İlk gecemizde kan gelmemesi

Benim aylaaaaarrrr sonra gelmişti 1 yıla yakın ne kan ne bi şey hiçbi şey yoktu.. ve eşim hiç lafını bile etmedi haliyle kanı görünce de (zaten işaret parmağımın ucu kadar 2 3 damla bi şeydi) hiiiçççç bi şey demedi.. ama ben sordum hiç tereddüt ettin mi diye.. tepkisini merak etmiştim çünkü.. saçmalama ne alakası var hiç gelmeye de bilirdi dedi.. hani çoğu erkek bunu önemser ya ondan sordum dedim.. o zaman o kanı önemseyen çoğu erkek bi kadın ilk defa mı yapıyo yoksa tecrübeli mi anlar zaten demişti.. ve bu konuyu bidaha açma diye kızmıştı bana..

Bu durumu esinizle konusun. Yani bu tur seyler olabilir. Internetten arastirin kocanizla beraber. Ya da bi doktorla gorusun. Neyse ki bisey dememis ama yinede kafasina takilmistir.

Olabilir herkesin basina gelebilecek birsey . Kanaman oldugu zaman esiniz ne dedi

Biliyormusunuz bu konularda hiçbir bilgisi olmayan kadınlarımıza çok üzülüyorum..bazı zarlar esnektir bu yüzden cinsel birleşmede kanama olmaz.bunu daha önceden biliyor olsaydınız eşinize gereken cevabı verirdiniz.
Eşinizde bilgisizmis sizde öyle.

Evet öyle de,hiç mi bilgi sahibi olmadınız ikinizde bu zaman kadar.Madem öyle hemen doktora gidip bilgi sahibi olsaydınız.Hiç değilse Google a yazıp baksaydınız.Ne olursa olsun seni seviyorum ne demek ya

Benim de hemen gelmedi canım.
Eşin biraz daha anlayışlı olmalı bence

bu durumu eşin nasıl karşıladı?
tavrı ne oldu?

benim de gelmemişti. hatta ben panik yaptım ay kanayacak mı vs diye(kan görmeye dayanamıyorum)sonra baktık ki hiçbir şey yok. eşimle konuşurken çok normal herkesin kan gelmiyormuş ki diye beni rahatlatıyordu. he eşimin bu kadar bilgi sahibi olması iyi mi bilemiyorum

Konu sahibi konuya ilaç niyetine bir cevap verseydin ya.ilk taşı ben atacağım fake üye fake konu.

Görüyorum ve arttırıyorum.

Hikayede bahsi geçen koca sensin ve karına hala güvenmediğin için böyle bir konu açtın.

Bu konuda benim sözüme değil zarıma güvenen adam bir zahmet geri dursun...

İllaki kan gelcek diye bişey yok, kimbilir bunun yüzünden kaç genç kız öldürüldü geçmişte, konu sahibi için söylemiyorum kesinlikle, genel halk için söylüyorum, nedir bu kan takıntısı bilmiyorum, çok ilkel değil mi

Olabilir çok nazik yaklaşnştr eşin ondnda kaynaklanabilir yada zarın çok gerideymş ondn

Bende burdaki arkadaslarima katiliyorim ilk geceden kanaman olmamasi cok normal benimde olmadi hata aciklama yapmak istedim esime beni susturdu. Boyle biseyin cok normal oldugunu soyledi. Bide erkek ler anliyomus onceden bekareti bozulup bozulmadigini artik nasil anliyolarsa

kan deyince sakır sakır sanılıyor ama oyle az gelebiliyorki siz bile sonrasında farkedebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…