Ilk Geceniz

kızlar bende mayıs sonunda evlenicem, beş aylık nişanlıyım sevgilimi çok seviyorum ama yinede insan heyecan ve sıkıntı yapıyor..Ama herkesin o gece ne yapacağınızı bilmesi çok kötü bir duygu.gerçi düğün gecemizde biz 3 yada 4 gibi evde olacağımız için en fazla banyo yapıp yatarız.Bakalım hayırlısıyla güzel bir başlangıç yaparız inşallah. herkese bol şanslarrr...

yarışmacı arkadaşlara başarılar diyosun yani çok güldürdün beni.

benim düğünüme 3 ay var ben bi kelam edemiyorum bu ilk gece hakkında korkudan deilde cok utanıyorum masumca sevdiğim o insan beni cobıldakmı görcek yani utanç verici bi durumm

ben evli değilim ama yine de bu konuda naçizane konuşabilecek durumdayım.. ben de acıdan çok korkardım ama sonradan anladım ki herkeste aynı derecede hissedilmiyormuş.. ben gerçekten sıfır acı duymuştum, hiç bişey anlamamıştım; bi damla bile kan gelmemişti.. bu tabi tamamen zarın yapısından kaynaklanıyor.. nasıl herkesin burnu gözü birbirinden farklıysa zarlarımızın yapısı da farklı.. örneğin benim 5 senedir aktif bir cinsel hayatım var diyebilirim, geçen yıl doktora gittiğimde muayene ettikten sonra zarında ufak bir yırtık var sadece, gerisi sağlam demişti de gözlerim yuvalarından fırlamıştı:) benimki çok esnekmiş, yani yapıya çok bağlı..
ama bi püf noktası olarak önemli olan kendini mümkün olduğunda az kasmak.. hiç kasmamak demiyorum çünkü ilk defa yaşayan biri için mümkün değil.. ama rahat olun, bir de girizgahı uzun tutarsanız olur bu işşşş:) çok da fazla şey okumayın, insanı ister istemez korkutuyor..

Şu esneklik durumu beni de korkutuyor valla :) Bu yaz evleniyorum inşallah bende.. arkadaşlarla aramızda çok konuşuruz sen bunca yıl dur dur bi de esnek olsun kanama olmasın diye çok güleriz :) :dance:Gel bide anlat durumu istersen doktora gidelim belki benimki esnektir diye ayyy allah korusunn :1shok:

bizim kızlar da aralarında öyle konup gülüyorlar hala belki de boşuna beklioruzdur esnektir filan diye:) o kadar korkucak bişi yok ya bak bana ölmedim hala burdayım:) doğal bişey sonuçta, benim elimde değil ki bunun yapısı..

yaa ben diince garip oluorum kötü bence ya bn düğünde eğlenememki geceyi düşünmekten tırsss tırss:) 4 ay sonra düğünüm var bakalım...

şu esneklik konusu beni de çok düşündürüyor.

diyelim ki çok esnek ve kanama yok, ne olacak sonrasında_?

tutup da doktora falan götürmeye kalkarsa tüm gururumu incitir, güvenmemiş olacağı için güvenimi yıkar, hiç bişey eskisi gibi olmaz ki!!!

tamam, nişanlım bana güveniyor, gerikafalı biri de değil ama ya öyle bişeyle karşılaşırsam_?

hep dua ederim hayırlısını ver Rabbim ne olur diye... hepimiz için hayırlısı inşallah..

çok hoşsunusss yaaa bencede gelinliği damat çıkarmalııı sonrada ben hemen banyoya kaçmayı düşünüooommmm:):)

Eğer öyleyse gel de anlat durumu :) Esnek hayatım benimki desen inanmazsa.. Benim de sözlüm öle biri değil ama ben korkuyorum gene de. beni kandırdın falan diyomuş bide.. Ya inşallah esnek mesnek diildir.. tatlicadiarzu

aynen yaaa doktora götürmeye kalksa bana güvenmiyor demektir. götürmese hep şüpheyle mi yaklaşıcak.... pffffff... hayırlısı yaa ne diyebiliriz ki......

doktora götürmeye falan kalkmaz herhalde ya yok artık ne biçim bişey o öyle.. ayrıca erkekler de biliyor böyle bir durumun olabildiğini..

Canım öyle durum olduğunda o senden beklemeden, sen ona durumu anlatacaksın esnek olabilir diye, sonra da sen teklif edeceksin istersen gidelim bi doktora diye, bence hiç bir sorun olmaza.s

arkadaşlar evlenen arkadaşlarıma sormuştum sonuçta bunun eninde sonunda olacağını biliyosun ya o psikolojiyle zaten olup bitiveriyo demişlerdi. iğne olmak gibi. kimse canı acısın istemez ama iğne olmak zorundaysan paşa paşa beklersin. ama bazı duyduğum şeyler de var. tam birleşme sırasında hatunda bi kasılma fln olursa erkek kurtulamıyomuş o anda ve o pozisyonda hastaneye gitmek zorunda kalıyolarmış ayrılamadıkları için erkeğin kangren olmaması için doktora gitmek gerekiyomuş. var mı böyle bişey gerçekten? varsa bunun olma olasılığını düşünmek acıyı düşünmekten daha ürkütücü ya kafamçokkarıştı

ilk gece eşim yatağı kırdı nasılmı benim korkup heyecanlandığımı anlayınca beni rahatlatmak için,gel yatağa bak ben yattım korkacak bişey yok derken kendini yatağa birden etınca yatak başlığından ayrıldı .kim korkar ilk geceden korkmayın hepinize başarılar

:roflol: pelincan koptum ya ciddimisin? :teytey: :hooray:

biz günümüz gencleri artık daha da sanslıyız bu konuda bilgi edinebiliyoruz ... bu kadar korkulacak bişey oldugunu sanmıyorum...birde ask evliligi yapıyorsanız sevgiyle bu işin üstesinden gelirsiniza.s

bende çokk korkuyorum:bbo: yaahh yah bide şöyle bir durum var şuan kızsınız vede erkeğinizin sizi ne zaman kadın yapacağı tarihi bilmek ne kadar kötü vede korkutucu bişey ya :icecream:

evet evet nerde okudugu hatirlamiyorum bende duymustum onu o şekilde doktora gidenler varmış CADIARZU
cok zor bir durum allah herkezi bu durumdan korusun :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…