Ilk Geceniz

tedavisi ilaç psikolojik tedavi yardımıyla gerçekleşebiliyor...burada eşlere çok sabırlı olmk görevi düşüyor...

yaa arkadaşlar tamam korkmayın çok acımıyor demişsiniz de ne kadar acıyor ? Ne hissediyorsun yanma mı yırtılma mı nasıl bir acı?

Burda Eşinizin çok Büyük Rolü Var. Sizi Hazirlamasi Lazim. Yani Sizin Kendiniz Hazir Hissetmeniz Lazim. Bunun Içinde önsevişme çok önemli.....
Ama Türk Erkeklerinde Böyle Bir Kvram Yok.
Eğer Eşiniz Gerçek Bir Türk Erkeğiyse Ondan Yardim Isteyin, Sonrada Keyfini çikarin. BEN HİÇ ACI HİSSETMEDİM.
Allah Yardimciniz Olsunn:))))

ya arkdaşlar bukadar abartmanın bi anlamı yok bence green olive arkdaşında sölediği gibi eşinizn rolü çokçokçok büyükk.hatta tek rol eşinizin denilewbilir. ama şurda katılmıyorum arkadaşıma türk erkeğinde böle bi kavram yok demiş ama istisnalarda var lütfen bunları es geçmeyelim.

aman kızlarrrrrrrr takmayınnnn ilk gece harika geçiyor yeterki kocanız ii olsun siz ona guvenin yeter gerisi laf milletin boşver

kızlar ilk gecenin korkulacak birşey yada harika birşey olması hakkında bir yorum yapamıyacağım ama şunu net bi şekilde söyleyebilirim ki ilk gece kendinizi sakın sıkmayın,hiçbişey olcak diye zorlamayın birde ilk gece ilişki olmazsa bunu asla kafanızda büyütmeyin çünkü büyüttükte,büyüyo ve daha da zorlaşıyo herşey.Birçok arkadaşım bunun hiç de korkulacak birşey olmadığını söylemişti bana,yani korkarsanız zor olacaktır korkmayın rahat olun bu işten çok zevk alanlar da var acı çekenler de bunu belirlemek sizin elinizde.Hernekadar ben belirleyemediysem de :)) Ama sanırım kendinizi rahat bırakabilirseniz herşey güzel olur.Birde yırtılma,kanama olcak diye bi beklentiye de girmeyin.Ben ne yırtılma hissettim ne de kan geldi.O olmadıkça daha çok korktum ve daha zor oldu,Her bayanın yapısı farklı kan gelmemesi de çok normal.

ya Arkdaşlar Bukadar Abartmanın Bi Anlamı Yok Bence Green Olive Arkdaşında Sölediği Gibi Eşinizn Rolü çokçokçok Büyükk.hatta Tek Rol Eşinizin Denilewbilir. Ama şurda Katılmıyorum Arkadaşıma Türk Erkeğinde Böle Bi Kavram Yok Demiş Ama Istisnalarda Var Lütfen Bunları Es Geçmeyelim.

Canim Istisnalar Her Zaman Vardir. Bende Bir Istisna Ile Evliyim:))
Ama Bu Bir Gerçek Türk Erkekleri Hemen Olaya Geçiyorlar.
Ama Ilk Gece Bu Kötülüğü Yapacaklarini Sanmiyorum:))

kızlar ilk gecenin korkulacak birşey yada harika birşey olması hakkında bir yorum yapamıyacağım ama şunu net bi şekilde söyleyebilirim ki ilk gece kendinizi sakın sıkmayın,hiçbişey olcak diye zorlamayın birde ilk gece ilişki olmazsa bunu asla kafanızda büyütmeyin çünkü büyüttükte,büyüyo ve daha da zorlaşıyo herşey.Birçok arkadaşım bunun hiç de korkulacak birşey olmadığını söylemişti bana,yani korkarsanız zor olacaktır korkmayın rahat olun bu işten çok zevk alanlar da var acı çekenler de bunu belirlemek sizin elinizde.Hernekadar ben belirleyemediysem de :)) Ama sanırım kendinizi rahat bırakabilirseniz herşey güzel olur.Birde yırtılma,kanama olcak diye bi beklentiye de girmeyin.Ben ne yırtılma hissettim ne de kan geldi.O olmadıkça daha çok korktum ve daha zor oldu,Her bayanın yapısı farklı kan gelmemesi de çok normal.

"O olmadıkça daha çok korktum daha zor oldu"
nasıl yani problemmi oldu bu durum?????????

Birde yırtılma,kanama olcak diye bi beklentiye de girmeyin.Ben ne yırtılma hissettim ne de kan geldi.O olmadıkça daha çok korktum ve daha zor oldu,Her bayanın yapısı farklı kan gelmemesi de çok normal.
Normalde bunu erkeklere anlatmak zor.Kendinden eminken böyle birşey olduğunda gerçekten şok oluyorsun.

nıye bu kadar abartıldgını anlamıyorum kıslarr,ılk gecede bıseyler olacak dıye bı kural yokkı yavas yavas alısırsınız ,ayrıca korkulacak bı durum yokki kendınızı bosuna uzmeyın ve onyargıyla yaklasmayın olaya,bukadar mıllet bunu yapmıs ve coluk cocuk doguruyor,bısey olsaydı onlara olurdu:) esınızde anlayıslı bır ınsansa hersey cok gusell olur emınım.bence olaya korkuyla degıl gusel hayallerle yaklasmalısınızyerimseniben

benim düğünüme daha doğrusu nikahıma 2 ay kaldı..ilk geceden korkma konusuna gelince .ben düşündükçe bazen krkuyorum bazende korkmuyorum nası bişi anlamadım:)
ama ben dr'a gittim kadin doğuma korunma yolları için.bide dr'a sordum ilk gecem zor geçermi die oda yat sandalyeye bakımm dedi.aha dedim şu bacakların ayrıldığı sandalye bu:)dedim ki dr' anlaşışıyomu öle bakınca.dr'gülerek tabi dedi:) baktı ve senin kızlık zarın kalınmış dedi ve biraz zor olcak dedi:(üfff.nese krem verdi.ilikşiden 15 dk önce vejinal kısma sürülüyomuş.uyuşturuyomuş orayı.ve vazelin verdi.hem eşin hem sen süreceksin die.ilişkiden 5 dk önce buda.paylaşmak istedim sizlerle bunu.umraım her şey yolunda gider herkes için.

"O olmadıkça daha çok korktum daha zor oldu"
nasıl yani problemmi oldu bu durum?????????

tabiki olmadıkça,piskolojik olarak etkileniyosun olmuyo diye daha çok kasıyosun ve sıkıyosun kendini.Bu durum evet benim için sorun oldu uzun bi süre.ama gözünüz korkmasın zor da olsa hamileyim şimdi çok şükür :)

Back
X