İlk görüşme sonrası ilgisizlik

Gerçeğin aslında tahminimden daha öte olduğunu ögrendim beyfendinin bir ilişkisi varmis benimle o yüzden görüşmemiş benimlede iletişimi kesmemis. Gerçekten şok oldum çokta üzüldüm çünkü ben duygusal gitmiştim çok hoslanmistim ama degmiyormuş. Normal şartlar altında yaptığım bir hata yok sıcak kanlı guleryuzlu neşeli davrandım hoşlandığını hissettim ama durum sandigimdan öte ne diyim gerçekten karaktersizmis. Gece gece uyuyamadım bunları hakedecek bir şeyde yapmadım. Yoluma bakicam elimden başka bir şey gelmiyor. Onuda Allah'a havale ettim insanların duygularıyla oynamak ne kadar kolay olmus

Hatalı davranmadim ilk kez hislerimi yaşadım sorunlu davranan kötü kalpli olan o. Ben gayet düzgün sevecen davrandım istedim gerçekten birini ama yanlış kişiyi istemisim
Tatlım tabiki hatalı değilsin ama bunlar öküz anlatabildim mi?
Hemen sorguluyor ne oluyoruz oluyorlar.
Milletin vaktini mi çalıyorum kafasını mu meşgul ediyorum diye düşünmez erkekler.
Şu yaşıma kadar böyle birini görmedim ben .
İnsanlar çok bencil.
O yüzden önemseme sende bu kadar.
Demek istiyorum.

Madem ilişkisi varmış senle niye görüşmüş ?
Ne kadar adıler ya .
Valla nefret ettim bu insanlardan.
Bu nasıl bir ilişki başkalarıyla görüşüyor el ele geziyor falan .
O kız kimse umarım oda kurtulur bu adamdan .

Doğru düzgün bir paylaşımın olmamış canım üzülecek bir durum yok. Asıl yanlışı sevgilisine yapmış.

Geçmiş olsun. Tam bir karaktersizmiş. Nasıl öğrendiniz bu durumu?

ş..siz
nerden öğrendiniz?
iyiki fazla kapılmadan öğrendiniz

İlişkisi olduğunu nasıl ogrendınız

hoşlanmadıysan söyle denir mi? ben olsam bunu düşünsem de söylemezdim. dışarıdan “sen kimsin ki benden hoşlanmayacaksın” imajı vermeniz lazımdı davranışlarınızla. siz ezilmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…