• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece kan gelmemesi

dnsgls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar yeni üye oldum burada bir çok insanın deneyimlerini öğrenme fırsatım olabildiği için. Ben yeni evlendim geçen gece ilk defa birliktelik yaşadık. Fakat penisin girmesi zor oldu. Ben üstüne oturdum zar zor girdi. Biraz canım yandı filan yağ kullandık. Daha sonra iki kez daha yaptık yine girmedi ben üstüne oturunca anca girdi. Vajinismus olduğumdan korktum ama giriyor bir şekilde. Fakat hiçbir kanama olmadı neden anlamadım bu şekilde kendimi garip hissettim. Şuan iş sebebiyle 1 ay görüşemeyeceğiz. İlerleyen süreçte uzun bir aradan sonra yapsak kanama olur mu ve yine girmesi bu kadar zor olur mu?

Merhabalar yeni üye oldum burada bir çok insanın deneyimlerini öğrenme fırsatım olabildiği için. Ben yeni evlendim geçen gece ilk defa birliktelik yaşadık. Fakat penisin girmesi zor oldu. Ben üstüne oturdum zar zor girdi. Biraz canım yandı filan yağ kullandık. Daha sonra iki kez daha yaptık yine girmedi ben üstüne oturunca anca girdi. Vajinismus olduğumdan korktum ama giriyor bir şekilde. Fakat hiçbir kanama olmadı neden anlamadım bu şekilde kendimi garip hissettim. Şuan iş sebebiyle 1 ay görüşemeyeceğiz. İlerleyen süreçte uzun bir aradan sonra yapsak kanama olur mu ve yine girmesi bu kadar zor olur mu?
Esınız sorun yapmadıysa kan ne alaka

Gercı sorun yapma hakkı da yokta

Esınız sorun yapmadıysa kan ne alaka

Gercı sorun yapma hakkı da yokta
Haklısınız ama kan genel bir durum olduğu için ben kendim merak ettim ve ilerleyen süreçte olabiliyor mu vajina esnermi zor girmesi durumu filan

Haklısınız ama kan genel bir durum olduğu için ben kendim merak ettim ve ilerleyen süreçte olabiliyor mu vajina esnermi zor girmesi durumu filan
7 yıllık evliyim halen esnemeyok zor giriyor

Yumurtlama donemimde akıntı çok oldugu ıcın kolay sevisebiliyorum sadece

Yeterince ıslanmıyorsun ya da eşin sertleşmiyor

Kan gelmesi şart değil. Bakiredir olmadığınızı göstermez. Bazılarının kanaması olmuyor.

İlk zamanlar yapabildiğiniz pozisyonda yapın sonralardan ilk olarak yine bildiğin pozisyonla başlayıp hemen pozisyon değiştirin alışmış olacaksınız. Kan gelebilir de gelmeyebilir de bunu bilemeyiz.

7 yıllık evliyim halen esnemeyok zor giriyor

Yumurtlama donemimde akıntı çok oldugu ıcın kolay sevisebiliyorum sadece
3 yıla yakındır evliyim.Benim de hala zorlandığım oluyor.Dedim acaba bende mi sıkıntı var.Zorlanma derken girişte hala ağrı hissediyorum.Eşim aşırı hassas davrandığı ve ağrım olmasın diye dikkat ettiği için alıştım biraz da.

İlk zamanlar çok normal zorlanmanız.Benim hala ilk girişte hafif ağrım oluyor.Kan olayı da sıkıntı yapılacak bir şey değil.Kimisinin gelir kimisinin gelmez.Benim çok az gelmişti.Avuç içinin ortasından daha az bir iki damla gibi.

İlk zamanlar çok normal zorlanmanız.Benim hala ilk girişte hafif ağrım oluyor.Kan olayı da sıkıntı yapılacak bir şey değil.Kimisinin gelir kimisinin gelmez.Benim çok az gelmişti.Avuç içinin ortasından daha az bir iki damla gibi.
Cinsel ilişki esnasında mı yoksa sonrasında mı geliyor

Niye kan peşine düştünüz bu kadar, çok mu lazım size? Buraya yazana kadar biraz araştırsanız her kadında kanama olmadığını görürdünüz.

Niye kan peşine düştünüz bu kadar, çok mu lazım size? Buraya yazana kadar biraz araştırsanız her kadında kanama olmadığını görürdünüz.
Niye kızıyorsunuz anlamadım araştırdım elbetteki fakat yaşadığım tek durum o değil insan sadece kendine biraz yol gösterecek birilerinin tecrübesine ihtiyaç duyuyor hepsi bu

Niye kızıyorsunuz anlamadım araştırdım elbetteki fakat yaşadığım tek durum o değil insan sadece kendine biraz yol gösterecek birilerinin tecrübesine ihtiyaç duyuyor hepsi bu
Yoo kızmadım. Olan olmuş, kaç kere ilişki yaşamışsınız. Artık eşiniz gelince de kan beklemeyin. Acı sorununu bilemiyorum. Biraz ara versem benim bile acır, 10 yıllık evliyim.

Kanın gelmesi şart mı? Neden önemli bu kadar? Bakire değil miydiniz? Bu sorunuzun cevabını formda bulmanız biraz zor olabilir. Eğer ki sizin ya da eliniz için önemliyse bir doktora danışı

Merhabalar yeni üye oldum burada bir çok insanın deneyimlerini öğrenme fırsatım olabildiği için. Ben yeni evlendim geçen gece ilk defa birliktelik yaşadık. Fakat penisin girmesi zor oldu. Ben üstüne oturdum zar zor girdi. Biraz canım yandı filan yağ kullandık. Daha sonra iki kez daha yaptık yine girmedi ben üstüne oturunca anca girdi. Vajinismus olduğumdan korktum ama giriyor bir şekilde. Fakat hiçbir kanama olmadı neden anlamadım bu şekilde kendimi garip hissettim. Şuan iş sebebiyle 1 ay görüşemeyeceğiz. İlerleyen süreçte uzun bir aradan sonra yapsak kanama olur mu ve yine girmesi bu kadar zor olur mu

Back
X