İlk gece

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
2.655
1.283
63
31
Arkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Aranızda başına gelen var mı bilmiyorum ama 2 yıllk ilişkimizden sonra yeni evlendik 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik benim korkumdan dolayı. Nasıl atlatabilirim? Sadece bir kez denedik onda da girecekken izin vermedim . Darmadığınım canım çok sıkkın hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimş. Eşimi fazlasıyla seviyorum ve ona aşığım. O da aynı şejilde. O da bana kıyamıyor ve istemiyorsan hapmayalım diyip hemen duruyor . Ne yapmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum. Aranızda yaşayan varsa nasıl atlattığını yazabilir mi lütfen ..

Dalga gecilecek bi konu gormuyorum ortada oncelikle , herkesin basina gelebilir bu durum bebek yağıyla deneyebilirsiniz korkunuzdan dolayı acı hissedebilirsiniz ama bunu kolay atlatmak icin bebek yagi faydalı

Niye dalga gecilsin ki yani buda bir süreç sonuçta ve denemeden sonuca varilmayacak bişey. Buyuzden daha en başında kestirip atmayın kendinizi rahat hissettiginiz zamanda olsun eşinde zaten güzel yaklasiyormus. Bende ilk gece zorlandım olmadı sonra denedik kendimi olacak diye odakladim tabiri caizse dişimi sıktım. Bu süreçte bide eşim sürekli duralım mi vazgecelimmi dedikçe dahada kötü hissediyordum olmayacak diye olsun bitsin gözüyle baktım öylede oldu. Bayada detay verdim he

Ne zaman oldu sizin peki. Ben baya ağladım geceden beri kendimi mahvettim

Daha öncede korkum vardı ama herkeste vardır muhtemelen diyip kestirip atıyordum. İlk grce yorgunluk vs derken denemedik bile açıkçası canım yanar korkusu da vardı. Şimdi balayına geldik burda rahatlıkla olur diye düşünmüştüm, daha başlamadan izin vermedim ben yok olmicak mümkün değil gibi düşündüm

Alkol kullanıyorsanız için derim..kendinizi sıkarsanız daha da acı hissedersiniz relax olmanız gerek..kayganlaştırıcı mutlaka olmalı ya da eczanelerde uyuşturuculu kremler oluyor onlardan alıpta kullanabilirsiniz..
(Bunda dalga geçilecek bişey yok kendinizi lütfen sıkmayın)

Benimde öyle olmuştu. Hep kasilmistim. Alkol kullaniyor musunuz. Eğer kullanıyorsanız bişey için vücudunuz biraz rahatlar, biraz salarsınız kendinizi.

Evwt alkol alıp denedim bilerek zaten. Baya da istiyordum.istemiyorum da değil ama tam yaklaşınca ağlamaya başladım girmez diye

Benimde öyle olmuştu. Hep kasilmistim. Alkol kullaniyor musunuz. Eğer kullanıyorsanız bişey için vücudunuz biraz rahatlar, biraz salarsınız kendinizi.
Nasıl geçti sizin. Evet alkol alarak denedim zaten ama tam değdirdiği an girmez diye ağlamaya vaşladım 5 saattir de ağlıyoeum

Nasıl geçti sizin. Evet alkol alarak denedim zaten ama tam değdirdiği an girmez diye ağlamaya vaşladım 5 saattir de ağlıyoeum

Ağlayıp durmayın çocuk gibi, ondan sonra ben düzeldim bu seferde kocam isteksiz konuları açabilirsiniz sizde.

Bu kadar güzel bir olayı böyle travmali, ağlamalı geçiren biri nasıl devam edecek.
Olmuyorsa bir uzman yardimi almaya başlayın.

Evwt alkol alıp denedim bilerek zaten. Baya da istiyordum.istemiyorum da değil ama tam yaklaşınca ağlamaya başladım girmez diye
Pozitif olmanız gerek stres falan yapmayın..hiç canım yanmıycak ve herşey çok güzel olucak sevdiğim adamla birlikte olucam diye kendinizi motive edin..ne desem bilemedim bacaklarınızı sıkmayın rahat olun

Zaten kendi kendime diyorum ki bu kadar zor bir şey olsaydı bunca insan yapmazdı hele ki bunca insan mutlu olarak yapmazdıZ kendimi buna adapte etmeye çalışıyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum. İsteksiz biri de değilim

Bunda ağlayacak ne var Allah aşkına. Ağlayacak daha güzel sebepler bulun

Öncelikle birden olacak diye bir şey yok kayganlastirici jel surdukten sonra minik adımlarla gir çık yaparsa eşiniz canınız yanmaz ..misal önce 1 cm kısım gir çık yapılarak ..ayrıntı verdim Allah affetsin...kontrol sizde olsun isterseniz siz bu şekilde yapabilirsiniz bence .

Alkol falan aldık hiçbir şey kullanmadık direkt olsun diye hazırladım kendimi. Şimdi o moda girmeden dediğiniz gibi mi yapayım ama o şekilde de kendimi şartlamış gibi olmicak mıyım

Ne kadar sürede geçti sizin ve nasıl geçti teşekkürler
İlk gece denedik biraz ağrı ve kanama oldu ve bu beni korkuttu(bu sizi korkutmasın lütfen herkesin aynı olmuyor).sonraki günler birleşmeden korktum hep.bi kaç denemeden sonra oldu.tabi burda eşin yaklaşımı da çok önemli onun sizi sakinleştirmesi ve devam ettirmesi lazım bence.o da sizi düşünüyor ama istersrn yapmayalım demek bence sanki büyük bi şey olacakmış gibi sizi korkutuyor.bana güven,çok güzel olacak diyip sakinleştirsinbi de şöyle düşünün korkacak bir şey olsa yer yüzünden kadınların neredeyse hepsi bunu yapmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…