- 10 Şubat 2011
- 410
- 272
- 133
kızlar konuyu cinsellik bölümüne açamadım o sebeple buraya yazıyorum şimdiden özür dilerim.
bugün nikah tarihimiz belirlendi sayılır fakat ben o günlerde çok büyük ihtimal regl olacağım. bunun için yapılabilecek bir şey var mı hap ile erteleme falan yoksa bu şekilde kalmalı mı. evli arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. sorabileceğim başka kimse yok :s
Bence ilk gece açısından değilde o günde koşturma gelinlik vs içinde olacağın sıkıntıyı düşün :) Kesinlikle moralini bozmak istemem ama ilk gece ikinci planında olsun eğer regl dönemlerin biraz sorunluysa hani ağrı keyifsizlik gibi düğün gününün tekrarı yok kuaförün fotoğrafçın düğünün tüm onlar sana eziyet gelecek keyif alamayacaksın. Bende aynı durumda kaldım ne yazıkki çok düzensizdir benim periyodlarım ama geldi düğüne dank edecek önceki belirtilerinden anladım kınadan başlayarak geciktirici kullandım ama o halde kaç kere kına gecemde ve düğünümde kendimi kontrol etme gereği duydum. Psikolojik işte bişey olduğundan değil oldukça gergindim. Düğünün ertesi günü atmadım ve 3. günümde regl oldum yani balayımda. Ama birde bu tarz hapların hormonlarının düzenini bozacağını sonraki regl dönemlerini etkiyeceği ihtimalini unutma derim.