- 3 Eylül 2016
- 149
- 134
- 23
- 29
- Konu Sahibi konyagelini_
-
bende 15. haftada hafif yumusacuık bı tekme hıssettım bır kere.. sonra boloncuk hareketlerı.. ara sırada gaz dolaşıyor klarnımda ama gerçekten gaz mı bebek mi bilmiyorum.. şimdi 17. haftaya girdim inşaallah yakında net bir şekilde hiswsederim15-16 haftalıktı kızımı ilk hissettiğimde. Alt tarafta pıt pıt vurmaya başladı yavrum
Aynı hareketi sık hissediyorsan özellikle dinlenirken uzanırken otururken falan o bebiş.bende 15. haftada hafif yumusacuık bı tekme hıssettım bır kere.. sonra boloncuk hareketlerı.. ara sırada gaz dolaşıyor klarnımda ama gerçekten gaz mı bebek mi bilmiyorum.. şimdi 17. haftaya girdim inşaallah yakında net bir şekilde hiswsederim
yuppiiiiAynı hareketi sık hissediyorsan özellikle dinlenirken uzanırken otururken falan o bebiş.
cok guzel bir mesajdi.Kelebeklenme gibiydi ve çok erkendi... ben vücudunu iyi taniyan ve takipte olan bi insanım . bagirsak hareketleri mi acaba diye düşündüm ama olmadigindan emin oldum... 12 13. haftalardi. cok hafif dokunuslardi. simdi babası sarilinca kucakliyor resmen icerden minnak elleriyle. kendimi cok yorunca bi dur der gibi acimasizca tekme atiyordisardan izlenebiliyor. 16. haftamda net hissetmistim.
11.haftam bitmeye yakın pıtı pıtı seyirme halinde hissettim 17.haftamda artık vurduğunu hissediyordum 18.haftamdan beride vurduğunda dışardan görebiliyorum elini koyanda hissediyorne kadar çok konu açıyorum değil mi? e açacağım tabii sizlerle istişare edebilmek için üye oldum ben buraya..
sorum başlıktanda anlaşılacağı gibi "ilk gebeliğinizde bebek hareketlerini kaçıncı HAFTADA hissettiniz?ne zaman arttı ve belirginleşti? ilk hareketi nasıl tarif edebilirsiniz?"
dün gece hissettim meleğimi son 1 hfatdır pıtpıt bişeyler oluyodu ama doktorum erken dediği için değildir diye düşünüyodum ama dün gece çığlık attım resmen eşime bağırdım karnıma bişey oluyo diye doktoruma mesaj attım şimdi cevap vermiş bebeğini ilk hissettiğin gün not al kenarı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?