Ilk Geceniz

insanın birçok duyguyu aynı anda yaşadığı bir dönem bu. mutluluk, korku, utanma, sorumluluk v.s... ben de çok korkuyorum ama hep güzel olacağını düşünerek kendimi avutuyorum. aslında beklediğimi bulamamaktan da korkuyorum. amaaaaan bumuymuş beeee demek yerine canım yandı ama değdi demek istiyorum. 1,5 ay kaldı bakalım hayırlısı

ilişkinin,evliliğn ilk başlarında çok fazla zevk almayı beklemeyin bence.umarım rahat bi ilişkiniz olur zevk de sonra gelecektir zaten.,Ben 11 aylık evliyim ilk 6-7 ay ilişki tam anlamıyla olmadı bile,ama bende vajinusmus vardı,sonralarıda ilişki olsa bile acıdığı için ben hiç zevk aldığımı hatırlamıyorum ama zamanla düzeleceğine inanıyorum,Ayrıca şuanda 7 haftalık hamileyim,benden ne kan geldi ne de birşeyin yırtıldığını hissettim.

hımmm.seninkorkuların başkaaa:)herkes acı çekiceğin için korkuyosun sanıyo:)benimde 1,5 ay kaldı düğüne.valla ne hissettiğimi bilmiyorum.acıyacak o kesin de.bari çok olmasa:)bide evlenmeden mutlaka kadın doğuma gidin.ben gittim yani korunma yöntemleri felan sordum.bide ilk gece zor geçer mi dedim.muayene etti:)kızlık zarı kalın olduğu için biraz zor olabilir dedi.bende korktum sen gibi kanama olmaz die.sordum onuda olur dedi hatta diğerlerine göre azcıkta fazl aolur dedi:)

hımmm.seninkorkuların başkaaa:)herkes acı çekiceğin için korkuyosun sanıyo:)benimde 1,5 ay kaldı düğüne.valla ne hissettiğimi bilmiyorum.acıyacak o kesin de.bari çok olmasa:)bide evlenmeden mutlaka kadın doğuma gidin.ben gittim yani korunma yöntemleri felan sordum.bide ilk gece zor geçer mi dedim.muayene etti:)kızlık zarı kalın olduğu için biraz zor olabilir dedi.bende korktum sen gibi kanama olmaz die.sordum onuda olur dedi hatta diğerlerine göre azcıkta fazl aolur dedi:)

Evet aslında iyi fikirde hastaneye gitmek nişanlınlamı gittin?? Ne biliyim bekar bekar kadın doğumcuya gitmekte korkutuyor beni...

kızlar dediğim gibi biz beraber olduk ve çok az kan geldi ikinci ilişkimizdede çok az geldi ve suna eşimle sorunlarımız var ve ben HİÇ istemesemde doktora gitmeyi duşunuyorum kızlık zarının ne zamn bozuldugu belli olurmu yada kaç gun geçtiğinde işte 2 gun once bozulmuş denebilir gibi lutfen yardımmmmmmm

Evet aslında iyi fikirde hastaneye gitmek nişanlınlamı gittin?? Ne biliyim bekar bekar kadın doğumcuya gitmekte korkutuyor beni...

cnm ne alakası var bekar bekarlıkla.git tabi.aklına takılan herşeyi sor.ben tek gittim nişanlımla deil

kızlar dediğim gibi biz beraber olduk ve çok az kan geldi ikinci ilişkimizdede çok az geldi ve suna eşimle sorunlarımız var ve ben HİÇ istemesemde doktora gitmeyi duşunuyorum kızlık zarının ne zamn bozuldugu belli olurmu yada kaç gun geçtiğinde işte 2 gun once bozulmuş denebilir gibi lutfen yardımmmmmmm

eşinle sorunlarınızın nedeni ne pardon.az gelen kan mı.töbe töbe.ya ne sanıyo ki eşin oluk oluk kan gelmesinimi.tam olarak sorununuz ne eşinle.

benim korktuğum gibi oldu valla esnekti :roflol: ben korktum tepki ne olacak acaba diye. eşim farkedince "ne bakıyosun iki de bir, illa ki ilk gece olması gerekmez bilmiyorsun sanki" dedi :roflol: :roflol: ben daha huzursuzdum ama sağolsun güven olunca insanlığına yaraşır bi şekilde davrandı.. sonra hiiiç önemsemeden devam etti zaten :roflol: :roflol:

ağustosa çok az kaldıı:) :( gülsemmi ağlasammı bilemiyorum gerçekten bilgiler çok değerli teşekkürler..korkumu nasıl yeneceğimi bilemiyorum hatta bir sorun çıkarsa diye (sağlık olarak)balayına gitmek bile istemiyorum :( düşünmemeye çalışıyorum ama çözüm olurmu bilemiycem

ağustosa çok az kaldıı:) :( gülsemmi ağlasammı bilemiyorum gerçekten bilgiler çok değerli teşekkürler..korkumu nasıl yeneceğimi bilemiyorum hatta bir sorun çıkarsa diye (sağlık olarak)balayına gitmek bile istemiyorum :( düşünmemeye çalışıyorum ama çözüm olurmu bilemiycem

balayına düğün gecesi değil de ertesi gün gidin canım o zaman. hem ayrıca sakın korkma, inan bana hiç de korkulduğu gibi değil.

ben biraz fazla serinkanlıyım, bilgilerine güvendiğim çok yakınım bi kaç kişiyle konuştum sadece. korkarsam ve kendimi kasıp da sıkarsam daha çok canımın yanacağını söylediler. gerçekten de öyle. korkarak kabusa dönüştürmek yerine elimden geldiğince sakin kalmaya gayret ettim ve hamdolsun başardım, inanki iğne vurulmak daha çok canımı yakıyor (hayattaki en büyük fobim iğnedir de :roflol: :roflol: :roflol: )

Kızlar ya yabancılar bunu(cinselliği) 15 yaşından itibaren yaşıyolar, ne kadar kötü olabilir ki :p
küçücük kızlar yapıyor ilk kez, relax diyorum, yapabiliriz;)
acı yok, acı yok Rocky!!!

ay daralma geliyor bu konudan artık..
ne olacak, çok acıyacak mı vs vs..
tabe canım şöyle oluyor kaç kilosun bakayım -50.. tamam o zaman 20 kilo kan akar..

seks kötü bir şey değildir, bekar olup doktora gitmek kötü değildir bilmediklerini sorar öğrenirsiniz, müstakbel eşinizle gitmek daha fazla kasabilir ama siz bilirsiniz..

acımıyor, oluk oluk kan gelmiyor, ilk seferinde de gayet zevkli olabiliyor :)
orgazm olmayanaların illa frijit olması gerekmiyor, işten anlamayan bir adama rast gelmişlerdir..
milyon kadında ancak biri o gece hastahanelik olur, o da hem korkup kendini kastığı, diğer tarafta da birilerine emanet yetiştirme durumu olan bir zavallı damat olup gelinin üzerine abandığı için...
rahat olun, direk konuya dalmayın, önce banyo yapın rahatlayın, eskilerin dediği gibi "muhabbet" edin..
kolay gelsin.. Temiz olun eşiniz de mutlaka temiz olsun mikrop kapmamak için (özellikle herpes tipi virüsler bulaşabiliyor, sonra akıntı yapıyor)
Ben buradaki bilgilerin çoğuna teşekkür edemeyeceğim (bir kısmını tenzih ederim, darılmasınlar) pek çoğu safsata, evli kadınların bile bir kısmının kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyor olması korkutucu, bunlar anne olacak çocuk doğuracak, onlara bu bilgileri verecek...

geçen senelerde gazetelerde ben onun bilmem neresindeki dikişi gördüm deyip (cahil, neyini görüp dikiş sandıysa artık) geri yollanan sonra da ailesi tarafından öldürüldükten sonra bakire çıkan kızları unutmadı hala, o ve onun gibi binlerce isimsiz kız cehaletten öldü..
korkanlar burada vakit kaybedeceklerine doktora gitsin, kas gevşetici verir, olayı anlatır,doğum kontrolünde (isteyenlere tabi) yardımcı olur, göğüslerinizdeki olası kistleri de kontrol ettirir göğüs kanserine karşı da önlem almış olursunuz...
yeter artık

ya kızlar buradaki yazıları okuyunca biraz sakinşltim ama bendede taa 6yıl öncesinden böyle bir korku var.üstelik daha nişanlı olmayı geçtim şuan bir sevglm bile yok :1no2:

annemin işyerinde yazın yanına girmiştim.benden 6yıl önce 13 yaşımda iken.orada evlenmesine 1 hafta kalan bir kız gelmişti.bir çalışanın yeğeni idi.ve kız kına gecesi kaçtı.sonra olaylar vs.2 hafta sonra işyerine gelmişti ziyaret için.sormuşlardı ablalar.tabi böyle 9-10 bayan falan kalabalık toplandık.kız neden kaçmış dersiniz?
ilk gece korkusundan!düşünün ya kız evlenmekten vazgeçmiş bu korku yüzünden :1shok:
artık kıza damadın ilk gece bir matkapla geldiğini falan söylemişler galiba Kötü Kazen kafamçokkarıştı .ve üstelik o böyle ya çok korktum ya hastanelik olursam ya bişi olursa falan diyordu.sağolsun diğer ablalarda ben bağıramadım ama elimi ısırdım.1 hafta acıdı elim.bir tanesi ben bir bağırdım komşular duydu falan kafamçokkarıştı sonrada ne deseler aa biz böyle küçük kızların yanında konuşuyoruz şimdi bunlardan korkar falan(!) ulan daha ne yapacaksınız 3.5 atmaya başladık o yaştan!
neyse sonra kız psikologa falan gitti.aradan 4 ay onra evlendi.ama kızın anlatııkları bnm beynime yer etti yaa.birde erkek ne kadar romantik anlayışlı vs vs olursa olsun kesin o akşam hanzo kesilir falan diyorlar ya daha beter korkuyor insan :bbo:

neyse artık anlayışlı sabırlı bir koca bulmaya bakacağız.çok stres yapmayacağız falan hayırlısı bakalım yerimseniben

zaten bi çok yerde geçer kulaktan dolma bilgilere inanmayın bu yüsden vajinismus olursunuz diye dinlemeyin böyle şeyleri konu açılınca kaçın ya...

Bence de korkacak birşey yok. İlk gecenizde bu işi yapacaksınız diye de birşey yok. ama çok gerilirseniz veya korkarsanız biraz ertelersiniz. eşiniz de zaten sizi seviyorsa size baskı yapmayacaktır ve sizi anlayacaktır.a.s

ayyy varya şu kızları korkutanlar yokmu onların amaçları ne anlamış değilim.burda o kadar bekar kız varki herkes okuyodur bunları.ya sakın korkmayın.benide korkuttular titriyodum resmen.kendimi kastım eşime izin vermedim.yani şimdi aklıma geldikçe gülüyorum kendime.vajinusmus neden oluyorki sanki.herkesin bünyesi farklıdır.kimi hiç bilmiyor kimide onun bunun lafına inanıp mahvediyor o günü.kızlar bırakın kendinizi rahat rahat.herşey bir anda olup bitiyor.özel bi gün neden rezil edelimki dimi yani.....yüzünün akıyla işte ilk kez sana aidim diyo insan.eşimin beni alnımdan öpmesi ve allahım sana şükürler olsun demesi herşeye bedeldi.eşim tamam dediğinde bittimi dedim.anlamadım bile.o yüzden korkmayın.o anı en güzel şekilde yaşamaya çalışın.

Kızlık zarı doğuştan esnek ve deliktir

Cinsel yaşamın yanlış ve hatalı bilgiler yüzünden insanlığın en karanlık kalan yanlarından biri haline geldiğine dikkat çeken, kızlık zarının genellikle doğuştan esnek ve delik olduğunu söyleyen ve bunun kanıtı olarak da kadının adet görmesini gösteren CİSED Başkanı Cinsel Terapist Dr. Cem Keçe; "İdeal şartlar altında ilk gece normal bir kızlık zarı kanamaz, delinmez, patlamaz, yırtılmaz, ağrı ve acı yapmaz. Ancak kadın kendini ne kadar kasarsa, ne kadar çok kuruluğu olursa, erkek ne kadar çok acele ederse kanama, ağrı ve acı o kadar artar. Penis ve vajinanın görevi neslin devamını sağlamak için birleşmektir. Yemek yerken kuru kuruya bir lokmayı çiğnemeden yutmaya çalışırsak boğazımızı tahriş etmez mi? Kızlık zarının acıması ve kanamasının en büyük nedenlerinden biri yanlış beklentilerle yapılan yanlış işlemlerdir. Bu nedenle ideal şartlar altında cinsel ilişki öneriyoruz. İdeal şart nedir? Erkek acele etmeyecek, partnerinin duygularını ve bedenini uzun uzun okşayacak, kadın kendini kasmayacak ve ıslanması tam olduğunda cinsel ilişkiye girilecek. Normal bir kızlık zarı ideal cinsel birleşmede yırtılmaz, delinmez ve kanamaz. Hafif bir açılma olur, bu da dışarıdan anlaşılmaz ve gelip geçer. Kasılmış ve kuru bir vajinaya penis girdiğinde acı yapar. Kadın rahat, huzurlu, gevşemiş, ıslanması tamamlanmış, penis acele etmeden girmiş ise bunda hiç bir sorun çıkmaz. Yüzlerce, binlerce vaka ile bunu kanıtladık. Vajinismus’un Üstesinden Gelmek adlı kitabımızda bunları detayları ile anlattık" dedi.

:1ninca::1ninca::1ninca:

ayyy varya şu kızları korkutanlar yokmu onların amaçları ne anlamış değilim.burda o kadar bekar kız varki herkes okuyodur bunları.ya sakın korkmayın.benide korkuttular titriyodum resmen.kendimi kastım eşime izin vermedim.yani şimdi aklıma geldikçe gülüyorum kendime.vajinusmus neden oluyorki sanki.herkesin bünyesi farklıdır.kimi hiç bilmiyor kimide onun bunun lafına inanıp mahvediyor o günü.kızlar bırakın kendinizi rahat rahat.herşey bir anda olup bitiyor.özel bi gün neden rezil edelimki dimi yani.....yüzünün akıyla işte ilk kez sana aidim diyo insan.eşimin beni alnımdan öpmesi ve allahım sana şükürler olsun demesi herşeye bedeldi.eşim tamam dediğinde bittimi dedim.anlamadım bile.o yüzden korkmayın.o anı en güzel şekilde yaşamaya çalışın.

bende çok zor dedim ama insan başına ne geliceni bilmen lazım
kişiye göre değişiyo acısı, 3 gün günümü gecemi bilmedim
bütün kolay iiiiçç korkma diyenlere küfür ettim vaalla:mymeka:
en kötüsünü düşünüp öyle sakin olmaya çalışmak en iyisi
yoksa kolay olcak diye başlıyosun bi tıkanıyosun
acaba bende mi bi problem var niye herkezin kolay geçiyor diye
düşünüyorsun
bence onun paniği çok daha kötü
ni tekim zorda olabilir kolayda hiç biri ölüm dill
her genç kızın başına gelecek Kötü Kazen
:roflol:

ben hala acımadığı hususunda ısrarlıyım canım...
meslekdaşım veşeker ne güzel demiş.. Önemli olan ön hazırlık. :))

yabangülü mesajını yeni okudum, nasıl yanı eşin "tamam" demeden anlamadın mı!! yuh dicem ayıp olacak (kızma sakın komiğime gitti bir an) .. fazla korkmuşsun sanırım, ne diyeyim geçmiş olsun :))

Back
X