- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.343
- 448
- Konu Sahibi askiminaskiyim
-
Merhabalar, 25 yaşındayım ve nasipse bir ay sonra düğünümüz olacak ve ben ilk gece korkusu yaşıyorum neden derseniz.. benim ablam 4 yıl önce evlendi ve yaklasık 2 bucuk yıl kadar vajinusmus belasıyla uğrastı.. ve bana pek çok şeyini anlattı şimdi bende çekiniyorm çünkü o nun dediklerini düşündüğümde ben hani o geceyi düşündüğümde dahi sanki kasılıyorum gibi oluyorum. nişanlımla tabii ki bazı seyleri konusuyoruz o benim kendimi hazır hissettiğimde olabiliceğini söylüyor ki inanıyrum o na.. ayrıca özel ama ben genital bölgemide sevmiyorumyani kendim bakamazken eşimin görmesi falan beni soğutuyor
Canım, evlenen kızların iki kişiden üçü bu korku ile gelin oluyor. Az zaman uz zaman sonra korku yerini amma da abartmışıma bırakıyor. Biraz daha zaman sonra sana danışıyorlar sende rahat ol sonuç süreç kasma başlıkları altında telkinler veriyorsun.Merhabalar, 25 yaşındayım ve nasipse bir ay sonra düğünümüz olacak ve ben ilk gece korkusu yaşıyorum neden derseniz.. benim ablam 4 yıl önce evlendi ve yaklasık 2 bucuk yıl kadar vajinusmus belasıyla uğrastı.. ve bana pek çok şeyini anlattı şimdi bende çekiniyorm çünkü o nun dediklerini düşündüğümde ben hani o geceyi düşündüğümde dahi sanki kasılıyorum gibi oluyorum. nişanlımla tabii ki bazı seyleri konusuyoruz o benim kendimi hazır hissettiğimde olabiliceğini söylüyor ki inanıyrum o na.. ayrıca özel ama ben genital bölgemide sevmiyorumyani kendim bakamazken eşimin görmesi falan beni soğutuyor
benimde bi kaç ay sonra düğünüm var sevdigim insanla evleniyorum ama bu konu benimde canımı çok sıkıyo ve dügün hazırlıklarından bile zevk alamıyorum belki dügünümde de böyle olacak.küçüklükten beri anlatılan şeyler bilinçaltımıza nasıl bir yer ettiyse insan korkmaktan kendini alamıyor herkes rahat olunca hiçbir sorun olmayacagını söylüyor ama o anda bu mümkünmü bilemiyorum
sen git internetten doktor yazıları filan oku. .
Teşekkür ederim :) evet. aile yapısı nedeniyle hep o konuda korkularla büyüdük.. erkek her zaman yasaktı . .ablam iyileşti çok şükür bende izler bırakarak. ama düşünmicem o nu bu benim hayatım olack. artıkın o vakitte yumucam gözümüüü
birde şey o gece bilmiyorum herkesin düşünceleri farklıdır saygım var tabii ki ama ben tertemiz olarak girmek istiyorum duamı edip namazımı kılıp eğer olacaksa öyle olsun istiyorum.. çünkü benim son gecem olacak :)))) artıkım Rabbim herkesin yardımcısı olsun bizlerle beraber.. Kendinize çook iyi bakııın :119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?