İlk giriş ağrılı ve zor oluyor.

Canım bende 3 aylık evliyim bende bazı arkadaşlar gibi 3.haftamda tam olarak ilişkiye girebildim her ilişkimde kan gördüm,şuan benimde aynı şekilde ilk girişte acı duyuyorum yeterince ıslaklıkta oluyor teyzem doktor ''vajina ağzımın dar olduğunu"söyledi. Benimde eşim bu durumdan memnun:oops:sadece 1-2 dk zorlanıyorum okadar hala hala kasılma oluyo ama bir kaç dk sonra geçiyor normal olduğunu söylüyorlar canım:KK22:

benimde aynı şekilde kızlar.ilk girişte ıslaklık yeterince olmasına rağmen hep ağrılı oluyor sonra problem yok.9 aydır bu boyle artık bu sekilde kabullendim bende.eşimse bu durumdan oldukça memnun:)
bişe merak ettim vajina ağzının dar olması normal doğumun zor olacağı anlamına mı geliyor bu konuda bir bilgin var mı canım?

bununla ilgili doktora gittim. Vajina darlığından bahsetti. Normal doğum yapana kadar bu böyle gider dedi. Normal doğumdan sonra düzelir dedi. Yani sırf bu yüzden bile çocuk düşünebilirim. :)

benimde aynı şekilde kızlar.ilk girişte ıslaklık yeterince olmasına rağmen hep ağrılı oluyor sonra problem yok.9 aydır bu boyle artık bu sekilde kabullendim bende.eşimse bu durumdan oldukça memnun:)
bişe merak ettim vajina ağzının dar olması normal doğumun zor olacağı anlamına mı geliyor bu konuda bir bilgin var mı canım?

Canım bu konu hakkında bir bilgim yok :) Ben sezeryan olucam bazı sağlık problemlerinden dolayı:)

kızlar bu msjı arkadasımın adına yazıyorum cok yakın bı arkadasım evlenelı 10 gun oldu ve hala ılıskıye gıremedıler kız cok korkuyor dıyo kı esımın bana degmesıyle bagırıyorum esıde tamam o zaman yapmayalım dıyomus dun buyuk bı kavga cıkmıs aralarında arkadasım bu konuda esını sorumlu tutuyor o yapamıyor dıyo 5 sene boyunca bırbırlerını severek aldılar sımdı boyle olması benı cok uzuyor cunku arkadasımı canım kadar cok sevıyorum kardes gıbıyız bı onerız varmı ne yapmalılar

Gittim gittim geldim yazip daha evlenmemis kizlari korkutmasaniz keske:KK31:
Cogu genc kiz sizin gibiler yuzunden vajinusmus oluyor, burasi acik bir forum kelimlerinizi secerek kullanin lutfen.
ay gerçekten ya tüm arkadaşlarım vajinusmus oldu yaşadı, bana en detayına kadar anlattılar, o yüzden ben gelin görünce korku yaşıyorum bunu nasıl aşarım, yani gelinin yerine ben korkuyorum ve yaşım 3 4 :)

İlk bir kaç ay bende çektim. Doktor arkadaş vardı, krem tavsiye etti onu kullandım ama hep kan gelmeye devam etti. Şimdi ise o darlıktan eser yok şimdi :( hiç de ilk zamanlarda ki gibi olmuyor. Şimdi ameliyat mı olsam mı diye düşünüyorum bile.

Ayni sorunu bende yasiyorum bende 3 aylik evliyim ve ilk iliskimde cok zorlanmistim acidan ve yanmadan dolayi ilk birlesmemizi 3. Haftamizda yapabilmistik vajinusmus bile sanmistim kendimi okadar kotuydum. Sanirim daha yeni ve alisik olmadigimizdan bole bi sorunla karsilasiyoruz. Kayganlastirici da kullansam ilk giris agrili oluyor bendede.
Bende de cok agri yapiyor ilk bir kac dakika sonra geciyor. Bir turlu beceremedik agrisiz yapmayi. Bir cozum bulursan bana da soyle

Bazen acaba pozisyon ile de alakalı olabilir mi diye düşünmüyor değilim. İlk giriş pozisyonun değiştireceğim. Normal doğumda düzelir diyende var ancak eşim bu darlık konusundan çok da mutlu sen sezeryan yap diyor:))
Erkekler sever tabiki bole seyleri ama aldrma daha yenisin zamanla.duzelir

Merhaba kızlar bende yeni üye oldum.Evleneli yaklaşık 3.5 ay gibi bir süre oldu.Evlendiğimiz gecene kadar denesek de bir türlü ilişkiyi beceremedik. Ancak ertesi gün ilişki oldu ancak bir de bana sorun nasıl olduğunu resmen gittim gittim geldim:KK1:. Zor oldu ancak bir şekilde oldu. Sorunum şu o gün ve o günden bugüne kadar ilişki gireceğimiz zaman penisin baş kısmı vaginaya çok zor ve ağrılı bir şekilde giriyor. Girdikten sonra bir kaç kez git gelden sonra herşey normal oluyor ancak her ilişkide böyle olması beni çok rahatsız ediyor hatta bazen isteksiz de yapıyor.
Canım kendini kastıgın içinde oluyor olabilir . Ben de öyle yaptım hem ben zorlandım hem eşim . İlk gece anlamıştım hatta nerdeyse 1 hafta hiç dgru duzgün ilişkiye giremedim psikoloji alt üst oldu resmen ama sonradan anladım ki gercekten kendimi kasıyormsum ve bunun adı benim tabirimce korkuymuş . Korkudan kasıyordum yani raht olnca herhangi bir sorun olmuyor . Vajinan dar olduğu içinde olabilir bence

Back
X