İlk gece

İlk gece denedik biraz ağrı ve kanama oldu ve bu beni korkuttu(bu sizi korkutmasın lütfen herkesin aynı olmuyor).sonraki günler birleşmeden korktum hep.bi kaç denemeden sonra oldu.tabi burda eşin yaklaşımı da çok önemli onun sizi sakinleştirmesi ve devam ettirmesi lazım bence.o da sizi düşünüyor ama istersrn yapmayalım demek bence sanki büyük bi şey olacakmış gibi sizi korkutuyor.bana güven,çok güzel olacak diyip sakinleştirsin😅bi de şöyle düşünün korkacak bir şey olsa yer yüzünden kadınların neredeyse hepsi bunu yapmazdı.
Forumdaki yazıları okuyunca aylarcamolmayanlar doktora gidenler egzersizler vs derken daha da canım sıkıldı açıkçası

Alkol falan aldık hiçbir şey kullanmadık direkt olsun diye hazırladım kendimi. Şimdi o moda girmeden dediğiniz gibi mi yapayım ama o şekilde de kendimi şartlamış gibi olmicak mıyım
Şartla zaten ilk yaptığın bir şey sonuçta canının yanmasını istemiyorsan kontrol sende olsun ve minik minik yaparak adımları büyült .

İlk gece denedik biraz ağrı ve kanama oldu ve bu beni korkuttu(bu sizi korkutmasın lütfen herkesin aynı olmuyor).sonraki günler birleşmeden korktum hep.bi kaç denemeden sonra oldu.tabi burda eşin yaklaşımı da çok önemli onun sizi sakinleştirmesi ve devam ettirmesi lazım bence.o da sizi düşünüyor ama istersrn yapmayalım demek bence sanki büyük bi şey olacakmış gibi sizi korkutuyor.bana güven,çok güzel olacak diyip sakinleştirsin😅bi de şöyle düşünün korkacak bir şey olsa yer yüzünden kadınların neredeyse hepsi bunu yapmazdı.
Gerçekten bu kadar kolay mı

Valla benim 2 hafta sonra oldu. Çok korkuyordum kasılıyordum kendimi kapatıyordun bi yandan da eşim yanlış anlar diye üzülüyordum. En son eşime ben yapamayacağım sana bunu yaşatmaya hakkım yok boşanalım dedim 😂😂 eşim de bana bak sen böyle düşünürsen ben paramparça olurum hiç olmasın bizden önemli mi illa ki bi yolunu buluruz öyle tatmin oluruz senden değerli değil dedi. Bu konuşma bana cesaret verdi akşamına şak diye oldu hem de benim adım atmamla 😂 he biraz acıyor inkar edemem ama gerçekten moral bozmanıza gerek yok. Sonradan o korkularınız aklınıza bile gelmiyor şimdi sizin sorunuzu görünce benim kendi yaşadıklarım aklıma geldi çok güldüm mesela

bebe yağı tavsiyesine katılmıyorum çünkü bu yağ cilt için vajen içi ph ı ile uyumlu değil, tahriş ve enfeksiyona neden olabilir. eczaneden bir kayganlaştırıcı ürün alın, su bazlı veya büyük marketlerde de satılanlar var prezervatiflerin yanında. Eğer korkunuz acı ile ilgili ise şöyle şöyleyim, siz ağda yaptırdıysanız veya kaş aldırdıysanız ve acısına katlatabildiyseniz bu sizin için çerez nohut. Eğer yine de hiç olmuyorsa bir uzmandan destek almalısınız.

Nasıl geçti sizin. Evet alkol alarak denedim zaten ama tam değdirdiği an girmez diye ağlamaya vaşladım 5 saattir de ağlıyoeum
Dediğim gibi ben alkolle hallettim. Siz daha fazla için o zaman. Eşinizde ne güzel anlayışlı. Kendinizi kodlamayin bu şekilde olmuyor diye. Ben baya içmiştim o gece valla Çakır keyfinin bi tik üstüydüm vallahi🤭 şimdi aklıma geldi o zamanlar🤭😂

Zaten kendi kendime diyorum ki bu kadar zor bir şey olsaydı bunca insan yapmazdı hele ki bunca insan mutlu olarak yapmazdıZ kendimi buna adapte etmeye çalışıyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum. İsteksiz biri de değilim
ilk ilişkilerle sonraki ilişkiler aynı şeyler değil şimdi.evet yine de herkes yapıyor.

Arkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Aranızda başına gelen var mı bilmiyorum ama 2 yıllk ilişkimizden sonra yeni evlendik 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik benim korkumdan dolayı. Nasıl atlatabilirim? Sadece bir kez denedik onda da girecekken izin vermedim . Darmadığınım canım çok sıkkın hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimş. Eşimi fazlasıyla seviyorum ve ona aşığım. O da aynı şejilde. O da bana kıyamıyor ve istemiyorsan hapmayalım diyip hemen duruyor . Ne yapmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum. Aranızda yaşayan varsa nasıl atlattığını yazabilir mi lütfen ..

Dalga geçilecek bir konu değil ki? Daha rahat olmanız lazım kendinizi kasarsanız canınız yanar. Eşiniz bu konuda yadımcı olmalı size ancak sizin de bir şekilde rahatlamanız lazım.
Bu kadar korkulacak acı verecek bir şey olsa kimse seks yapmazdı

Arkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Aranızda başına gelen var mı bilmiyorum ama 2 yıllk ilişkimizden sonra yeni evlendik 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik benim korkumdan dolayı. Nasıl atlatabilirim? Sadece bir kez denedik onda da girecekken izin vermedim . Darmadığınım canım çok sıkkın hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimş. Eşimi fazlasıyla seviyorum ve ona aşığım. O da aynı şejilde. O da bana kıyamıyor ve istemiyorsan hapmayalım diyip hemen duruyor . Ne yapmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum. Aranızda yaşayan varsa nasıl atlattığını yazabilir mi lütfen ..
Kas gevsetici al
Vazelin ya da kayganlastırıcı yanınızda olsun
Rahat ol
Eşin sevgi dolu ve de kararlı olsun. Korkuyorum dediğinde bıraksa olmaz ki.
Kendini o akışa bırak.
Zor birsey olsa millet catır catır yapar mıydı🙈

Bu bir görev değil ya, daha önce cinselliğinizi hiç keşfetmediniz mi? Ne bileyim hiç zevk almıyor musunuz? Burada saçma geliyor ama sürtünme olayı da mı olmadı zevk verir öyle başlamanız lazım sizin kendi keyfinize odaklanmanız lazım.
Bu görev değil bu keyif çünkü

bebe yağı tavsiyesine katılmıyorum çünkü bu yağ cilt için vajen içi ph ı ile uyumlu değil, tahriş ve enfeksiyona neden olabilir. eczaneden bir kayganlaştırıcı ürün alın, su bazlı veya büyük marketlerde de satılanlar var prezervatiflerin yanında. Eğer korkunuz acı ile ilgili ise şöyle şöyleyim, siz ağda yaptırdıysanız veya kaş aldırdıysanız ve acısına katlatabildiyseniz bu sizin için çerez nohut. Eğer yine de hiç olmuyorsa bir uzmandan destek almalısınız.
Gerçekten acısı o kadar az mı? Yani girişine getirdiğinde sanki girmesi imkansızmıl gibi oluyorum etimi falan delcek gibi oluyorum

Niye korkuyorsunuz?

Bu bir görev değil ya, daha önce cinselliğinizi hiç keşfetmediniz mi? Ne bileyim hiç zevk almıyor musunuz? Burada saçma geliyor ama sürtünme olayı da mı olmadı zevk verir öyle başlamanız lazım sizin kendi keyfinize odaklanmanız lazım.
Bu görev değil bu keyif çünkü
Oldu sürtünme vs her şey oldu çokta zevk aldım ve dediğim gibi isteksizde değilim istiyorum yani. Sürtünmede de bazen ağrı oluyordu hatta belki sürtünme daha ağrılıdır hilemiyoeum

Oldu sürtünme vs her şey oldu çokta zevk aldım ve dediğim gibi isteksizde değilim istiyorum yani. Sürtünmede de bazen ağrı oluyordu hatta belki sürtünme daha ağrılıdır hilemiyoeum
Sürtünme de ağrı varsa baskı çok oluyordur önce eş eliyle yapsın her şey gir cık değil biraz alkol alın sonrasında iş biraz eşe düşüyor

sakın bebe yağı denemeyin.. eczanelerde gratis tarzı yerlerde bile satılan kayganlaştırıcı kullanın.. rahatlayacaksanız alkol de alabılırsınız.. hiiç korkmayın zaten o kadar kötü acılı birşey olsa bu kadar insan o eylem için deli divaneye dönmezdi dimi:KK76: şaka bir yana ne güzel birbirinize aşıkmışınız seks daha da bağlar birbirinize

Ağrı olayından. Dokunduğumda çok dar olduğunu görebiliyorum nasıl girecek ki vs diye kafamda büyütüyorum
Oradan çocuk çıkıyor 🙈 esnek bir yapısı var ben evliyim hamileyim benim de çok dar gibi geliyor ama biyolojik olarak esnek yapıda girmez diye bisey yok girer yani 😀 kastıgın zaman duvara çarpmış gibi olur o da kasıldıgı icin yoksa çok rahat

Gerçekten acısı o kadar az mı? Yani girişine getirdiğinde sanki girmesi imkansızmıl gibi oluyorum etimi falan delcek gibi oluyorum
ilk başta biraz acır daha çok acıyacakmış gibi gelir insana ama o kadardır yani. Hele kaş aldıran cilt bakımı falan yaptıran kızların ilk geceden korkmasına çok gülerim valla gerçekten. Ne acılara katlanıyoruz güzelleşeceğiz diye onların yanında çerez nohut vallahi billahi. Önsevişmeyi uzun tutun, kafayı da takmayın.

Back
X