Ilk Geceniz

herkesin aynı olacak diye bir durum yok bazısında kanama olmaz basısında bi iki gün olur ama kanamanız coksa lütfen doktora gidin cunku zorlamadan dolayı rahimde yırtılmalar oluyormus kanama coksa dooogru hastaneyee

bende korkanlardanım evet ilk gece bnm için hem heyecan hemde cekımserlık bide korku Allah esime sabır versın hahaha okurken bile birden heyecan oldu bide korktum tabeee yazık bana yaa canım yanmasın baska bisee istemiom D neysekı benm evlenmeme daha var D sözlum her nekadar anlayıslı olsada korkuyom istee napim..

Aycan vuslata ermişsin bacım.. o kadar söyledik sana korkulacak birşey yok diye...
bak işte gördün korktuğun gibi değilmiş di mi? Ayrıca sorunsuz atlatmana sevindim..
Allah sağlıklı huzurlu birlikte bir ömür nasip etsin...

daha evli olmamama rağmen ilk gece korkusu taşımayanlardanım çünkü o olay yaşanma anına kadar olabılecek herşeyi yaşadık.1,5 senelik nişanlıyım ben toplan 3 senedir beraberiz..heralde benim ona olan güvenimi tam kazandı ve memleketi de bana güven verdi tabi ailesinide unutmamak lazım..

ya bayanlar korkutmayin insani ya..evlenmemis olanlarimiz var örnegin BENsenağlama
nisanlima cok güveniyorum..kaba davrancani sanmiyorum..ama yinede korkmuyorum desem yalan olur:1no2:

Eğer sevdiğin aşık olduğu insanla evleniyorsa insan, bence sorun olmaz. Zaten bizlerin korktuğu kadar inanın bu erkekler içinde kolay birşey değil. Bir yandan karşısındaki insanı incitmek istemezken bir yandan da kendi heyecanlarını yenmeye çalışıyorlar. Ama inanın korkulacak bişi yok.. Bende bu korkuyla yaşamıştım yıllarca

Sevdiginize guvenin onunla paylasin tabi ilk once korkunuzu duygularinizi bilsin nasil davranacagini bence...ben korkuyorum ama guveniyorum askima..

Kızlar korkunun ecele faydası yok yerimseniben şaka bi yana şimdiden bu kadar kasmayın kendinizi rahat olun o geceyi düşünmeyin bırakın ne olucağını o zaman görürsünüz kimseye sormayın etrafınızdaki insanlar bu konuyu açtığında konuşmayın çünki herkesin ilk gecesi farklıdır insanların söylediklerine bakarak o geceyi mahvetmeyin a.sa.s.

severek evleniyorsanız kendinizi sevdiğinizin kollarına bırakın gerisi gelir hoş günümüzde görücü usulü yok denecek kadar az kaldı .ilk geceden korkulacak hiç birşey yok.tabiki bu konuda eşiniz uyumuda çok önemli...ama evlendiyseniz bundan kaçmayın tadını çıkarın evliliğe ilk adım bu .ben hiç anlamadım allah kocamdan razı olsun ilk gecemin her gecemden hiç farkı yok.çok mutluyum darısı evlenenlere ....

bu ne ki şimdi? hormonların sana ne yapmanı söylüyorsa onu yapacaksın arkadaşım... gayet basit, herkes yapıyor, hayvanlar yapıyor...

yorumunuz icin cok tsk ederim...bende bekarim dedigim gibi..askima güvencim sonsuz..ve ona o kadar güveniyorumki eminim canimi yakmicaktir....

ben de bu konu hakkında bişey söylemek istiyorum..

kesinlikle ve kesinlikle korkmayın..a.s

sakin olun..:1closedeyes:

düşünmeyin bile..a.s

kendiliğinden gelişecek herşey aşkınıza güvenin siz...

rahat olun kızlar relakssssssssssengözlerimebaksanab

mutlu bir evliliğin başlangıcıdır ilk gece..hepinize aşk dolu günler diliyorum...
:asigim:

kızlar hiç dert edilecek bişey değil bende ilk başta çok korktum ve gözümde çok büyüttüm bu olayı ki,o yüzden 3 ay vajinusmusla uğraştım benden size tavsiye kulaktan dolma laflara sakın inanmayın sonra kafanızı taşlara vurursunuz keşke bende öyle rahat olsaydım ve o gecenin tadını çıkarsaydım kızlar bence tadını çıkarın...

Ay Ne Kadar Acayip Insanlar Var Ya Ne Var Korkcak öcümü O Kocan:)sevdiğin Insanla Birlikte Oluyon Varmi Daha Güzeli Tadini çikarin Başka şeylere Kafanizi Takmayin.

BENCEDE BU KORKU DEĞİL HEYECANIN VERDİĞİ BİR DUYGUDUR BENCE BU GECE KADAR GÜZEL BİR GECE ELİNİZE GEÇMEYECEKTİR TADINI ÇIKARIN BEN ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM VE AŞKIMA GÜVENİM SONSUZ BENİM CANIMI YAKMAZ O SENİ ÇOK SEVİYORUM. Ş:32

ya ben hiç düşünmüyorum bu meseleyi. konuyu o açmaya çalışıyor ben kapatıyorummm klava::asigim:

benimde 4-5 ay var evliliğe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…