Ilk Geceniz

bence çok acılı ve ağrılı.allah kolaylık versin yeni evlenenlere....iyi düşünün

Sizinki öyle olmuş olabilir ama bu herkezinki ağrılı ve acılı oucak anlamına gelmez:1closedeyes:

insanlara acınızı anlatabilirsiniz ama onları korkutmak elinize birşey geçirmez yanlış bir yorum kınıyorum sizi

şunuda belirtmek isterimki acı, sancı , sevk
bu tamemen iki kişiye bağlı birşey

rahim ağzında yaranız var ise bu müthişbir ağrı yapar tedavi olana kadarda geçmez

ön sevişme yapmadıysanız yada fazla uzun sürmediyse (yada kıvamına gelmemişse jeyyar ) buda canınızı acıtır

önsevişme yaptıysanız kıvamına geldiyse ama siz hala korkuyor ve kendinizi kasıyorsanız bu canınızı acıtır ve hattabirşelme olmasınada izin vermeyecek kadar ciddi bir hal alabilir

TÜM BUNLARI BİLİYORSUN VE KORKUYORUMUSUN DİYENLERE EVET KORKUYORUM DİYEBİİLİRİM :roflol:

sanırım anlatılmaz yaşanır bir duygu bu :icecream:

ne kadar anlatılırsa anlatılsın bazıları korkulacak bısey yok dıyo bazıları korkun dıyo:) demekkı evlenmeden anlaıycaz kızlar bız bu ısı:) benım evlılık ısı zate ertelenıyo rahatım ama yaklasırsa naparım bılmıyorum:)

zaten korkulcak hic bi sey yok seviyorsaniz kasmayin kendinizi guvenin esinize o kadar kolay iste

Ay bekarken ne korkardik nasil cekinirdik simdi millete teselli veriyoruz korkmayin diye ule neydik ne olduk :roflol:

ya korkulcak bıseydegıl dımı ya ben aslında korkmuyorum artık ama o an ne olur onu kestıremıyorum

BENCE EN GÜZEL YORUM BU (acırsa da acısın onun karısı olmak var sonunda bundan güzel bişey olabilir mi acı macı vız gelir
)DİLİNE SAĞLIK ARKADAŞIM

Bende Ilk Geceden çok Korkuyordum.hatta Benim Kadar Korkan Başka Kimse Yoktu.ama Hiç öyle Olmuyomuş.insan Kendini Kocasina Birakirsa Rahat Bir Gece Geçirir.o Anin Tadini çikarmak Gerekir.kocam Benim Için Güzel Bir Ortam Hazirlamişti.bi De Bu Sorununuzu Kocanizla Paylaşin O Da Bilsin Ki Ona Göre Rahat Olsun

sevdiğiniz insanla olduktan sonra korkulacak hiçbir şey yok..kendinizi raat bırakın yeter.ama gelinin ayağını yıkama su serpme ..vv yapılıyormu sizler yaptınız mı?ayrıca el öpmeye ertesi gün mü gidiliyor..ne saçma adetler yaa hayatta gitmem o işi yaptım el öpmeye geldim der gibi:)ürkütücü yaaa yani ilk geceden çok adetler ürkütücü.

:1closedeyes: korsakta korkmasakta gelecek o an...bende cok koruyordum..halada korku var icimde ama gerdekteki farkli seyleri düsününce korku gidiyor.. ne bilim kocaman yatagi,süslü odayi..esinin kollarinda yatip sabah öle uyanmayi falan:asigim:

ya benim 5 ay sonra düğünüm var şimdik nişanlıyım ben çok korkuyorum ama nişanlım bana korma diyor korkulcak birşey yok diyor nebilim yah işte insan genede çokk korkuyor :1no2:

kizlar birsey sorcam..merak etmeyin..nasil yapiliyor falan filan demicem,özelinize asla burnumu sokmak istmeiyorum şakkıdı
benim merak ettigim olay daha farkli..
simdiiiiiiiii..allahin izniyle güzel bir dügün sonunda odamiza (otel ev neyse iste ) geldik...yanibasimizda yeni kocisimiz...
abdest aldik ve namazi kildik diyelim..
simdi gerdege girmek icin hazirlaniyor ya insan..ne bilim koku sürülüyor,hafif makyaj yapiliyor herhalde..bunu ne zaman yapabilirki insan?neyle ney arasi yapacam ben ??? :1shok:
ben makyaj yaparken esim odada benimi beklicek?hadi bekledi diyelim,makyaj pek hos olmaz herhalde..ama sürme sürsem abes olurmu?? fisfisfis tavsiye edebildiginiz birsey varsa cok sevinirim...yani bunu mutlaka sür,mutlaka bunu sacina yap falan gibi süslenme püslenme fikriniz var ise...
simdi cogu kisi dicek dertmi bu..DEGIL!!...istedigin gibi davran vs vs vs...ama fikrini söylemek isteyen söylesin..istemeyen okumasin bile şakkıdı

herkeze saygilar.. kk #1 :hooray:

ya konuyu okurken ne kadar korktuğumu farketmiştim ama bu yoruma çok güldüm:) doğru işin bu yanı da var, ama korkuya odaklanmışım nedense:1rolleyes:
benim merak ettiğim bişey daha var; yatağın üstüne ek bir çarşaf, bişey örtülüyor mu? sonra o çarşaf ne olcak? :smiley-cool:
pazartesi günü okulda cinsellik ile ilgili konferans var, sanırım gidip bişeyler öğrenmem lazım:) ne cahil kalmışım derslerdi şuydu buydu derken... valla yaaa:uhm:

sıla33 wallahi canım naparsın biliyonmu benim yaza düğünüm var ben öle yapıcam bakCADIARZU şimdi; namaz kılcak damat falan filan sonra ee zaten terli falan olucaz çünkü düğünde bol bol oynamış olcaz:teytey::teytey: ona deki önce sen banyoya gir o banyo yaparken sende gelinliğini çıkarırsın o banyodan çıktıktan sonra sen kendin gir banyoya banyodan çıkmadan önce kokularını sür sonrada makyajını falan yap öyle çık kocacığının karşısına :icecreamkeymi?canım ben öyle yapmayı düşünüyorum birlikte girmicem gece çünkü saçlarımız spreyli falan olcak o saçı güzelce yıkamamız gerekecek on saat banyoda birlikte beklemeye gerek yok derim ben yanlışmı düşünüyorum.... Nese uzun lafın kısası ben öyle yapmayı düşünüyom..:dance::dance:

Bu kadar özel birşeyi nasıl oluyorda paylaşabiliyorsunuz?Oldu olacak ilk geceyi yaşadıktan sonrada anlatın bari herkese!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…