İlk gece

Her zamanki gibi gene konuyu dine bağladılar bravo. Kendi aranız da tartışamıyorsunuz bile bel altı vurmaya çalışmalar falan.

Sadece bu konuda benim kadar özverili olan birini isterim demek istemiş bence.Buna saygı duyarım ben.Konuyu boşu boşuna uzattık biraz hep birlikte.

Sadece bu konuda benim kadar özverili olan birini isterim demek istemiş bence.Buna saygı duyarım ben.Konuyu boşu boşuna uzattık biraz hep birlikte.
Ya isteyenin tercihi istediği şekilde olsun, birşey diyen yok da zaten, arkadaşın söyleminde evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayan dinsiz oluyor gibi bir anlam çıkıyor. Takıldığımız nokta orası. Yoksa tek başına "ben evlilik öncesi ilişki yaşamamış biri ile evlenmek isterim " dense zaten kimsenin bir diyeceği yok. Kendi düşüncesi eyvallah denir.
Bu konuya böyle dini bir yorumla girmemeli idi arkadaş

Ney görmeye? Biz şey görmeye mi alışığız?

Valla ben şahsen "şey" görmeye bayılırım mesela en son 1 buçuk ay önceydi o kadar çok arzuluyorum ki "şey'i" her gece rüya ma giriyor şey, ayhh çıldırıcemmm galiba şey imi getirin bana

Polemik yoksa zaten sıkıntı olmaz,bencede hemen kalk işini hallet müdürü bekleme bence
Tamam ben gidiyorum hava kararıcak azıcık daha oyalanırsam.. Bensiz çok eğlenmeyin ama tamam mı
Mune seni çok seviyor ellerinden öpüyorum bunu hiç unutma olur mu

Evet kesinlikle bende dahil herkes dini şekilde girdiği için zaten öyle karşıladı. Fakat sonradan ilk mesajında dediğim şekilde ifade ettiğini düşündüm. karşılıklı polemiğe de girilmiş gibi onunca boşuna uzadı konu yani diye şey ettim bende

Ben böyle bir şey söylemedim. Bunu söyleyenin müslümanlığından şüphe duyarım. Yada banane ya? Kim neye inanırsa inansın. Umurumda değil açıkçası. Benim tercihim bu yönde. Seçim hakkım olursa istemem. Bu kadar basit.

Benden de gelmedi kocam saçlarımı yoldu kelim şuan

Sorum aranızda ilk gecesinde kan gelmeyeniniz var mı?
Eşiniz ne tepki gösterdi
Canim sen biriyle beraberlik mi yasadin hep ayni sorulari sorup duruyorsun
Eger yasadiysan bu senin tercihin seni kimse yargilayamaz herkes kendine baksin
Evlenecegin adam da senin kalbini sevsin bekaretini degil
Ayrica doktora gitmen gerek
Biz evleneli 1 hafta oluyor ama henuz cinsel birliktelik yasayamadik ikimiz de tecrubesiziz birbirimize alismaya calisiyoruz
Illa ilk gece iliski olacak diye bir kural da yok ne zaman istersen o zaman olur kendini ilk geceye sartlandirma

"Herkes musluman olmak zorunda degil."
"Ben islam dininin degerlerine göre yasamiyorum diyor."

Burada kisi kendisi ben musluman degilim veya degilim dememesine ragmen, ben islam dininin degerlerine göre yasayip yasamiyorum dememesine ragmen siz hemen bir etiket yapistirmissiniz. Sephora 'ya da ayni seyi yapmissiniz. Oysa ki siz sadece ben evlenmeden once birlikteligin olmamasina onem veririm karsimdakinden de bunu beklerim deseydiniz bir problem olmayacakti.

Belki de öyle dusunmediniz ama kendinizi yanlis ifade etmissiniz. Nolur hatamizi kabullenelim ve ben bunu böyle demek istemedim ama kendimi yanlis ifade ettim diyelim :)

Not : Bu son mesajimdir. Sanirim ilk ban imi yiyecegim :)

Toplum konusunda katılıyorum sonuna kadar. İnanç da dediğim gibi kişiseldir, tartışmaya açık değil. Fakat biz mesela böyle düşünüyoruz ama toplumsal baskı var diyen, bunu kafasına çok takan kadın bizim gibi düşünmüyor. Onlar bizim gibi düşünseler zaten kimseyi takmazlardı. Bizim gibi değil de geleneksel toplum kafasında düşündükleri için baskıya boyun eğmiş oluyorlar çünkü o zihniyetteki insandan baskıya karşı dik durmasını beklemek anlamsız olur. Öyle görmüş, öyle büyütülmüş. Biz diyoruz ya hani mesela, bunu sorun edecek adamla zaten anlaşamayız, hayatımızda olmasın daha iyi... Onlarda öyle değil işte. O kadın o anlayışla büyüdüğü için evlenmek istediği adam bekareti sorun edince "amaan gitsin" demek yerine adamı elde tutmanın, "bi bekaret yüzünden ayrılmak istemediği için" devam etmenin yollarını arıyor. Bana göre koca bir hakaret olan şey o kadına çok da anormal gelmiyor. Bana kötü gözle bakarlar algısını kabul etmeyen kadın zaten bekaret yüzünden ayrılmak isteyen adama yol verecektir. Zaten dikkat edilirse bekarete önem veren kadınların çoğu o algıyı kabul etmiş durumda. Onların arasından "evet ben kendimi eşime saklıyorum ama saklamayana da saygım sonsuz" diyen kişi sayısı fazla değildir. İnanç meselesini hariç tutarak söylüyorum bütün bunları.

İlk gece vurduk kafayı uyduk ama ertesi gün yaptığımızda kan gelmedi. Eşim de çok normal bu durum aşkım benim için önemli değil dedi. Ha birkaç kere yaptıktan sonra birazcık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…