ilk gece ve regl

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
kızlar konuyu cinsellik bölümüne açamadım o sebeple buraya yazıyorum şimdiden özür dilerim.
bugün nikah tarihimiz belirlendi sayılır fakat ben o günlerde çok büyük ihtimal regl olacağım. bunun için yapılabilecek bir şey var mı hap ile erteleme falan yoksa bu şekilde kalmalı mı. evli arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. sorabileceğim başka kimse yok :s

hap alabiliosun ama en fazla bi kac gün erteleyebilirsin haberin olsun.. ben dügün günümde regldim hic bisiy yapmadim allahin isi napiim :))

evli değilim ama yardımcı olayım. haplarla reglini geciktirebilir ya da erkene alabilirsin.

ben söyledim bu durumu.neyse önemli değil zaten dimi dedim o da çok önemli değil ama önemsiz de değil yine de üzülürüm dedi..

bence ertelemeye falan gerek yok ömür boyu sürecek değil ya..bir kaç gün geç olsun dengeni bozma..ama düğünde rahat edebilirmisin bilmiyorum..

ben söyledim bu durumu.neyse önemli değil zaten dimi dedim o da çok önemli değil ama önemsiz de değil yine de üzülürüm dedi..

çok politik konuşmuş :8:
ilaçla adet tarihini ileriye atabilirsiniz ama sonradan düzensizlik yaşama ihtimali var canım

bu konuya kayıtsız kalamadım canımmm. bende aynı senin durumunu yaşadım. balayım zehir olasın diye geciktirici hap kullandım ama markasını hatırlamıyorum. ama balayım zehir olduu:50: haptan dolayı şişkinlik sinir yaptı. adet sancısı yaşadım ama kırmızılar gelmediği için daha kötü oldum. keşke hap filan kullanmasaydım. benden sana tavsiye hap filan kullanma. çevremde başka kullanan yok. bu sorunlar sadece bendemi oldu yoksa başkalarıda yaşarmı bilemem ama çok gereksiz bi davranışmış.

çok politik konuşmuş :8:
ilaçla adet tarihini ileriye atabilirsiniz ama sonradan düzensizlik yaşama ihtimali var canım

evet biraz öyle oldu :p evet yaa hiiç önemli değil diyemedi yani. hımm ben de bu hap işlerinden hep korkarım aslında düzen bozukluğu ypar mı acaba diye.

bu konuya kayıtsız kalamadım canımmm. bende aynı senin durumunu yaşadım. balayım zehir olasın diye geciktirici hap kullandım ama markasını hatırlamıyorum. ama balayım zehir olduu:50: haptan dolayı şişkinlik sinir yaptı. adet sancısı yaşadım ama kırmızılar gelmediği için daha kötü oldum. keşke hap filan kullanmasaydım. benden sana tavsiye hap filan kullanma. çevremde başka kullanan yok. bu sorunlar sadece bendemi oldu yoksa başkalarıda yaşarmı bilemem ama çok gereksiz bi davranışmış.

aaa gerçekten mi. ben de öyle düşünüyorm işte canm hem düğün günü rahat edemem diye hem balayımız özel olsun diye. ama pek sağlıklı bişey değil anladığım kadarıyla.

evet biraz öyle oldu :p evet yaa hiiç önemli değil diyemedi yani. hımm ben de bu hap işlerinden hep korkarım aslında düzen bozukluğu ypar mı acaba diye.

Benim görümceminde düğün gününe denk geliyordu adeti.Oda eczacıya danışarak bir hap alıp kullandı.O ay adeti 3 gün kadar gecikti.Sonraki aylarda herhangi bir düzensizliği olmadı.Bence erteleme için bir hap içmelisin beyaz gelinliğin içinde adetli olmak senide tedirgin edecektir.Hemde gelinlikle sürekli ped değiştirmeye gitmek çok zor olacaktır.

hem hapta herkese care diil die biliyorum ben.. kullanan arkadaslarimdan bilioyorum.. öldürmedi süründürdü demisti.. regli tarihini ileride atmmis ama tam olarak olamamista.. böle arada lekeli gicik bi durum yasamais.. nitekim esi ertelemis :)

eğer sevişmek için diyorsan bence geciktirme çünkü başka zamanda yapabilirsiniz yani
ama ben regl zamanım olsa düğünüme yakın sırf gelinlik içinde rahat edeyim diye geciktirici düsünürdüm cinsellik için değil:19:

aaa gerçekten mi. ben de öyle düşünüyorm işte canm hem düğün günü rahat edemem diye hem balayımız özel olsun diye. ama pek sağlıklı bişey değil anladığım kadarıyla.
düğünde bişey anlamadım o heyecandan zaten sitresten insanın karnına ağrılar giriyo. gelinliğin içinde daralıyorsun. bide ben haziran sonunda evlendim yani çok bunaltıcı bi hava vardı. ama yazlığa gidince farkettim. belkide düğündeki ağrıda ondandı ama yinede bilemiyorum. kendimi okadar kötü hissettimki düşün pazar nikahlandık ve hemen yazlığa gittik ve salı günü döndük:50: gerisini sen düşün artık

Yada sen en iyiysi adet tarihini ilaç kullanarak öne al olsun bitsin.Karın ağrısı şişkinlikte olmaz rahat edersin.:34:

canim valla ayni hataya bende dusmustum, tabi ben evleneli 15 yil oluyor, ne menem bir ilactiysa , hem sisirdi, hem kas agrisi yapti hemdr guzelim sirtimi sivilce tarlasina cevirdi, balayini zehir etti ,4 gun sonra zaten regl olmak zorundasin birakiyorsun ilaci, degmez kisacasi, yan etkisi cok fazla, simdi harirladim sislikten yuzugum parmagima oturmustu.:19:

yapar canım, ben bi kere kullanmak zorunda kaldım öss ye denk geliyordu adetim ama kullanmaz olaydım, kullandığım süre boyunca asabi bir kişilik oldum sıkıntı sancı off sonra ilacı bırakınca normalde bir kaç gün içinde adet olmak gerekiyormuş ama benim adet gelmek bilmedi bir de onun stresini yaşadım sonra ki aylarda da düzenim bozuldu baya

bence müstakbel kocana güzel bir şekilde anlat durumu hatta bence ilaçtan hiç sözetme :34:, bir kaç gün beklese birşey olmaz canım, üstelik bu senede bir kere olan bir şey değil ki her ay oluyor yani sonuçta :27:
sabır bir erdemdir :34:

eğer sevişmek için diyorsan bence geciktirme çünkü başka zamanda yapabilirsiniz yani
ama ben regl zamanım olsa düğünüme yakın sırf gelinlik içinde rahat edeyim diye geciktirici düsünürdüm cinsellik için değil:19:

tabiki bembeyaz gelinlik içinde bu sıkıntılı durumu yaşadığımı düşünmem bile içimi daraltıyor
cinsellik konusuna gelince de 8 yıl üzerine evleneceğiz balayımn özel olmasını isterdim ne yalan söyleyeym.

Back
X