Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar anlatılsada boş işte ilk gece heyecanını hiçbirşey bastıramıyoooo
korkuyoruzzzzz
Sevgili < < SaRRa > > kardeşim internet deye bişey var bilmem hiç duydun mu, sonra Google var merak ettiklerini hepsini orada bulabilirsin.Birinin sana anlatmasını beklemene gerek yok
selamlar
16 gün sonra evleniyorum ve beim ilk gece hakkında pek bilgim yok :1no2:
neleri bilem gerektiğini bana yazabilirmisiniz istersenız özel mesajla yazın .
mutlaka anlatan olur bana ama ben utanmaktan ne anlarım bilmiyorum anladım anladım derim kalırım ortada
mesela bugun evli arkadaşımla konustum namaz kılarken duvağında kılın namazı dedi.
sorulmuyoda nası falan die ..
bilgili arkadaşlara ihtiyacım varrrrr :asigim:
canım benim önce korkularından endişelerinden kurtul.evleneceğin kişiyi seviyorsan aşıksan deliler gibi,bir düşünsene:aşkınla bi tanenle göz göze nefes nefese olacaksın.işin bu yanından bakmayı dene.diğer o korktuğun kısmını anlamazsın bile.sen sadece aşkını düşün.öyle çok büyük acılar felan olmuyor.tabi bunda eşinin payı çok büyük.onun da kibar olması lazım.öyle dallama gibi atlamaması gerek.birbirinizi öpüp koklamayı uzatın rahatlayın gerisi çorap söküğü gibi gelir.o duvak üzerinde kılınan namazın sakıncalı olduğunu biliyorum ben.seccadede kılın.en güzel gününüzde hükmü belli olmayan bir davranışa girmeyin.Allah mutluluk versin bir ömür boyua.s.
benim de korkum yoktu ve çokta bilinçli bi kızdım ......ama sonuçta etraftan duyulanların saçma olduğunuda biliyordum ama gel gelelim bunu beynine kabul ettir bakalım.....bilinç altında benim de bilmediğim korkularım varmış demekki ilk gece birlikte olamadık.......6 ay uğraştım ve vajinismus teşhisi konuldu .....kızlar şu sıralar daha yeni gelinliğimizi yaşıyorum.....
yani gerçekten korkulacak bişey değil daha şimdiden korkuyorum derseniz bu iş daha zor olur......kendinizi gevşetin rahat olmaya bakın......kızlık zarı esnek yapıya sahip ve söylenenler gibi ne parlar ne acır nede fazlaca kanar...
sadece kanıyacağı sivilce kanı gibi bişey ....
eğer kendinizi kasarsanız acı hissederseniz.....acıyı biz beynimizde yapıyoruz.....
hepinize iyi günler diliyorum......
vajinismus olayını cidden merak ediyorum. "ilişkiye girememe" diye geçiyo heryerde. nası ilişkiye girememe onu açıklamıyo. kasılınıyo mu canınız mı yanıyo o yüzden mi yoksa ilişki esnasında bitse de kurtulsak diye düşünüp bi daha olması zor mu geliyo biri beni aydınlatsın.