek dedi.ama bekledik yinede herkese söylemedik emin olmak için.16.haftada kesin erkek dendi artık. :)))

15.haftada karnımın cıkmaması normalmi cnm?

tabiki normaldir.herkesde değişiyor göbeğin belirginleştiği hafta.vücut yapısıyla ilgili :)
eltimde hamile 20.haftada çıktı göbeği :49:

Merhabalar;

Benimde ilk bebeğim olacak ama 2.gebeliğim. İlkinin kalbi durduğu için kürtajla alınmıştı. Şimdilik sağlıkla ilerliyoruz. Bulantılarım var ama aşırı değil Allaha şükür. Perşembe günü doktora gidicez inşallah sağlıklı bir şekilde görebilirim bebişimi. İlk başlarda çok korkuyordum ya yine düşük olursa diye ama sonra Rabbime emanet sonuçta, bişi olacak olsada elden gelen bişi yok. İnşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim hepimize. İçime erkek gibi doğuyor ama kız olmasını daha çok isterdim. Ama tabikide hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil :)

Ama eşim erkek olmasını çok istiyor bu yüzden ben henüz doktorun görmesini veya söylemesini istemiyorum açıkçası. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :16:

hayırlı olsun sessizgemiler..insan bi an önce öğrenmek istiyor tabi cinsiyetini.merakından kurtuldun sonunda sevindim senin adına :)
kız da olsa erkekte olsa sağlıklı ve hayırlı olsun hepimizin evlatları :) en önemlisi bu :)

hayırlı olsun sessizgemiler..insan bi an önce öğrenmek istiyor tabi cinsiyetini.merakından kurtuldun sonunda sevindim senin adına :)
kız da olsa erkekte olsa sağlıklı ve hayırlı olsun hepimizin evlatları :) en önemlisi bu :)

evet cnm benım ıcn hiç farketmezdi zaten Rabbişm hepimizinkini hayırlı eylesin

Aldım zaten mustela ve lierac çatlak kremi.Akşamları sürüyorum ama okuduğuma göre çatlakları önlemenin bir yolu yok eğer olacaksa.Sadece görünümünü hafifletebilirmişiz.Yapacak birşey yok artık.Ben elimden geleni yapacağım,yine de olursa sağlık olsun.Bu saatten sonra herşey bebek için.

Canım doktora danışmadan krem kullanmayın çoğu hamile ve emzikli bayanlar için uygun değil. Özellikle lierac bebeğe zararı var, meme ucu kremleri var onları kullanabilirsiniz. Zaten amaç deriyi nemli tutmak bu kremler sadece olabilecek etkiyi azaltıyor o kadar. Benim doktorum hem emzirirken hemde hamilelik döneminde meme ucu kremi önerdi, bol su içmek bile etkiyi azaltıyormuş aklınızda bulunsun.

slm kızlar 3 gün üste çift çizgiyi gördüm ama silikti..
bugün kan testi yaptım adetime 1 hafta var daha ve 19 çıktı hamile miyim ya:18::18:
doktorum adet sonrası gelsin emin olmak için..:18::18:
eğer hamiş isem bende yeni anne adaylarından olacam:32::32:
ancak gögüs sıkışması ve oturunca kasık ağrısı dışında hiç belirtim yok:27:

ya canım 19, 3 haftalık hamileyim demekmiş.
ama doktorum işini sağlama almış demekki.
adet sonrası gelsin diyerek:27:
sevineyim mi bilemiyorum ya:44::44:

Meraba kizlar,
Benimde ilk gebeligim, heyecanla bebisimizi bekliyoruz.
Annem benden once 4 bebegini kaybeymis toksoplazma rahatsizligindan oturu.
Bende hamileligin basindan beri diken uzerindeyim.
Ins Allah hepimize saglikla bebislere kavusmayi nasip etsin.
Nasil ilk alisverislere basladiniz mi?
Hepinize sevgiler, saglikla kalin:)

Meraba kizlar,
Benimde ilk gebeligim, heyecanla bebisimizi bekliyoruz.
Annem benden once 4 bebegini kaybeymis toksoplazma rahatsizligindan oturu.
Bende hamileligin basindan beri diken uzerindeyim.
Ins Allah hepimize saglikla bebislere kavusmayi nasip etsin.
Nasil ilk alisverislere basladiniz mi?
Hepinize sevgiler, saglikla kalin:)

ben başlamadım canım alısverişe 7ayımda falan baslarım diyorum.. Rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi.. nasıl cinsiyet bellimi

merhaba :)
benim de ilk gebeliğim.
fena geçmiyor çok şükür bulantı azdı geçti, kusma hiç olmadı zaten. haftaya cinsiyetini ögrenirim inşallah zaman geçmek bilmiyor
:26:

bu arada lierac neden zararlıymış ki ilk defa duydum. ben de kullanıyorum onu :44:

ben başlamadım canım alısverişe 7ayımda falan baslarım diyorum.. Rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi.. nasıl cinsiyet bellimi

Ins sessiz gemiler bizde 7. aydan itibaren alisverise baslamayi dusunuyoruz.
Cinsiyetimiz erkek, cok sukur benide hic zorlamadi oglum hamilelik yolunda gitti simdiye kadar.
Ins hepimizin sonuna kadar saglikla devam eder.
Sadece dunden beri hareketlerini hissedemiyorum, birazcik evham yaptim bu yuzden.
Dun fazla yormustum kendimi, bugunde olabildigince dinlenmeye calisiyorum ama yinede hissedemiyorum hareketlerini.
Arasira boyle olabilirmis sanirim ama tedirgin oluyor insan ister istemez, hayirlisi.
Sizler nasilsiniz arkadaslar, nasil geciyor hamileliginiz?

Back
X