ilk geceyi yaşayamadım ve hala yaşayamıyorum.acil yardım

O doktora doktor demek içimden gelmiyor açıkçası..Anlayamıyorum bir doktor olarak bu kadar saçma bir şeyi nasıl söyler..Canım emin ol ki öyle kanamalık bir durum yok hatta çoğu insandan kan bile gelmez,pembe parlak bir sıvı gelir.Acı kısmına gelirsek burada eşinin davranışları çok önemli..Anlayışlı,sabırlı olmalı ve aynı zamanda seni rahatlatabilmeli..Bence eşinle romantik bir akşam geçir ve devamında da kendini rahat bırakmaya çalış..Senin bütün korkularının sebebi o doktor müsveddesi..

manyakmı o dr be böyle bişey ne duyulmuş ne görülmüştür asıl onun dr luk durumu var zar geride olabilir ne var bunda esnekte olabilir neden böyle korkutmuş sizi
siz kasmayın lütfen kendinizi o dr müsvettesinide unutmaya çalışın
şayet siz dr söylediklerini korkuyla abartmamışsanız ki inanmıyorum abarttığınıza söylediklerini unutmaya çalışın ve eşinize güvenin eşiniz size yardımcı olacaktır merak etmeyin

Bence doktor bozuntusu o kişi psikopat sizin ve eşinizin böyle bişeyden mahrum kalmanız için söylemiş kıskanmış yanii bunun başka bir açıklaması olamaz sakın sakın kendini ve eşini bu duyqulardan mahrum bırakma geçen 15 güne yazık..

yani inanki o doktor olacak kisiye söylenecek icimden gecen okadar cok sey varki ama yeri degil iste.
canim hic korkma valla göz acip kapayincaya kadar geciyor bitiyor.sen kendini hic kasma ve isi tamamen kocana birak.
yok kani hastanede dindirirlermis nerde görülmüs böle bisi tamamen sacmalik gelen kan 3-5 damla bisi oda tam kan bile denemez yani.

bak sana tavsiyem kendinize romantik bir ortam hazirlayin,esinle beraber sicak bi dusa girin sen tamamen gevse hic düsünme kanamayi falan bebe yagi al kendine isi cok daha kolaylastirir
sakin ama sakin kendini kasma.
baktinki yine olmuyor psikolojik yardim almani tavsiye ederim.:teselli:

canim emla krem al kendine girie sur uyusukluk hissi verir gun gun yavas yavas dene hemen hepsini deneme zamanla acilir kendini aciya odaklama sakinim sakinim de icinden gevsemeye calis zaten gun gun asasrsin bu sorunu kizlik zarinin iceride ya da girie yakin olmasiyla acinin alakas i olucagini anmiyorum zaten zar incecik bisey kalin dedigi de ne kadar kalin olabilir tam ayrintili anlatmamis yerinde olsam baska bir doktora gider ayrintili bilgi aliim icin rahatlasin

canim hic deneniz mi peki? gercekten agrin var mi?

valla herkes söylüyor basit geliyor ama bu isin formulü bu: kendini kasmicaksin

Kesinlikle doğru söylüyorsun.Ben de vajinismustan şüpheleniyordum ,çünkü ağrılı bir ilişki oluyordu.ama kasmaktanmış. Pubik kaslar refleksif olarak çalıştığı için kasılıyor ve ağrılı ilişki, ızdıraba dönüşüyor. Kendini kasma yeter.olumunekankayizsmile

miskokulu merhaba, bazı kızlık zarları tipinden dolayı, mesela çok kalın olması gibi, ilk gece biraz ağrılı ve normalden az daha fazla kanamalı geçebilir. ancak bu durum binde bir görülür. sana tavsiyem, başka bir jinekoloğa daha görün ve için rahat etsin.

doktorun tam olarak öyle dediğini sanmıyorum bence sen korkuyosun ve bunun için doktoru suçlamak kolayına geliyor benim arkadaşta kocasını doktoru herkesi şuçladı ama tüm iş kendinde bitiyordu oysa herşey senin elinde öyle mucize ilacı falanda yok canım kusura bakma sert oldu ama gerçek bunlar eşine güven kendini hazırla ve rahatlat herşey senin elinde birde vajınusmus konusunda uzman olan bir doktordan yardım al

Son düzenleyen: Moderatör:
doktor bana senin zarın çok ilerde ve kalın dedi.

ya bişiyi anlamıorum ciddenn :S
şimdi kalın tamam ilerde ona da tamam ama

bunu eşinize sölediginizde hemen o kadar ileri gitmez ve dolayısı ile de aip olacak ama hanı alıştıra alıştıra yaparsınız...

hemen ilk denemede cok zorlamadan yapmaya çalişmak zor mu gerçekten bu kadar :S

dr u unutup o ana odaklanın 'bozulsun' die ugraşmadan...ben de sert yazmişsam kusura bakmayın cehaletime verin ama

katiliyorum sana. kendi kendimize aci cektiriyoruz korkudan.

canim sana tavsiyem kayganlastirici al, öyle planli bi sekildede yapmayin
bu aksam su zaman olucak falan gibi. akisina birak olayi, ön sevismeyi biraz uzun tutun ve tamamen o olaya odaklan. o gerizekali doktorun dediklerinide unutmaya calis

varya böle korkuttukları kadar deıl
salak bır doktor anlasılan
kafasındamı var ne ?

on sevismeyi uzun tutun... siz kivama gelmeden vajina da gevsemez..gorev bilinciyle, kizlik zarini isgal etme hedefiyle degil ask yapmak icin yapin bunu. ilkinde tamamen birlesme olmasin..yavas yavas... siz ne kadar istekli olursaniz agriniz veya kanamaniz o kadar az olur. esinizi arzuluyorsunuzdur eminim.. kendinizi bu endiselerle birbirinizden etmeyin. evliliginizin tadini cikartin.

Kızlık zari ilerde veya geride olmaz öyle seymi görülmüş hey allahım bunlar diplomalarını nerden alıyor allah askına.

kızlık zarı vajinanın girişindedir evet yapısı kşiden kişiye değişir ama öyle bir yapısı varki kendini kasmazsan acıyı bıle duymazsın zevk alırsın.

Hayır aklınıza sunu getirin ordan kocaman bir bebiş çıkabiliyorda acıdan kimse bayılmıyor küçücük seyden mi korkuyorsunuz kaydirigubbakcemile3

canım zor bir durum ama biliyosunki yapmak zorundasın,ne kadar kafanda kurarsan o kadar zor olur
onun için kendini kasmadan (kasmamak mümkün değil ama ) 1 dk. bir olay
sonra sende görüceksin aaaaa bu kadarmıymışş.
doktorunuda değiştirsen iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…