Ilk gecem

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Iki gun once bir evlilik yaptim ama hala iliskiye giremedik cokfazla kasiliyorum ve sadece basi girmesine ragmen cok canim yaniyor kendimi geri cekiyorum ne olur yardim edin cok caresizim

Lütfen korkma bak ben aylarca onunla ugrastim yenene kadar çok mucadele verdim ama psikolojik olarak da çok coktum. Gerçekten korkacak bişey yok .

Iki gun once bir evlilik yaptim ama hala iliskiye giremedik cokfazla kasiliyorum ve sadece basi girmesine ragmen cok canim yaniyor kendimi geri cekiyorum ne olur yardim edin cok caresizim

Psikolojik bir şey bu
Kendinizi rahat bırakmanız lazım
Yapabiliyorsanız bir iki kadeh içki alın biraz gevşeyin. Hazırlık safhası da mühim tabi, eşinize dokunun birbirinizi keşfedin, kötü ya da zor bir şey olsa milyarlarca insan dünya yaratıldığından beri sevişmez. Şehir efsanelerini unutun, asla can acısı olmuyor, bir müddet deneyin olmazsa doktor yardımı alın

Kendinizi kasmayın ve milyonlarca kadın yaptı bende yaparım diyin.Zaten aslında fazla büyütülecek bir olay değil Ilk bir iki dakikası acı sadece.Umarim.en kısa zamanda aşarsınız uzamaz durumunuz

Vajinismusun tedavisini yapan psikolog bir arkadasim vardi. Once kucuk vibratorlerle basliyorlar, yavas yavas daha buyugune geciliyor. Tavsiyem bacaginizdaki kaslari kasmamaniz, cunku kasmazsaniz ve partneriniz de akli basinda bir insansa ve dikkatli davranirsa caniniz hic acimaz. Yani ille de once esinizle iliskiye girip sonra tedaviye baslamak isterseniz, bunun icin kas gevsetici falan vardir sanirim, biraz arastirin.

İlk gece biraz korku olduğu için yeterince islanma olmuyor. Kayganlastirici isinizi görür. Zaten hemen öyle tamamen olacağını düşünmeyin. Zamanla vucut alışacak ve o zaman tamamen olacak, acı bitecek ve zevk almaya başlayacaksin. Ucu giriyorsa vajinusmus degilsindir. Oyle olsaydı dokundurtmazdin.

Son düzenleme:
Cinselliği korkunç, acıtıcı ve kanla bağdaştırdınız için içinizde bi korku oluşmuş belli ki. tamamen psikolojik bi sorun. Şahsen ben bu konudaki düşünce tarzımı değiştirmeye çalışırım.

Lütfen korkma bak ben aylarca onunla ugrastim yenene kadar çok mucadele verdim ama psikolojik olarak da çok coktum. Gerçekten korkacak bişey yok .
Canim simdi sana ne desek bos. Bana da soyleyen cok oldu ama bunu tam hazir oldugunda kendin yapacaksin.ben tam 12. Gun yaptim.aylarca yapamayan insanlar var. Ve gercekten kolay degil sadece senin basina gelmedi korkma. Cok aci varsa mikrop kapmis olabilirsin mantar vb.
Ben gidip baktrdim baktim olmuyor doktor ah be kizim komple mantar olmussun bu yuzden aci cekiyorsun diyip ilaclar yazdi. On gun kullandim. Ama bunun yaninda kayganlastirici sonra anestol krem birde fitil verdi. Sonra zaten hergun yav yavas denedik ve oldu bitti.inan sonra bisey yokmus diyeceksin kendine

korkma kardesim bende boyle olmustum ama kendimi geri cekmedim cook canim yandi anlatilmaz bir aci bu ne derdim iliskiye girmek buysa bunca millet psikopatmi acidan mi zevk aliyorlar die dusunurdum.
1 hafta sonunda hersey cok guzel olmaya basladi.
ben gülo esimde feyzo olmustu gel gurban olduğum :) :):)

Hanımlar kendinizden örnek verip yardımcı olmaya çalışıyorsunuz da bu kadın yeni evlenmiş. 19 yaşında ve sadece 2 günlük evli.. İlişkiye giremiyor da değil. Sizin gibi vajinusmus olmayabilir. Bu yorumlarla daha fazla tedirgin ediyor olabilirsiniz. Kendisi zaten ilişkiye girmeyi denemiş. Başı girince acıyor olması da doğal. O seviyede biri bunu da yapamazdı. Az mantıklı olun. Sonuçta alışık değil. Zamanla bu acımalar değişecek. Belki siz haklısınız belki de değilsiniz. Doğru şekilde yönlendirdiğinizi sanmıyorum. Her olay sizin başınıza gelen gibi olmaz.

Konu sahibi siz biraz sakin olmaya çalışın. Yaşayacağınız acı eğer sağlık sorununuz yoksa mantar vs. gibi ilk anda normal. Bunu bir kabul edin. Duş alın, ön sevişme yapın uzun süre, sonra deneyin. Olmadı oral seks yapın bir süre. Noldu yani evlendiniz diye o dakika ilişkiye mi girmek zorundasınız? Kafanız rahatlasın, bedeniniz rahatlasın. Yine olmuyorsa o zaman vajinusmus diye tespiti doktorunuz yapsın.

Stres yapma
Eşin kibar olduktan sonra
Korkulacak durum yok
Umarım çözülür

Back
X