Ilk Geceniz

gunumuzde artik ilk tecrubeler cogunlukla ilk geceden once yasandigindan korkanlarin sayiyi gitgide azaliyo diye dusunuyorum

herkesin aynı olacak diye bir durum yok bazısında kanama olmaz basısında bi iki gün olur ama kanamanız coksa lütfen doktora gidin cunku zorlamadan dolayı rahimde yırtılmalar oluyormus kanama coksa dooogru hastaneyee

bide o var hadi kanama olmazsa yani acı macı hikaye hiçmi canımız yanmadı.ne kadar anlayışlı olursa olsun aklında şüphe olacak.
insan kendine güvenmeyen bi insanla elbet evlenmek istemez ama erkekler işte bu konuya aşırı önem vermesi doğruda biyolojik konulardan anlamıyosa yandık.

aklıma geldikçe ben de korkmuyor değilim..Allah hepimize kolaylık wersin....

ya kızlar mantıklı olun bıraz ne korkusu sevdıgınız ınsan karsınızdakı sıze zararımı dokunacak sankı yanı herkesın fızyolıjısı farklıııııııı vudunu farklı sımdı bırda aaaaaaaaa cok acıooooo cok zor dıyenlere ınanıp o gun oldugunda belkı hıc acı hıssetmıyeceksınız yada aaaaa hıc bırsey olmadı dıyecekler ama sızınkı beklı cok acıyaca zamanı gelınce hersey oluoyor ve zamanlada hersey unutuluyor ılk adetınızı dusunun ne kadar zor bır donemdı ama sımdı her ayı bazılarımız dort gozle beklıo.o an varay ao kadar garıp bır an kıııııııı cok buylu olmalı benceeeee sıradan olmamalı ben ısteme ole ama askkkkk ıle sevgı varsa o kucuk acııııı yerıne mutluluga bırakıyor ayyyyyyyyy bende korkudan cok heycan var vallaaaaa

benım en cok kortugum sey dogum anıııııııı bu ne kıııııı kucuk bırsey ama o bebekkkkk offffff offffff ama ıste onunda sole bır guzellgı var o bebegı kucagına aldıgında herseyı unutuyormussun mantık aynı mantıkkkkkkk

arkadaşlar hiç inandırıcı değil bu devirde hala ilk geceden korkan olması çok komik.eğer cidi cidi çok korkan varsa bir piskoloğa gitsin yoksa vajinismus olabilir.evlendiğiniz adama aşıksanız hiç problem yok demektir

ben size katılmıyorum sevdiğin insanla evlenmeyle ya da bu devirle hiç alakası yok.Ben de sevdiğim insanla evlendim,8 yıllık bi beraberliğin sonunda ve hiç korkum yoktu bu konuda ama sorun yaşadım.Ama psikolojik bişey olduğu kesin.Korku beraberinde korkuyu getiriyo.Rahat olmak lazım.

lütfen çok acıyo diyipte çok kötü diyipte arkadaşları yani biz bekarları olumsuz yönde etkilemeyin.. inanın sizin yazdığınız butür şeyler ilerde belkide bizlerin hafızasında kalıcak ve o ilk geceye acicak düşüncesiyle korkusuyla giricez ve belkide hiç giremicez birer vajinusmuslu olucaz sizden ricam lütfen bizlere bu yönde etkilemeyin inanın yazdıklarınız bizler için çok önemli biraz empati kurun arkadaşlar...

lütfen çok acıyo diyipte çok kötü diyipte arkadaşları yani biz bekarları olumsuz yönde etkilemeyin.. inanın sizin yazdığınız butür şeyler ilerde belkide bizlerin hafızasında kalıcak ve o ilk geceye acicak düşüncesiyle korkusuyla giricez ve belkide hiç giremicez birer vajinusmuslu olucaz sizden ricam lütfen bizlere bu yönde etkilemeyin inanın yazdıklarınız bizler için çok önemli biraz empati kurun arkadaşlar...

kesinlikle katılıyorum:1closedeyes:

ya kızlar bend eyakınd aevlenicem ama inanın hiç korku yok sadece heyecanlıyım beni heyecanlandıranda o gecenin buyusu zaten
zaten o gecenin büyüsüne inanmasak ikimizde o geceyi beklemeyecez :utangac:

............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X