- 29 Mart 2022
- 56
- 37
- 3
- 34
- Konu Sahibi 10760052marla
-
Hic korunmadim 6.ayda hamile kaldimEvlendikten ne kadar süre sonra ilk gebeliğiniz oldu ? Düşükte dahil ?
Neden sordunuz bunu? Kisiden kisiye degisen bir konu bu. Yani bizim cevabimizin size ne gibi bir faydasi olacak?Evlendikten ne kadar süre sonra ilk gebeliğiniz oldu ? Düşükte dahil ?
Canım stres yaptın mı bu aylar içerisinde veya dr gorundun mu yoksa kendiliginden mi olduHic korunmadim 6.ayda hamile kaldim
5 ay sonra hamile kaldimEvlendikten ne kadar süre sonra ilk gebeliğiniz oldu ? Düşükte dahil ?
Neden sordunuz bunu? Kisiden kisiye degisen bir konu bu. Yani bizim cevabimizin size ne gibi bir faydasi olacak?
Neden sordunuz bunu? Kisiden kisiye degisen bir konu bu. Yani bizim cevabimizin size ne gibi bir faydasi olacak?
Burasısoru cevapla iletişim kurulan bir platform?tabi ki kişiden kişiye değişir anneme de aynı soruyu sordum onda bile aynı şeyleri yaşayacağız diyemeyiz .ama ister istemez kafamızdaki hemen bebek olacak düşüncesi zamanla kendini bırakıyor .ben bunları okuduğumda yalnız olmadığımı düşünmeye başladım.benim çevremdeki herkes bir gece de hamile kalmışNeden sordunuz bunu? Kisiden kisiye degisen bir konu bu. Yani bizim cevabimizin size ne gibi bir faydasi olacak?
Vaaaow sizi tebrik ediyorum ben de ilk evlendiğimde vakinısmus olduğumu anlamıştım hemen doktora gittim 2 günde bitti gitti ama sizi tebrik ediyorum2 sene sonra vajiyi yenince
Biz iki sene kadar uğraştık maalesef ama çok şükür yendikVaaaow sizi tebrik ediyorum ben de ilk evlendiğimde vakinısmus olduğumu anlamıştım hemen doktora gittim 2 günde bitti gitti ama sizi tebrik ediyorum
Benim ilk gebeliğim balayında oldu kimyasal olduEvlendikten ne kadar süre sonra ilk gebeliğiniz oldu ? Düşükte dahil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?