Ilk Geceniz

Normalde bunu erkeklere anlatmak zor.Kendinden eminken böyle birşey olduğunda gerçekten şok oluyorsun.

güzelim zaten ilişki zor oluyosa erkeğin şüpheleneceği bişey olmuyoki,yani bende zor oldu,ne kanama oldu ne de bişeyin yırtıldığını hissettim ama biz çok yavaş ve çok uzun bi sürede aştık bu sorunu,öyle olunca eşimde anlayışlıydı tabiki.biz zaten evlilikten önce 8 yıl beraberdik oyüzden şüphelenebileceği bi durumda sözkonusu bile olamazdı yani.Ya ama nolur gözünüzü korkutmayın size tavsiye edebileceğim en önemli şey eşiniz yavaş hareket etsin,ve zorlamasın o zaman herşey çok daha kolay oluyo.

ayrıca neden şok olasın ki.İlk gecede kanama olmaması çok normal hatta % 40 falan diyo doktorlar,ayrıca kanama öyle adet kanaması gibi falan olmuyomuş,sadece açık renkli birkaç damla.O da belli bile olmayabiliyomuş yani.Dediğim gibi bende kan hiç olmadı,ben de eşim de benden eminiz :)

Ay kızlar bende bi kanama oldu ilkgece anlatamam yırtılma olmuş hastaneye kaldırıldım baygınlık geçirdim. Anestezi Aldım dikiş atıldı. Korkudan bişey yapamıyoduk. Dün ve ondan önceki gün deneme yaptık ilkinde olmadı ama 2.sinde oldu gibi kızlar korkuyom ya vajinusmus falan olar diyee

yakın bir zamanda bızlerde evlılıge hazırlanıyoruz ama ben ne yapsam cok korkuyorum :) tşk ederim bu paylaşımın için??

Setenay _ 81 Korkma kıss ben salakmışım korktum kendimi kastım yırtılma oldu. Şimdi bana herkes kendinikasma derdi bende bunun imkanı yok derdim ama sana şöle diyim eşin olacak kişi seninle biraz fazla oynasın ;) sende bişey hissetmemek için sürekli kendini rahat bırak rahat bırakınca acımıyo bee ben başardıysam herkes başarır bu işi ehuehuehu :))

ya kızlar bişey sorcam biliyorum her kadınım anotomisi farklı ama ortalama ne kadar kan geliyo ve nasıl bişey okan yani adet kanı gibimi????

ya kızlar bişey sorcam biliyorum her kadınım anotomisi farklı ama ortalama ne kadar kan geliyo ve nasıl bişey okan yani adet kanı gibimi????

benim bildiğim kadarıyla adet kanı gibi değil,aksine çok açık renkli ve çok az bi kan geliyomuş,hatta bende hiç kan gelmedi ya da biz farketmedik.İlişkim çok zor oldu yani baya bi zaman aldı o yüzden biz çok yavaş yavaş yaptık herşeyi.kan da gelmedi hiç.Sanırım çok fazla kan gelmesi zorlamadan dolayı oluyomuş zaten,normal şartlarda eş adayı yavaş yavaş yaparsa o zaman açık renki kan geliyomuş bununla ilgili internette çok araştırma yapmıştım bende hiç kanama olmayınca,heryerde öyle yazıyodu.

Cqnım bak bana kimse bilgi vermemişti yırtılma olmuş bende normal zannetmiştim ama değilmiş doktorun bana söylediği kızlık bozulduktan sonra en fazla az derecede yarım saat kanama olması gerekiyomuş. Bunun fazlası olursa bi sorun var demekmiş ama bazı bünyelerde en fazla bi saat oluyomuş. Çok fzala olmaması gerekiyo yani canım. Dikkatli olun ve ik denemeden sonra acele etmeyin 1 gün geçsin aradan en azından oke

benımde ılk gece ıle ılgılı sormak istediğim 2 şey var:

Birincisi kan gelme olayı tam olarak ne zaman gercekleşiyor? Yani ilişki sırasında mı yoksa bıttıkten sonra mı?? o gelen kan çarşafı mı kirletiyor? Bunun için bez tarzı birsey alınması mı gerekıyor yataga?

Bir de ben ilk geceden korkmuyorum ama utanıyorum. Yani acısada o iş olacak katlanıcaz mecbur acısına.. HEm ben zevk alacagımı da düşünüyorum, sevdiğim kısıyle evlenıyorum. Ancak utanıyorum işte.. Utancım da genital bölgemi bu güne kadar kımseye göstermediğimden bir de acıkcası cok estetik bulmadıgımdan.. Oradakı tuyler jıletle alınıyor falan. renkte koyulaşma var. O yuzden utanıyorum.. Erkekler bunlara dikkat eder mıı gercekten? Yoksa kımılerının dediği gibi önemli olan işlevi mii ??

:) bencede canım.sevdiğin kişi hiç önemsemiyo bile.Önemli olan ogünün yada ilk ilişkinin sizin için özel olması.Bende severek evlendim,8 yıllık bi beraberliğin sonunda evlendim,çok da utanıyodum ama eşim hiç öyle güzel mi estetikmi diye incelemedi :) bende zevk almayı umut ediyodum,umarım senin istediğin gibi olur

karameleks zaten adetlerimizde vardır yatağın üstüne 3 tane beyaz bez parçası konur ve onun üzerinde olan olur. Kanama ilk seferde oluyo zaten yani bi kere griş oldunda eşinin sendeb uzaklaşması gerekiyo. Sende hemen o bezlerin üstünde otur biraz göreceksin ki olan olmuş zaten ;) Sadece işlevi önemli be estetiğe bakmıyolarmış ama temziliğe önem veriyo benim eşim ;)

Şimdide benim benden tecrübeli olanlara sorum olacak arkadaşlar ben zevk alamıyorum yaa yani toplasan 4 kere tam birleşme oldu ama ben zevk mevk alamıyorum. offfffffffffffff ben anormalmiyim. Bizim tam birleşmemizde çok zor olmuştu. Eşim sende bi anormallik var diyo gıcık oluyorummm

canımm benden hiç kan gelmemmiştiiii bizde tekrarladık bi kaç kez ama acısıı ben cketimmm.. altımada naylon bile serdimmm gecmesin diyeee:)::): ama olmadıı.. yani buda normal olmayadabiliyo hayatım. ayrıca eşiinden utanmamalısın bunu evlenince anlarsın..

UFFFFFFFFFFFFF berbatım bugun eşimle beraber olduk ama tam ne oldugunuda anlamadık azıcık kan geldi bidaha bişey yok ne oldu anlayamadık acaba oldumu olmadımı bilmiyoruz sizce bir anormaillikl varmı

karameleks zaten adetlerimizde vardır yatağın üstüne 3 tane beyaz bez parçası konur ve onun üzerinde olan olur. Kanama ilk seferde oluyo zaten yani bi kere griş oldunda eşinin sendeb uzaklaşması gerekiyo. Sende hemen o bezlerin üstünde otur biraz göreceksin ki olan olmuş zaten ;) Sadece işlevi önemli be estetiğe bakmıyolarmış ama temziliğe önem veriyo benim eşim ;)

Şimdide benim benden tecrübeli olanlara sorum olacak arkadaşlar ben zevk alamıyorum yaa yani toplasan 4 kere tam birleşme oldu ama ben zevk mevk alamıyorum. offfffffffffffff ben anormalmiyim. Bizim tam birleşmemizde çok zor olmuştu. Eşim sende bi anormallik var diyo gıcık oluyorummm

eşin hiç konuşmasın öle sende bi anormallik var die.bende var demez tabi hiç bir erk:)nese sen zevk alamıyorum demişsin ya daha 4 birleşme olmuş.benim çok yakın evli bir ark var .bana evlendim ilk bir ay hiç bişi anlamadım saman gibi geldi ne zevk aldım ne bişi demişti.eşine söle bende bi anormallik yokmuş de:)gayet normalmişim de:)

UFFFFFFFFFFFFF berbatım bugun eşimle beraber olduk ama tam ne oldugunuda anlamadık azıcık kan geldi bidaha bişey yok ne oldu anlayamadık acaba oldumu olmadımı bilmiyoruz sizce bir anormaillikl varmı

cnm bak ben evli deilim ama evli ark.ım çok ordan biliyorumsırnaşık şey zaten öle oluk oluk kan gelmeyecek miş ki.yani toplasan yarım çay bardağı bişimiş.arkş.ma direk öle sordum ben yani toplasan kaç çay bardağı gelir dedim de sana ondan bu şekilde cvp verdimsırnaşık şey

arkadaşlar,
bu nasıl bişey anlamadım ben. eşimle beraber olduk, biraz kan geldi oldumu olmadımı anlayamadım diyor bir arkadaşım. nasıl yani ya olup olmadığını anlamamak neyin nesi. valla korkuyorum ben iyice ya, şurda 1,5 ayım kalmış vazgeçmek üzereyim valla

11 inci günümüzdeyiz ilk üç gün h.ç mümkün değildi
Sonrasında balayıonda zor zahmet gerçekleştirdik ama kan olayı bendede olmadı
balayından gelince doktora gittik
hala duruyomuş :utangac: beceremedik heralde dedik
yok dedi doktor hanım yapğmış olabilirsiniz ama zarın şeklinden dolayı
henüz yırtılma olmamış dedi aylık doğum kontrol iğnesi
vurdurmuştum ilk kez ondan dolayı adet düzensizliği başladı
aylık iğneden vazgeçtik düzelene kadar günlük hap yutucam
sonrası allah kerim
bu kızlık işi kimsenin anlattığı gibi olmuyo valla
ne kadar rahat olsanda kasılma kesin oluyo
zaten zar yırtılsın yada yırtılmasın aynı acıyı çekiyosun
benim dehşet zor oldu valla allah yardım etsin herkeze:çok üzgünüm:
en önemlisi bir sorun varsa vakit kaybetmeden doktora gitmeli başka
türlü insanın içi rahat etmiyor a.s.
şimdi dünyanın en güzel şeylerinden biri evlilik coksekeriremsu

insanın eşiyle alakalı aileler kızları korkutarak yetiştiriyor biraz ayıp günah sonrada o gün gelince utanmalar sıkılmalar oluyor haliyle
ama karşınızdaki kişi düşünceli yaklaşırsa korkulacak yanı yok bence
bende çok korkuyordum çok kastım bu yüzden ama eşim çok kibar ve anlayışlı davrandı
acı hissediliyor yalan değil ama sevdin zaman eşini onun bile yeri ayrı coksekeriremsu

Ayyyy zaten varolan korkularım bu son okuduklarımdan sonra iyice debreştiiisenağlama.
Seneye evlenecekler arasındayım.Bi süre bu topici okumasam iyi olacak sanırım :uhm:

Back
X