Merhaba ne zamandır çocuk düşünüyorsunuzGebeliğin izi nezamn ogrendiniz kizlar benim adetim ayın 19 unda test yaptım negatif siz nezman öğrendiniz benim için daha erkenmi acaba
Canım eğer adetten baya önce verdiysen yükselebilir ama adet gecikmesiyle verdiysen yukselmeyecek kadar düşük bir değer maalesef negatif gibiBeta değerim 5cikti yukselirmi sizde oldumu
Degeriniz 5 cikmamis 5ten kucuk diye yaziyo yani degeriniz 0da olabilir kimi yer net kac ciktigini yazmiyo suan icin negatif. Erken vermis olabilirsin gecikme yasadiktan sonra verirsen daha saglikli olur.Beta değerim 5cikti yukselirmi sizde oldumu
Canım malesef yok gibi duruyorKizlar bakarmisiniz başına gelen varmi
Başıma böyle birşey gelmedi ama sonuç negatif görünüyor adetiniz bugün galiba gelmezse 2 gün sonra tekrarlayın testi derim belki geç döllenme olmuşturKizlar bakarmisiniz başına gelen varmi
Hayir sibelcim 5den kucuk demek yani 1.2 de olabilir 3 de olabilirr.Pazrtesi verdim 1.20 çıktı şimdi ise 5 yükseldi ama sabit kalmdi
Bence 2 gun daha bekle garanti sonuc al boyle cok muallak oluyor.Yrin tekrar vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?