şu esneklik konusu beni de çok düşündürüyor.
diyelim ki çok esnek ve kanama yok, ne olacak sonrasında_?
tutup da doktora falan götürmeye kalkarsa tüm gururumu incitir, güvenmemiş olacağı için güvenimi yıkar, hiç bişey eskisi gibi olmaz ki!!!
tamam, nişanlım bana güveniyor, gerikafalı biri de değil ama ya öyle bişeyle karşılaşırsam_?
hep dua ederim hayırlısını ver Rabbim ne olur diye... hepimiz için hayırlısı inşallah..
Eğer öyleyse gel de anlat durumu :) Esnek hayatım benimki desen inanmazsa.. Benim de sözlüm öle biri değil ama ben korkuyorum gene de. beni kandırdın falan diyomuş bide.. Ya inşallah esnek mesnek diildir.. tatlicadiarzu
şu esneklik konusu beni de çok düşündürüyor.
diyelim ki çok esnek ve kanama yok, ne olacak sonrasında_?
tutup da doktora falan götürmeye kalkarsa tüm gururumu incitir, güvenmemiş olacağı için güvenimi yıkar, hiç bişey eskisi gibi olmaz ki!!!
tamam, nişanlım bana güveniyor, gerikafalı biri de değil ama ya öyle bişeyle karşılaşırsam_?
hep dua ederim hayırlısını ver Rabbim ne olur diye... hepimiz için hayırlısı inşallah..
:roflol: pelincan koptum ya ciddimisin? :teytey: :hooray:ilk gece eşim yatağı kırdı nasılmı benim korkup heyecanlandığımı anlayınca beni rahatlatmak için,gel yatağa bak ben yattım korkacak bişey yok derken kendini yatağa birden etınca yatak başlığından ayrıldı .kim korkar ilk geceden korkmayın hepinize başarılar
arkadaşlar evlenen arkadaşlarıma sormuştum sonuçta bunun eninde sonunda olacağını biliyosun ya o psikolojiyle zaten olup bitiveriyo demişlerdi. iğne olmak gibi. kimse canı acısın istemez ama iğne olmak zorundaysan paşa paşa beklersin. ama bazı duyduğum şeyler de var. tam birleşme sırasında hatunda bi kasılma fln olursa erkek kurtulamıyomuş o anda ve o pozisyonda hastaneye gitmek zorunda kalıyolarmış ayrılamadıkları için erkeğin kangren olmaması için doktora gitmek gerekiyomuş. var mı böyle bişey gerçekten? varsa bunun olma olasılığını düşünmek acıyı düşünmekten daha ürkütücü ya kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?