- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.663
- 63
- 33
- Konu Sahibi temmuzlu26
-
Yumurtalama günlerimde başlayan bel ve bacak ağrılarım var. Beyaz losyon gibi akıntı, adet ağrısı, adete 5 gün kala lekelenme yaşadım. Orda şüphelendim ama yine de ihtimal vermemiştim. Sonra adete 4 gün kala test yaptım öylesine ve silik çizgiyle öğrendim. Umarım hamilesinizdir sizdeİyi günler daha öncesinde bir sürü başlık açmıştım bat 2 gün kaldı tahmini yumurtalama tahminimden beridir kremsi beyaz bir akıntım oluyor son dört beş gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki sürekli uyumak istiyorum inannin yataktan çıkmak zulüm gibi geliyor ve yine bu süre zarfından beri belim çok ağrıyor ara Kasık ağrılarım oluyor her an adet olacakmisim gibi hissediyorum anı hareketlerimden ani kasiklarimda ağrılarım oluyor bıçak saplanır gibi sizce hamile olabilir miyim sizin ilk belirtileriniz nelerdi şuan idrar testi yapsam cikarmi acaba
Kasık ağrısı, gaz sorunu ve göğüs ağrısıydıİyi günler daha öncesinde bir sürü başlık açmıştım bat 2 gün kaldı tahmini yumurtalama tahminimden beridir kremsi beyaz bir akıntım oluyor son dört beş gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki sürekli uyumak istiyorum inannin yataktan çıkmak zulüm gibi geliyor ve yine bu süre zarfından beri belim çok ağrıyor ara Kasık ağrılarım oluyor her an adet olacakmisim gibi hissediyorum anı hareketlerimden ani kasiklarimda ağrılarım oluyor bıçak saplanır gibi sizce hamile olabilir miyim sizin ilk belirtileriniz nelerdi şuan idrar testi yapsam cikarmi acaba
Canım aynı belirtiler bende de var 2 aydır klomen kullanıyorum süt hormonum yüksek çıkmıştı onun içinde ilaç kullandım 25 günde bir adet oluyordum geçen ay sanırım ilaçtan dolayı 30. Gün adet oldum bu ay da 12 ocakta olmam gerekiyordu henüz olmadım ama adet belirtileri var bel ağrısı karın ağrısı böyle anlık iğne batırır gibi ağrılar 33. Gün bugünBenim akıntı, yorgunluk vs olmamıştı adet sancısı çektim dk başı aha oldum diye bakıyordum.
Ben adetim geciktikten 3 gün sonra net çift çizgiyi görmüştüm test yapın varsa kesin çıkarCanım aynı belirtiler bende de var 2 aydır klomen kullanıyorum süt hormonum yüksek çıkmıştı onun içinde ilaç kullandım 25 günde bir adet oluyordum geçen ay sanırım ilaçtan dolayı 30. Gün adet oldum bu ay da 12 ocakta olmam gerekiyordu henüz olmadım ama adet belirtileri var bel ağrısı karın ağrısı böyle anlık iğne batırır gibi ağrılar 33. Gün bugün
Test yaptınız mıCanım aynı belirtiler bende de var 2 aydır klomen kullanıyorum süt hormonum yüksek çıkmıştı onun içinde ilaç kullandım 25 günde bir adet oluyordum geçen ay sanırım ilaçtan dolayı 30. Gün adet oldum bu ay da 12 ocakta olmam gerekiyordu henüz olmadım ama adet belirtileri var bel ağrısı karın ağrısı böyle anlık iğne batırır gibi ağrılar 33. Gün bugün
Yarın yapayım diyorum inşallah çift çizgiyi görürümBen adetim geciktikten 3 gün sonra net çift çizgiyi görmüştüm test yapın varsa kesin çıkar
Bende bugün test yapcam en azından hamile değilsem negatif olduğunu görünce psikolojik olarak rahatlarım diğer türlü hamile miyim değil miyim diye düşünmek daha stresli oluyorYarın yapayım diyorum inşallah çift çizgiyi görürüm
Benim ilk belirtim sol ve sağ kasık batmasıydı. Bide akıntım fazlalaşmıştı. Öğrendikten hemen sonrada yerleşme kanaması yaşadım ve 10 gün ara ara devam etmişti.. Miğde bulantısı 6-7 haftalıkken çok az olmuştu ve uyku yorgunlukta o haftalardaydı. Hayırlısı olsun gecikince test yapın inşallah vardır :)İyi günler daha öncesinde bir sürü başlık açmıştım bat 2 gün kaldı tahmini yumurtalama tahminimden beridir kremsi beyaz bir akıntım oluyor son dört beş gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki sürekli uyumak istiyorum inannin yataktan çıkmak zulüm gibi geliyor ve yine bu süre zarfından beri belim çok ağrıyor ara Kasık ağrılarım oluyor her an adet olacakmisim gibi hissediyorum anı hareketlerimden ani kasiklarimda ağrılarım oluyor bıçak saplanır gibi sizce hamile olabilir miyim sizin ilk belirtileriniz nelerdi şuan idrar testi yapsam cikarmi acaba
Az önce yaptım ama 2.çizgi çok silik çıktı anlamadım bişeyTest yaptınız mı
Hamilesiniz tebrikler hemen gidip bi kan testi verin hayırlı olsunAz önce yaptım ama 2.çizgi çok silik çıktı anlamadım bişey
Merhaba benimde regl 18 ocak olması gereken benimde bu ay hep kremsi akıntım oldu. Yumurtlama zamanımda yumurta beyazı gibi oldu onun dışında hep kremsiydi baya baya. Bugunde sol göğsum de ağrıyla uyandım ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ve sanki rahmim düşcekmiş gibi oluyor sızlıyor anlamadım ilk hamileliğimde ben adetimin geçtiğini bile anlamadan öğrenmiştimİyi günler daha öncesinde bir sürü başlık açmıştım bat 2 gün kaldı tahmini yumurtalama tahminimden beridir kremsi beyaz bir akıntım oluyor son dört beş gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki sürekli uyumak istiyorum inannin yataktan çıkmak zulüm gibi geliyor ve yine bu süre zarfından beri belim çok ağrıyor ara Kasık ağrılarım oluyor her an adet olacakmisim gibi hissediyorum anı hareketlerimden ani kasiklarimda ağrılarım oluyor bıçak saplanır gibi sizce hamile olabilir miyim sizin ilk belirtileriniz nelerdi şuan idrar testi yapsam cikarmi acaba
Bence de hamilesin hayırlı olsun bir kan testi ver kesinleşsin sonuç bu arada adetini kaç gün geçti seninAz önce yaptım ama 2.çizgi çok silik çıktı anlamadım bişey
Canım 4 gün geçti benim 2-3 gün sonra tekrardan test yapıp öyle kan testi vereyim dedim kimyasal gebelik olmasından korkuyorum çünkü geçen ay 6 gün geçmişti test yapmıştım negatif çıkmıştıBence de hamilesin hayırlı olsun bir kan testi ver kesinleşsin sonuç bu arada adetini kaç gün geçti senin
ben yaptım negatifi gördüm hayırlısı artık bu ayda olmadı yine
Canım bence beklemelisin mümkünse düşünmemeye çalış kafaya taktıkça her negatif çıkınca daha da üzülüyoruzMerhabalar kızlar benim yumurtlamadan 3 gün sonra göğüs ağrısı çok şiddetli oldu bat 5 gün kaldı yaklaşık beklenen adet tarihinden 11 gün önce göğüs ağrısı ve büyümesi şikayeti yaşıyorum hayatımda ilk defa bu kadar erken şişti. Gece gündüz gebelik testi yapıyorum ama negatif. Ne yapmam lazım beklemeli miyim. Yumurtlamadan sonraki 9. Gündeyim.c beklemelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?