Ilk Gece Kanamam Olmadi Ve Zevk Duymadim???

Bence hiç korkma ve kendini hiç sıkma
Herşey aslında erkekte bitiyor
Onun sana sakin ve yavaş davranması gerekiyor
Çok hızlı haraket ederse canın yanabilir seninde kendini kasmaman ve sıkmaman gerekiyor
Kendini çok kasarsan kanaman çok olabilir
Ve ayrıca çok yumuşak zeminde denemeyin biraz zor oluyor
Hatta size tavsiyem yerde deneyin
Ve altınızada kötü bir çarşaf koyun

Ne zevki güzelim yaaa, zevk falan diil hiç bişey hatırlamıom ben :)
Valla benim ilk gecem tam komediydi, yani şu anda komedi gibi geliyor....Çünkü ben kanı görünce bayıldım. tatlicadiarzu:roflol: Eşim de panik olmuş kafama 1 şişe su dökmüş. Sonra ayıldım, tuvalete gittim ama sanırım tansiyon falan kalmamış bende, gene bayıldım. Tam filmdi yani. Düşünsenize sürekli hatunu ayıltmaya çalışan koca modeli!!!!! Önce bir acı duydum, gerisini hatırlamıyorum:roflol: Sanırım kendimi çok kastığım için, rahat olursanız bişicikler olmaz. Hala eşimle kahkahalarla güleriz aklımıza gelince.

Mrß herkese.. bende bi şeyler söylemek istedim yorum değilde fikrim... insanın aşık olduğu adamın kollarında iken ne nasıl olcak düşünemiyor aslında ben öyle olmuştum aklıma korku gelmemişti nedense.. :utangac: sadece bir an önce ona ait olmak istiyordum.. uzun zaman bunun hayali ile yaşamıştım galiba ondan olsa gerek bu kadar sıkıntı olarak görmeyin romantizm ve aşk dolu bir gece yaşamaya çalışın .. bunu sadece eşinizden beklemeyin sizde ona bunu hissettirin bakın herşey ne kadar kolay ve güzel:asigim: aklınızda ne kadar korkunç bir geceydi diye hatıra kalacağına ne kadar romantik ve aşk dolu bir geceydi dersiniz .. ben eşim ile uyuduğum ilk geceyi hiç unutamıyorum sabah uyandığımda onun yanında olduğuma inanamıyordum bu kadar büyük bir mutluluktu benim için ...dilerim yeni evlenen arkadaşlarda bunu yaşar .. he sorarsanız kaç yıllık evlisin diye 13 yıla girecek 19 mayıs ta ve ben hala o geceyi unutamıyorum ki ne geceler yaşadığım halde yerimseniben sevgiler hepinize :nazar:

Son düzenleme:
Mrß herkese.. bende bi şeyler söylemek istedim yorum değilde fikrim... insanın aşık olduğu adamın kollarında iken ne nasıl olcak düşünemiyor aslında ben öyle olmuştum aklıma korku gelmemişti nedense.. :utangac: sadece bir an önce ona ait olmak istiyordum.. uzun zaman bunun hayali ile yaşamıştım galiba ondan olsa gerek bu kadar sıkıntı olarak görmeyin romantizm ve aşk dolu bir gece yaşamaya çalışın .. bunu sadece eşinizden beklemeyin sizde ona bunu hissettirin bakın herşey ne kadar kolay ve güzel:asigim: aklınızda ne kadar korkunç bir geceydi diye hatıra kalacağına ne kadar romantik ve aşk dolu bir geceydi dersiniz .. ben eşim ile uyuduğum ilk geceyi hiç unutamıyorum sabah uyandığımda onun yanında olduğuma inanamıyordum bu kadar büyük bir mutluluktu benim için ...dilerim yeni evlenen arkadaşlarda bunu yaşar .. he sorarsanız kaç yıllık evlisin diye 13 yıla girecek 19 mayıs ta ve ben hala o geceyi unutamıyorum ki ne geceler yaşadığım halde yerimseniben sevgiler hepinize :nazar:

çok güzel ALLAH bir ömür daim etsin nazar değmesin.:nazar: bizimki aceleci oldu ama çok güzeldi kocam dünya tatlısı, geri kalan ömrümü canımla beraber geçirmek istiyorum
:asigim:

Bu korkuyu yaşamamak için evlilik öncesi eş adayıyla konuşmak,bir uzmandan birlikte yardım ve bilgi almak çok doğru olur herhalde.Tamamen bilinçle alakalı.Ayrıca Oya'nın duygularını ve hislerini böyle içten ifade etmesi imrenilecek bir evlilik.Herkese böyle mutluluklar dilerim.Demek ki böyle güzel yaşanası evliliklerde varmış.....

cnm zevk almak zamanla olacak bişi sen kendini kasarsan alamazsın kendini eşinin kollarına bırak ve sadece o anı yaşa hiçbişey düşünme

zar konusuna gelince herkesin yapısı farklı seninde hemen yırtılmamış ben sana kendimi anlataım ben 28 ekimde evlendim ve ilk gece kanama olmadı günler geçti hala yok ama biz kendi aramızda bunu hiçbir zaman sorun etmedik ben drada gitmedim eşim bana sonsuz güvendğini ortaya koymuştu bende gayet kendimden emin bi şekilde kanama olacağı günü belkiyordum derken bi gece ilişki oldu o gün aralığın 14'üydü sonunda kanamam olmuştu....sende bekle bakalım bazı konularda aceleci davranma daha yeni evlenmişsin evliliğinin tadını çıkar...

evleneli bir haftayı geçti 5-6 defa denedik her birleşmede kan geldi ve her seferinde canım çok acıdı bu benim kendimi çok sıkmamdan kaynaklıydı sonra tam bir birleşme oldu ve ertesi sabah tekrar denemek istediğimizde sanki hala kapalıymış gibi geldi ve acı hissettim acı olunca zevkde hissedemedim birde afedersiniz ama sanki tuvaletim gelmiş gibi oldu bu sizce normalmi hemde acıması yoksa her ilişkide mi canım yanacakk :(

evleneli bir haftayı geçti 5-6 defa denedik her birleşmede kan geldi ve her seferinde canım çok acıdı bu benim kendimi çok sıkmamdan kaynaklıydı sonra tam bir birleşme oldu ve ertesi sabah tekrar denemek istediğimizde sanki hala kapalıymış gibi geldi ve acı hissettim acı olunca zevkde hissedemedim birde afedersiniz ama sanki tuvaletim gelmiş gibi oldu bu sizce normalmi hemde acıması yoksa her ilişkide mi canım yanacakk :(

bende evleneli 21 gün oldu ve ilk gece çook acı çektim ağladım kan 2 gün filan geldi benim hala dahada acıyo bende hiçbir zevk almıyorumya neden acaba üzülüyorum moralim çok bozuluyo doktora gittik annemle kremler filan verdi sürüyorum kayganlaştırıcı jel filan ama yinede hafif acı oluyo ilk günlerdeki kadar acı yok ama yinede var yani..eşim kendimi çok kastığımı söylüyo ama elimde değil...ayy vallahi benimde aynı ilişkide sanki acayip tuvaletim geliyo gibi oluyo..biz seninle aynıyız sudanperi..(

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır,paylaşımlarınızı bu bölümden (Cinsellik+18 / Soru ve Sorunlar +18)devam edebilirsiniz yerimseniben

Back
X