İlk gebelik belirtileriniz nelerdir

6. Haftada başlayan asiri mide bulantısı gaz, kaşık agrilarindan önce hiç bir belirti vermedim. Bence bu belirtileri biz psikolojik olarak yapıyoruz. Belirtiyor değil adete bak en kesin olanı o. Adet olmamak en büyük gebelik belirtisi.

Merhaba benimde 77 gün önce ilişkim oldu sürtünmeli bendede kaygı bozukluğu var ve ben ilişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 test yaptım negatif çıktı sonra rahat etmedi için 56 gün sonra ilişkiden kadın doğuma gittim herhangi bir kese yok dedi rahim kalınlaşması var dedi ama içim rahat etmedi 57 gün sonra beta hcg baktırdım <1.20 çıktı bugün ilişki üzerinden geçen 3. Reglim bugünde kadın doğuma gittim rahim incelmiş normal dedi yumurtalıklarında normal dedi olsa çıkarmıydı. Görüntüde bu gebelik varmı

Eklentiler

• AC5D8EAE-FF65-4329-A645-F35BF3DC5051.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba benimde 77 gün önce ilişkim oldu sürtünmeli bendede kaygı bozukluğu var ve ben ilişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 test yaptım negatif çıktı sonra rahat etmedi için 56 gün sonra ilişkiden kadın doğuma gittim herhangi bir kese yok dedi rahim kalınlaşması var dedi ama içim rahat etmedi 57 gün sonra beta hcg baktırdım <1.20 çıktı bugün ilişki üzerinden geçen 3. Reglim bugünde kadın doğuma gittim rahim incelmiş normal dedi yumurtalıklarında normal dedi olsa çıkarmıydı. Görüntüde bu gebelik varmı

Eklentiler

• AE75117A-B760-497F-AE87-5ECD789B7AD6.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 56
Hayır hamile değilsiniz. Rahat olun lütfen

İhtimal yok merak etmeyin, gebelik yok

Fake mi gerçek mi anlayamadim. Gebelik en gec 15 gün sonra çıkar 77 gün ne demek. İmkansız bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…