ilk gece ve sonrasında yaşanan sıkıntı

sopakuzuli

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
1.121
210
648
merhaba hocam,
aralık ayında evlendim eşim yurtdışında çalışıyor bikaç gün beraber kaldıktan sonra işine gitti.ilk gece çok çok fazla kanamam oldu ve bikaç gün sürdü.geçen ay tekarar geldi ve her cinsel ilişki sonrası kanama oldu. bu normal bi durum mu. ilişki sırasında yada sonrasında acı, ağrı bunlar olmuyor ama kanama oluyor.şimdiden çok tşk .(29 yaşındayım.)

Son düzenleme:
merhaba nergis hanımcım, ilk ilşikinin ardından bir haftaya kadar süren kanamalar normaldir. ancak her ilişkiden sonra böyle oluyor ise bir jinekolog tarafından muayene edilip herşeyin yolunda olduğundan emin olmak gerekir. sevgiler.

Merahaba hocam cvp verdiğiniz için çok tşk ederim. ilişki sonrasında günler süren bi kanama olmuyor ama her ilişkiden sonra benim ve eşimin farkedeceği boyutta bi kanama oluyor. sanki biyer çizilmişte kanıyor gibi kanın durmasını bekliyorum 5 dakika kadar.

Son düzenleme:
tekrar söylemek durumundayım, korkuların olabilir ama ufak bir muayeneyle herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsen daha sağlıklı ve mutlu bir cinsel hayatınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…