- 4 Şubat 2022
- 143
- 95
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Evlilik konusunu açmadım tanımadan evlenecek değilim mutlu bir ilişkim olmasini istemek doğal bir şey evliliğe gider gitmez hiç bir şeyin garantisi yok6 saat gezip tozunca erkekten beklentiniz profil resminizde midir
Kadın evlilikten bahsetmiyor soruda ciddi ilişkiden de bahsetmiyor :) karşısındakinin ne hissettiğini anlamaya çalışmış sadece. Nasıl bu sonucu çıkardınız ilginç6 saat gezip tozunca erkekten beklentiniz profil resminizde midir
Ben hislerinize güvenin derim buluştuğunuzda vakit geçirirken size olan yaklaşımından anlamışsınızdır zaten. Bakışından hareketinden her türlü anlaşılır biz burdan anlayamayız bunu onunla vakit geçiren sizsiniz. Bence siz kesinlikle görüşelim falan demeyin normal davranın ve onun hareketlerini gözlemleyin. Eğer bu ilişkiye dönecekse de bırakın o çabalasın.Merhaba. Eskiden hoslandigim bir çocuk vardi. Çocuğa yazdım görüşelim dedi. Çocuktan çok etkilendim 6 saat gezdik sohbet ettik yemek yedik. Sarıldı elimi tuttu. Bende hoslandigim için bir şey demedim. Çok güzel dolu dolu vakit geçirdik. Çocuk daha sonra yazdı mesaj. Ertesi gün dedimki eğer etkilenmediysen hoslanmadiysan söyleyebilirsin oda kafanda kurma dedi. günaydın naber nasilsin tarzı günlük yazıyor mesaj ama gorusmek için hiç bir adımı yok. En kısa zamanda gorusurz diyor. Diyaloğu kessem mi diye düşünüyorum 2 hafta oluyor goruseli. Hiç görüşmek için adımı yok. Hoslanmadiysanda şöyle dedim ne diye hoslanmis takliti yaptın. Çocuk çok iskolik biraz egolu biri bence dediğim dedik inatçı biri. Gönül işte hoslandi. Çocukla iletişimi kessem mi hiç aramıyor görüşmek için adım atmıyor. Çocuğun hep kısa ilişkileri olmuş 1 ay 2 ay maksimum çünkü bencil. Çapkın biri değil. Watsapta benim dışında hiç açık olmuyor. Ama kararsızım beklesem mi konuşmayı kessem mi
Teşekkürler ederim gerçekten çok haklisinjzKadın evlilikten bahsetmiyor soruda ciddi ilişkiden de bahsetmiyor :) karşısındakinin ne hissettiğini anlamaya çalışmış sadece. Nasıl bu sonucu çıkardınız ilginç
Çok güzeldi o kadar mutluydum ki o gün mutluluktan hiç bir şey yiyemedim 2 gün boyunca ama tek taraflı olmasın istiyorum en güzel duygular karşılıklı olanlarBen hislerinize güvenin derim buluştuğunuzda vakit geçirirken size olan yaklaşımından anlamışsınızdır zaten. Bakışından hareketinden her türlü anlaşılır biz burdan anlayamayız bunu onunla vakit geçiren sizsiniz. Bence siz kesinlikle görüşelim falan demeyin normal davranın ve onun hareketlerini gözlemleyin. Eğer bu ilişkiye dönecekse de bırakın o çabalasın.
Bence onunla çok fazla ilgilendiğinizi belli etmeyin. Yani çok aşırı derecede üstüne düşmeyin. Senin için ölüyorum bitiyorum değil de, iyi vakit geçirdik hoşlandım ama zaman gösterecek diye düşünün ve karşıya böyle yansıtın. Bırakın o uğraşsın buluşmak için eğer uğraşmıyorsa da doğru kişi değildir zaten.Çok güzeldi o kadar mutluydum ki o gün mutluluktan hiç bir şey yiyemedim 2 gün boyunca ama tek taraflı olmasın istiyorum en güzel duygular karşılıklı olanlar
şaka barındırdığı aşikar olan bir yorumdan siz ne sonuç çıkardınız?Kadın evlilikten bahsetmiyor soruda ciddi ilişkiden de bahsetmiyor :) karşısındakinin ne hissettiğini anlamaya çalışmış sadece. Nasıl bu sonucu çıkardınız ilginç
İstediğinizi yazabilirsiniz elbette sadece yorumunuzla soru arasında ilişki kuramadım herhangi bir sonuç çıkardığım yok sakin olunşaka barındırdığı aşikar olan bir yorumdan siz ne sonuç çıkardınız?
gayet sakinim. kadının çok istediği apaçık ortada, profil resmine de gelinlik koyunca cuk oturuyordu. allah kimseyi yaptığı espriyi izah etmek zorunda bırakmasınİstediğinizi yazabilirsiniz elbette sadece yorumunuzla soru arasında ilişki kuramadım herhangi bir sonuç çıkardığım yok sakin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?