- 29 Haziran 2022
- 2.763
- 1.367
- 63
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Aradığım cevap bu işte daha 5 günlğk evliyken açıkçası ben aparat sokmak istemiyorum orama burama. Ben başka yöntem var mı beş günlük evli biri için yalyan varsa yorumlasın dedim ama arkadaşlar aparatı kabul etmiyorsan nasıl yardım edelim diye tprkş göstermey başladı. Halbuki ben hemüz denemedim, sert ta da yanloş bir şey yapıp soğumak ve korkmak istemiyorum o yüzfen pozisyondur egzersizdir kremdir her neyse beni rajatlatcsk öneriler istedimNeden araştırmaya bu kadar uzağız bilmiyorum.. artık ülkemizde çok konforlu tedavi yöntemleri var iken yok aparat sokun, yok kulak çubuğu. Yeni evlenmişsin kıy parana git bir fizyoterapiste. Vajina çevresine elektrotlar yerleştirerek sana nasıl gevşeyeceğini öğretiyorlar. Cinsel terapi ile birlikte bunu uyguluyorlar. Vajinana bir şeyler sokmaya çalışmıyorlar çünkü vajinanın gevşemeye ihtiyacı var. Stres anında kasılıyor. Sen kasların o şekilde evde aparat sokmaya çalışırsan canın yanar. İlk önce cinsel terapi, sonra kas kontrolünü öğren zaten hemencecik penis ile yaparsın. Verdiğim sayfaları inceledin mi?
İnceledim fakat aynı şehirde değiliz ve online etkisi olup olmicağına karar veremedim benzer kişiler izmirde varsa direkt yüz yüze gitmek istiyorum. Eğer bulamazsam online denerim dediğiniz kişilerleNeden araştırmaya bu kadar uzağız bilmiyorum.. artık ülkemizde çok konforlu tedavi yöntemleri var iken yok aparat sokun, yok kulak çubuğu. Yeni evlenmişsin kıy parana git bir fizyoterapiste. Vajina çevresine elektrotlar yerleştirerek sana nasıl gevşeyeceğini öğretiyorlar. Cinsel terapi ile birlikte bunu uyguluyorlar. Vajinana bir şeyler sokmaya çalışmıyorlar çünkü vajinanın gevşemeye ihtiyacı var. Stres anında kasılıyor. Sen kasların o şekilde evde aparat sokmaya çalışırsan canın yanar. İlk önce cinsel terapi, sonra kas kontrolünü öğren zaten hemencecik penis ile yaparsın. Verdiğim sayfaları inceledin mi?
Evet siz cesaretli yaklaşmışsınız açıkçası sizinki tsm doğrucu bir cevao verdi. İlk gece yapanlarda illaki korkmuştur ama dayanırım diyip cesaretlenmiştir ben sanırım o cesareti gösteremedim. Ülk gece yorgunuz gerek yok dibleniriz dedim diğer geceyi yolda geçirdik ancs 3. Gece denemeye geçtik onda da ay acır mı diyince eşim kalsın sen hzıe olunnca yaparız dedi. Tüm hikayem bu yaniYanılıyorsunuz benim eşimden önce hiç erkek arkadaşım dahi olmadı sizin dediğiniz gibi oo çok basit diyip hemen içinize almıyoruz aynı şeyleri bende yaşadım ama ilk gün olmasını kafamda şartlamıştım ve eşime dedimki ben bağırsamda ne yaparsam yapıyım olsun bitsin sen bana bakma durma dedim öylede oldu hiç lazer epilasyona falan gitmedinizmi yada kulağınızı deldirmedinizmi onun gibi bişey bir anlık,bunun çok normal bişey olduğunu düşünün ilk kez siz yaşamayacaksınız sonuçta
Yok ben o şekilde değildim sürtünme oral hepsini çok rahat yapıyordum ama girme kısmına girince kasılıp kalıyordum. Ben de kötü niyetle yazmıyorum emin olun. Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemem çok sıkıcı bşr durum çünküBende diyorum ki ben dokundurabişiyorum penisi de dokundurabişiyorum sert iekilde büle ama içime sokmaya cesaret edemiyorum muhtemelen insanların anlattığı çok kan gelevek kızlar zarı yırtılınca çok scı çekilecek muhabbeti yüzünfen cesarer edemedim sokmaya ama bildiğim kadarıyla vajinismus olanlar ilk geceler dokunulmasına dahi izin vermiyorlar bırak sürtünmeyi eliyle dokunmaya dahi izin vermiyorlar. Ha bende vakinismus olabilir bu ayıp değil günah değil ama ben 5 gündür durumum bu derlen arkadaşın ileri derece vajinismus demesi de sadece moral bozuyor yani neye göre ileri mesela . kaç kadın ilk gece hemen mutluluk içinde süper bür şekülde tek seferdeilişkiye gieitor. Eğer insanların yüzde 90ı bu şekilde hiç deneyimi olmadan ilk gece hemen rahat eahat içine alıyorsa o zaman helal olsun onlara ne diyim ben vajinismusum o Aman hemde işeri derece
Peki siz demişsiniz ya ağrı olsa da durma vs , kasılmadınız mı o an yani kasılınca kapanıyormuş ya , ve ağrı hissettiniz mşYanılıyorsunuz benim eşimden önce hiç erkek arkadaşım dahi olmadı sizin dediğiniz gibi oo çok basit diyip hemen içinize almıyoruz aynı şeyleri bende yaşadım ama ilk gün olmasını kafamda şartlamıştım ve eşime dedimki ben bağırsamda ne yaparsam yapıyım olsun bitsin sen bana bakma durma dedim öylede oldu hiç lazer epilasyona falan gitmedinizmi yada kulağınızı deldirmedinizmi onun gibi bişey bir anlık,bunun çok normal bişey olduğunu düşünün ilk kez siz yaşamayacaksınız sonuçta
Buraya yazdığınıza göre destğee ihtiyacınız var. Online olarak istediğiniz her şeyi sorup konunun muhattabı ile görüşmüş olursunuz. Kızlık zarı orayı tamamen kaplayan bir şey değil. Kızlıktan korktuğunuza göre yanlış bilgileriniz de mevcut. Bu yanlışları düzelterek sizi ilişkiye hazır hale getiriyorlar. Yaparsınız o yüzden. Bu hastalığı yenemeyen bir çoğunun aseksuel olduğunu düşünüyorum. Çünkü %100 tedavisi olan bir durumİnceledim fakat aynı şehirde değiliz ve online etkisi olup olmicağına karar veremedim benzer kişiler izmirde varsa direkt yüz yüze gitmek istiyorum. Eğer bulamazsam online denerim dediğiniz kişilerle
Evet haklısınız kötü niyetli olmadığınızı tahmin edebiliyorum .Yok ben o şekilde değildim sürtünme oral hepsini çok rahat yapıyordum ama girme kısmına girince kasılıp kalıyordum. Ben de kötü niyetle yazmıyorum emin olun. Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemem çok sıkıcı bşr durum çünkü
Ben kızlık zarından korkmuyorum aslında aklıma bile gelmiyor o. Sadece bir şeyi içime almak korkutucu geliyorz . Ki ilk kez yaşayan herkese korkutucu geliyordur muhtemelen kimş cesaret gösterip olsun bitsin diyor kimi de benim gibi cesarersiz kalıtorBuraya yazdığınıza göre destğee ihtiyacınız var. Online olarak istediğiniz her şeyi sorup konunun muhattabı ile görüşmüş olursunuz. Kızlık zarı orayı tamamen kaplayan bir şey değil. Kızlıktan korktuğunuza göre yanlış bilgileriniz de mevcut. Bu yanlışları düzelterek sizi ilişkiye hazır hale getiriyorlar. Yaparsınız o yüzden. Bu hastalığı yenemeyen bir çoğunun aseksuel olduğunu düşünüyorum. Çünkü %100 tedavisi olan bir durum
Terapileri dinledim bugğn nefes egzersizleri diğer egzersizleri yavaştan yaomaya başkadım aynadan da iyice inceledim açıklık olduğunu görebildim . Hani nefes verişinde aiıldığını görebildim. Şimdi diyorum ki bis sürtünme yokuyla zevke gelince o an sonlara doğru soksa olur mu acabaBen terapi ile çözdüm size başarılar dilerim
Kızlık zarı yırtılınca çok acı verecek yazdığınız için o yorumu yazdım.Bende diyorum ki ben dokundurabişiyorum penisi de dokundurabişiyorum sert iekilde büle ama içime sokmaya cesaret edemiyorum muhtemelen insanların anlattığı çok kan gelevek kızlar zarı yırtılınca çok scı çekilecek muhabbeti yüzünfen cesarer edemedim sokmaya ama bildiğim kadarıyla vajinismus olanlar ilk geceler dokunulmasına dahi izin vermiyorlar bırak sürtünmeyi eliyle dokunmaya dahi izin vermiyorlar. Ha bende vakinismus olabilir bu ayıp değil günah değil ama ben 5 gündür durumum bu derlen arkadaşın ileri derece vajinismus demesi de sadece moral bozuyor yani neye göre ileri mesela . kaç kadın ilk gece hemen mutluluk içinde süper bür şekülde tek seferdeilişkiye gieitor. Eğer insanların yüzde 90ı bu şekilde hiç deneyimi olmadan ilk gece hemen rahat eahat içine alıyorsa o zaman helal olsun onlara ne diyim ben vajinismusum o Aman hemde işeri derece
Kendinizi hazır hissettikten sonra deneyin. İçinize kayacaktır zaten tahmin ettiğiniz kadar acılı bir şey değil sadece doluluk hissi geliyor. Yırtılma kanama patlama vs olmuyor yaniTerapileri dinledim bugğn nefes egzersizleri diğer egzersizleri yavaştan yaomaya başkadım aynadan da iyice inceledim açıklık olduğunu görebildim . Hani nefes verişinde aiıldığını görebildim. Şimdi diyorum ki bis sürtünme yokuyla zevke gelince o an sonlara doğru soksa olur mu acaba
İşte benim anlamadığım herkes rahatken olduğunda hissedilmiyor bile vs diyor ya mesela sizde sürtünme yoluyla yapıyormuşsunuz o an içinize aniden girdiğinde normalde hallolması gerekmiyor mu? Madem acısız . Ben sürtününce kasılmıyorum gerilmiyorum o an soksa mesela bana ne engel olcak? Size ne engel olduYok ben o şekilde değildim sürtünme oral hepsini çok rahat yapıyordum ama girme kısmına girince kasılıp kalıyordum. Ben de kötü niyetle yazmıyorum emin olun. Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemem çok sıkıcı bşr durum çünkü
Tabiki ister istemez kasılıyorsunuz nasıl kapanıyormuş onu anlamadım ağrı falan sadece bir anlık bişey korkulacak bişey yok öyle olsa milyonlarca insan keyif için bunu yaşarmı sizcePeki siz demişsiniz ya ağrı olsa da durma vs , kasılmadınız mı o an yani kasılınca kapanıyormuş ya , ve ağrı hissettiniz mş
Baskı girerken zorlama falan olmuyor di mi dediğiniz gibi direkt kayıyor içeri . Ben bilerek baya hızlı ve sert sürtünüyorum belki kayar da giyrer diyeKendinizi hazır hissettikten sonra deneyin. İçinize kayacaktır zaten tahmin ettiğiniz kadar acılı bir şey değil sadece doluluk hissi geliyor. Yırtılma kanama patlama vs olmuyor yani
Teşekkür ederim. Geröekten kendime de yaşayan kadınlara da üzğlüyorum çünkğ aşan herkes niye aylarca bu durumu yaşadım da kendimi üzdüm vs diyor bunca insan höyle dediğine göre demekki gerçekten bi lazer acısından fazlası değildieTabiki ister istemez kasılıyorsunuz nasıl kapanıyormuş onu anlamadım ağrı falan sadece bir anlık bişey korkulacak bişey yok öyle olsa milyonlarca insan keyif için bunu yaşarmı sizce
Sürtünürken sorun yoktu kasılma da yoktu. Tam gireceği an ucu azcık giriyordu benim duvar gibi bişeye çarpıyodu ileri gitmiyodu müthiş bir acı oluyodu. İşte o duvar dediğim yer vajina kasıymış. Ben egzersiz yaparken o kasları kullanmayı öğrendim bir neviİşte benim anlamadığım herkes rahatken olduğunda hissedilmiyor bile vs diyor ya mesela sizde sürtünme yoluyla yapıyormuşsunuz o an içinize aniden girdiğinde normalde hallolması gerekmiyor mu? Madem acısız . Ben sürtününce kasılmıyorum gerilmiyorum o an soksa mesela bana ne engel olcak? Size ne engel oldu
Şimdi anladım. Bende şey diyorum işte yıllardır bu vajinismusu çeken vR. Sürtünürken hani hiç mi bi kez girmedi içeri aniden. İnsanların bahsettiği bu çünkü hiç acımıyor hüç hissedilmiyor vs. Bizim gibileri peki onca sürtünürken niye girmiyor içeriSürtünürken sorun yoktu kasılma da yoktu. Tam gireceği an ucu azcık giriyordu benim duvar gibi bişeye çarpıyodu ileri gitmiyodu müthiş bir acı oluyodu. İşte o duvar dediğim yer vajina kasıymış. Ben egzersiz yaparken o kasları kullanmayı öğrendim bir nevi
İşte kasılma vs yoksa tam gireceği an dediğiniz zzaten anlık değil mi insanlar anlık olduğunu ve hemen girdiğini söylüyor . Hangi egzersizi yaptınız aparat mıSürtünürken sorun yoktu kasılma da yoktu. Tam gireceği an ucu azcık giriyordu benim duvar gibi bişeye çarpıyodu ileri gitmiyodu müthiş bir acı oluyodu. İşte o duvar dediğim yer vajina kasıymış. Ben egzersiz yaparken o kasları kullanmayı öğrendim bir nevi
Acaba siz kendiniz mü sürtünüyordunuz o yüzden gireceği zamanı hissedip kasılıyor muydunuz? Bu yöntemi bende istemedim eşim kendi eliyle penisini bana sürtüyor o an kendisi içeri bir anda alırsa ben hissedi kasılır mıyım ki, normalde saniyelikmdiyorlardıSürtünürken sorun yoktu kasılma da yoktu. Tam gireceği an ucu azcık giriyordu benim duvar gibi bişeye çarpıyodu ileri gitmiyodu müthiş bir acı oluyodu. İşte o duvar dediğim yer vajina kasıymış. Ben egzersiz yaparken o kasları kullanmayı öğrendim bir nevi
Eşim girişe azcık ittirince aniden kasılma gelip o duvar hissi oluşuyodu. Benim de sizin gibi ilk günlerde oldu. Ama baktım kendi kendine geçeçeği yok mecbur aparat yaptım. Keyfimden değil yani. Aparat öyle korktuğunuz gibi bi şey değik kesinlikle. Kendi kontrolüzde yaptığınız için çok rahat oluyor sıfır acı sıfır baskıAcaba siz kendiniz mü sürtünüyordunuz o yüzden gireceği zamanı hissedip kasılıyor muydunuz? Bu yöntemi bende istemedim eşim kendi eliyle penisini bana sürtüyor o an kendisi içeri bir anda alırsa ben hissedi kasılır mıyım ki, normalde saniyelikmdiyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?