İlk gece

İşte kasılma vs yoksa tam gireceği an dediğiniz zzaten anlık değil mi insanlar anlık olduğunu ve hemen girdiğini söylüyor . Hangi egzersizi yaptınız aparat mı
Bence anlık falan değil onu ilk gece yapabilenler söylüyor vajinismus geçirenler değil. Anlık olsa zaten 2-3 günde girerdi

Arkadaşlr tekrardan merhaba. Dildadör siparişi verdim henüz gelmedi. Ama çok sanırsızım bir an önce bitsin de bu takıntıdan kurtulayım diye çabalamaya çalışıyorum kulak çöpü ile deniyprum acısız şekilde giriyor nefes egzersizi ile. Sadece imce oldığu için huylanma oluyor . Canım onu değil de penisi denemek istiyor ama penisi de deliğe bir türlğ tutturamıyorum tuttursam da kaygan oldupu için kayıyor bırakamıyorum içeri

Parmak egzersizlerini tavsiye ederim. Nasıl yapılır vardır illa burada. Kegel egzersizleri de yardimci mutlaka deneyin. Parmak egzersizleri yaparken mutlaka kayganlastiri kullanin ve su dusunceyi aklınızdan çıkarmayın oradan bebek bile çıkıyorsa penis illaki girebilir bu düşünce rahatlatacak.
Kendinizi ilişkiye hazir hissettiginizde oncesinde ılık bir duş alın sonrasinda uyuşturucu kremler var eczaneden alin ve parmak egzersizlerini tekrarlayıp sonrasinda enaz 10 dk sevistikten sonra siz ustteyken ( daha iyi kontrol ediliyor) yavas yavas iliskiye baslayin. Kimisi pen.si alirken ıkının diyor daha kolay giriyormus ama benim net bir bilgim yok.
Birkacta bilgi vermek istiyorum her ilişkinizde zevk alamayabilirsiniz bu cok normal hatta ilk 6 ay ile 1 sene zevk alma olayınız az olabilir vücut kendini tanıdıkça sevdiginiz şeyleri öğrendikce zevk almayi basliyorsunuz. Ve iliski yaşadıkça daha kolay iliskiye girmeye basliyorsunuz bunun için kendinize enaz 1 sene verin ve öğreniyorum deneyimliyorum diye kendinize telkinde bulunun.sevgiler

Mrb canım herkes düşüncesini söylemiş ve hepsi de doğru bende fikrimi söyleyeyim ilişki öncesi ilişkiye odaklanma yaptığınız da normal sevismenizi yaparken her gün bir tık daha ilerleme şeklinde yaparak da olabilir
Biz öyle sorun yaşamadık 3 veya 4 .gün ilişkiye girebilmistik

Ön sevişme ile beraber zevkini çok iyi al artık içine girmeni istiyorum de sen gevşeyince girer zaten

Ayy kendi gecem geldi aklıma sizin gibi korkudan ödüm patlayacakti hatta eşim istersen olması dedi.bende şey demiştim su an kacarsam hep kaçarım bu akşam oldu oldu yoksa yok dedim. Sonra düşündüm herkes yapıyorsa ben neden yapamiyim. Korkulacak bisey olsa kimse zevkle kocasını istemez dedim. Ama bide eşim benim korkumu yavaş yavaş almıştı. İyice sizi zevke getirirse onu siz kendiniz de isteyebilirsiniz. Aglamaniz gerekmez. Hatta burda bir iki yazı görmüştüm ayna karşısına geçip kendinizi inceleyin parmaginizla oynayın beyniniz onu kabul eder korkunuz belki hafifler.

Her genç kızın başına gelebilecek birşeybunu bize ilk gece çok zor çok canın acıyor korkuttuklari için gözümüzde büyütüyoruz canım sıkıntı etme bende böyle olmuştum hemen ablandan fikirler veriyorum
Birincisi kayganlastirici şeylerden alman gerekiyor işi kolaylastiriyor cidden ikincisi sevişmeyi uzun tutun senin baya zevklendigin bir anda olması gerekiyor bide eğer olmuyorsa zorlama mutlaka olacaktır benimki bir ay sürmüştü oluncada korktuğum bu muymus demiştim sıkıntı etme olup bittiğinde sende böyle diyeceksin

Bir haftaya evleniyorum. Lütfen bu forumda birisi hiç de zor değilmiş çok da güzelmiş konusu açılsın. Birazcık içimiz rahatlıklasin

Bir haftaya evleniyorum. Lütfen bu forumda birisi hiç de zor değilmiş çok da güzelmiş konusu açılsın. Birazcık içimiz rahatlıklasin

Vallahi hiç de zor değil bence, her şey kafada bitiyor. Ben evlenmeden önce ilişki yaşadığım için çok şanslı hissediyorum kendimi, tecrübe edindim iyisi kötüsü ayırt ettim :) en iyisiyle de evlendim. o yüzden verebileceğim bir tavsiye yok çünkü bilmiyorum ne yapılır. ben de korkmayın benim gibileri de var demek için gelmiştim direkt size cevap niteliğinde oldu :)))

Teşekkür ederim. Özel bir his özel bir an ama bende haftaya geliyorum. Sistalar korkmayın çok kolaydı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…