ay daralma geliyor bu konudan artık..
ne olacak, çok acıyacak mı vs vs..
tabe canım şöyle oluyor kaç kilosun bakayım -50.. tamam o zaman 20 kilo kan akar..
seks kötü bir şey değildir, bekar olup doktora gitmek kötü değildir bilmediklerini sorar öğrenirsiniz, müstakbel eşinizle gitmek daha fazla kasabilir ama siz bilirsiniz..
acımıyor, oluk oluk kan gelmiyor, ilk seferinde de gayet zevkli olabiliyor :)
orgazm olmayanaların illa frijit olması gerekmiyor, işten anlamayan bir adama rast gelmişlerdir..
milyon kadında ancak biri o gece hastahanelik olur, o da hem korkup kendini kastığı, diğer tarafta da birilerine emanet yetiştirme durumu olan bir zavallı damat olup gelinin üzerine abandığı için...
rahat olun, direk konuya dalmayın, önce banyo yapın rahatlayın, eskilerin dediği gibi "muhabbet" edin..
kolay gelsin.. Temiz olun eşiniz de mutlaka temiz olsun mikrop kapmamak için (özellikle herpes tipi virüsler bulaşabiliyor, sonra akıntı yapıyor)
Ben buradaki bilgilerin çoğuna teşekkür edemeyeceğim (bir kısmını tenzih ederim, darılmasınlar) pek çoğu safsata, evli kadınların bile bir kısmının kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyor olması korkutucu, bunlar anne olacak çocuk doğuracak, onlara bu bilgileri verecek...
geçen senelerde gazetelerde ben onun bilmem neresindeki dikişi gördüm deyip (cahil, neyini görüp dikiş sandıysa artık) geri yollanan sonra da ailesi tarafından öldürüldükten sonra bakire çıkan kızları unutmadı hala, o ve onun gibi binlerce isimsiz kız cehaletten öldü..
korkanlar burada vakit kaybedeceklerine doktora gitsin, kas gevşetici verir, olayı anlatır,doğum kontrolünde (isteyenlere tabi) yardımcı olur, göğüslerinizdeki olası kistleri de kontrol ettirir göğüs kanserine karşı da önlem almış olursunuz...
yeter artık