İlk gece ve sonrası

IncIpek04

Güzel günler yakındır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.657
7.052
198
3 günlük evliyim ilk gece aşırı derecede ağrı oldu ağladım çok kan geldi. Ertesi gün yeniden denedik gayet iyi ıslanıyor sevilme sırasında istekte oluyor ama girecekken ilk geceden dolayı çok korktum ama yine gerçekleşti. İlk 2 gün kanamaya devam etti. Her defasında çok ağladım canım inanılmaz yandı ölüyorum sandım sanki nefesim kesildi. Toplamda 4 defa girebildi eşim rahmimi kasmadığımı içinde olduğunda rahat girip çıkabildiğini söylüyor sadece sırtüstünde iç bacak kaslarımı sıkıyorum ve bacaklarımı kapatıp itiyorum. Eşimle çok uzun zamandır birlikteyiz onu çok seviyorum ama ilk geceden sonra o kadar canım yandı ki artık hep acıcak diye korkuyorum ya hep böyle devam ederse diye ağlıyorum. Ne yapmam gerekiyor bunları yaşayan var mı?

3 günlük evliyim ilk gece aşırı derecede ağrı oldu ağladım çok kan geldi. Ertesi gün yeniden denedik gayet iyi ıslanıyor sevilme sırasında istekte oluyor ama girecekken ilk geceden dolayı çok korktum ama yine gerçekleşti. İlk 2 gün kanamaya devam etti. Her defasında çok ağladım canım inanılmaz yandı ölüyorum sandım sanki nefesim kesildi. Toplamda 4 defa girebildi eşim rahmimi kasmadığımı içinde olduğunda rahat girip çıkabildiğini söylüyor sadece sırtüstünde iç bacak kaslarımı sıkıyorum ve bacaklarımı kapatıp itiyorum. Eşimle çok uzun zamandır birlikteyiz onu çok seviyorum ama ilk geceden sonra o kadar canım yandı ki artık hep acıcak diye korkuyorum ya hep böyle devam ederse diye ağlıyorum. Ne yapmam gerekiyor bunları yaşayan var mı?

bence bir daha birlikte olmadan önce kadın doğuma git canım doktor muayene etsin benim de yeni evliyken canım çok acıyordu doktora gittik elle muayene etti. Rahimde yara varmış o yüzden rahim içindeki damarlar çok sert olduğu için birleşme esnasında canım yanıyormuş. Daha sonra yarayı dondurdu doktor yara geçince acı da geçti artık

Seni ağlatacak ve bukadarkorkutacak kadar kötü bir ilk gece deneyimi yaşatan kocan beceriksiz canım ...Buda yetmezmiş gibi anlayış gösterip birkaç gün sana sakinleşme dinlenme zamanı tanımak yerine biryere kaçıyormuşsun gibi peşpeşe tramva tekrarı yaşatmasından kaynaklanıyor canım ...o işler öyle kötü olmuyor geçmiş olsun canım

Resmen iki gündür psikolojim bozuldu hayatımda hiç bu kadar ağrı yaşamadım üstüne kendimde sorun var diye düşünüp 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. O ilk geceyi ve iki günü unutamam bu gün ara verdik umarım yarına iyileşir ve hep böyle olmaz eğer böyleyse seksten soğudum. Artık diğer kadınlar nasıl yapıyor diye düşünmeye başladım

Penetrasyon tam olarak gerçekleştiyse problem yok. Zeytinyağı veya kayganlaştırıcı ilk zamanlar için iyi oluyor. Özellikle zeytinyağı tavsiye ederim.

Bi hastalığın olabilir doktora görünmekte fayda var hicbir şeyin yoksa bile bi görün derim 2 farklı doktora veya annenden yardım al böyle bi şey yaşamış mi genetik bi hastalık var mi

Canım dr a gitmelisin. Bizde eşim ile ilk gece problem yaşadık cunku ben kendimi çok kastıgım için girmesi mümkün dahi olmuyordu ve inanılmaz canım yanıyordu . İçimden bu böyle birşeyse millet nasıl sürekli ilişkiye giriyo diye düşünmüştüm. Hatta ağladığımı bilirim sinirlerim bozulmustu. Ertesi sabah eşimi erkenden kaldırıp doktora gitttik beraber. Dr önce ultrasonla yumurtalıklarıma baktı Sonrasında temiz oldugunu söyleyip çatala çıkmamı istedi. (Ultrasondan bakma sebebi kist vs. Var ise kanama ve ekstra acı verirmiş ilişki sırasında) sonra elle muayne etti ve ben ordada kendimi kasıp geri çektim. Dr sakin olmamı söyleyip baktı ve bakiresin hala dedi. Kendini bu kadar kasarsan girişe izin vermezsin dedi. Ve kastığım halde zorlandığı için tahriş olmuş. Tahriş için bir krem, ve acı hissetmemem kendimi sıkmamam için anestezik merhem vermişti. Ama ben kafadan çözdüm sorunu. Kendimi rahatlatmaya calıstım ve serbest bıraktım

Resmen iki gündür psikolojim bozuldu hayatımda hiç bu kadar ağrı yaşamadım üstüne kendimde sorun var diye düşünüp 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. O ilk geceyi ve iki günü unutamam bu gün ara verdik umarım yarına iyileşir ve hep böyle olmaz eğer böyleyse seksten soğudum. Artık diğer kadınlar nasıl yapıyor diye düşünmeye başladım
Ilk bir hafta zor oluyor sonra geçiyor ama kanaman icin bir doktora görünsen iyi olur benimde öyle kanamam olmuştu 2 hafta surdu yırtık olmuş bende biraz ara verdik sonra duzeldi

Yarına iyileşmez kardeş. 1 hafta beklesin eşin.Ama önce doktora gidin

bir iki günle olacak bişey değil canım o. Düşünsene senin vajinanın ağzı şu an dar daha. bi de 4 kere birliktelik olmuş ister istemez tahriş olmuştur şöyle 1 hafta falan ilişkiye girmeyin sonra girdiğinizde eğer yine aynı şikayetlerin olursa mutlaka doktora gidin. ama bundan sonra bir daha ilişkiye girerken yine acıyacak canım yanacak diye düşünme rahat ol bence

Bugün kafamdaki soruların cevabını öğrendim. Artık kendimi daha rahat hissediyorum. Dün akşam yaraların iyileştiğini de fark ettik. Eşimde bana bıraktı. Stres sıkıntı yapmıyorum artık daha rahatım. Gerçekten bilmemek çok kötü bir şey. İkimizde cinsellik konusunda cahildik bedelini biraz zor ödedim. İnşallah bundan sonra daha rahat olur. Beni rahatlatan herkese teşekkür ederim. Yine ağrım olursa doktora gideceğim

Bana da aynısı oldu. Doktor 10 gün ara verin demişti. 10 gün baticon kullandım sonra denedik, bir sorun olmadı.

Back
X