- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Onla enerjim tutmadı olmadı iliskiCekim hissetmedigin cocukla yakinlasmistin ona ne oldu
Yaptığınız espri ince veya üstüne çok düşünülmüş anlaşılmayacak bir espri değilgayet sakinim. kadının çok istediği apaçık ortada, profil resmine de gelinlik koyunca cuk oturuyordu. allah kimseyi yaptığı espriyi izah etmek zorunda bırakmasın
evet, gayet alelade her yerde dolaşan bir geyik, o yüzden ilk seferde anlamayıp açıklama yapmanız komik. bu emojilerle de bir şeyler kanıtlamaya çabalıyorsunuz belli :)Yaptığınız espri ince veya üstüne çok düşünülmüş anlaşılmayacak bir espri değilsadece konu sahibini dalgaya aldığınızı hissettim söylediğim şey bu espriniz hakkında bişey demiyorum
Açıklama falan yaptığım yok size. Dalgaya almanıza karşılık söyledim sadece ilk seferde anlaşılmayacak bir şey yazmamışsınız kasmayın :) Basit ve sürekli kullanılan sıradan bir emojiyle ne kanıtlayabilirim inanın bilmiyorumevet, gayet alelade her yerde dolaşan bir geyik, o yüzden ilk seferde anlamayıp açıklama yapmanız komik. bu emojilerle de bir şeyler kanıtlamaya çabalıyorsunuz belli :)
konu sahibinin konularına bakarsanız beklentileri ve ilk görüşmeleri konusunda daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz, konuyu daha fazla meşgul etmeyelim
İlgisizlik sevgili flört arasında olur bikere görüşmeyle adam aramıyor dıye ılgısız degılMerhaba. Eskiden hoslandigim bir çocuk vardi. Çocuğa yazdım görüşelim dedi. Çocuktan çok etkilendim 6 saat gezdik sohbet ettik yemek yedik. Sarıldı elimi tuttu. Bende hoslandigim için bir şey demedim. Çok güzel dolu dolu vakit geçirdik. Çocuk daha sonra yazdı mesaj. Ertesi gün dedimki eğer etkilenmediysen hoslanmadiysan söyleyebilirsin oda kafanda kurma dedi. günaydın naber nasilsin tarzı günlük yazıyor mesaj ama gorusmek için hiç bir adımı yok. En kısa zamanda gorusurz diyor. Diyaloğu kessem mi diye düşünüyorum 2 hafta oluyor goruseli. Hiç görüşmek için adımı yok. Hoslanmadiysanda şöyle dedim ne diye hoslanmis takliti yaptın. Çocuk çok iskolik biraz egolu biri bence dediğim dedik inatçı biri. Gönül işte hoslandi. Çocukla iletişimi kessem mi hiç aramıyor görüşmek için adım atmıyor. Çocuğun hep kısa ilişkileri olmuş 1 ay 2 ay maksimum çünkü bencil. Çapkın biri değil. Watsapta benim dışında hiç açık olmuyor. Ama kararsızım beklesem mi konuşmayı kessem mi
Bencede öyle daha muhattap olmayacağım hiç bir şey demicem hayatıma bakicamİlgisizlik sevgili flört arasında olur bikere görüşmeyle adam aramıyor dıye ılgısız degıl
Sizi ıstemıyor demkkı görüşmeyi konusma anlamındada hal h sormalık bıseye cevırmıs .
Beklesemmı derken karsıdakı sızı beklemıyor farkındamısınız
Hatalı davranmadim ilk kez hislerimi yaşadım sorunlu davranan kötü kalpli olan o. Ben gayet düzgün sevecen davrandım istedim gerçekten birini ama yanlış kişiyi istemisimKeşke hiç sorgulamasaydın .
Yani bir kez görüşmüşsün bu kadar sorgu sual ne gereği var.
Hoşlanmadım derse ne diyecen yani.
Adam daha başında kendini bir halt sanmış.
Sessiz kalıp adım bekleseydin adım atacaktı er geç o zaman sallamazdın .
Bakalım koşacak mı peşinde .
Benve çok hatalı ve ısrarcı davranmışsın.
Olmayacağını anladım kimse kimseyi beklemiyor ben dışardan fiziki ve güzellik olarak çok güzelim sorunlu olan o. Kendi narsist sorunlu biriİlk görüşmede elini tutup umut vermiş ve hatta çok dişi olduğunu söylemiş. Şimdi de görüşme talebinde bulunmuyor. Dışarıdan bakan bir göz olarak bir oku bakalım bu ne anlama geliyor.
Şimdilik seni aramıyor ama arayacak, eğer bu kişi ile duygusal ilişki yaşamak gibi bir beklentin varsa umutlanma.Mesele seni kendi çöplüğüne çekmek. Yeterince bekletirse istediği her şeyi yaparsın diye dusunuyor. Üzgünüm ama gerçek bu.
Aynen öyle. Allah gönlüne göre versin.Olmayacağını anladım kimse kimseyi beklemiyor ben dışardan fiziki ve güzellik olarak çok güzelim sorunlu olan o. Kendi narsist sorunlu biri
Narsist teşhisini nasıl koydunuz ? Adam güzel vakit geçirmiş , önüne bakmış bu kadar soru sormanız fazla olmuş . Salın birazOlmayacağını anladım kimse kimseyi beklemiyor ben dışardan fiziki ve güzellik olarak çok güzelim sorunlu olan o. Kendi narsist sorunlu biri
Konuşmayı kes. Görüşmek istemeyen adamdan bir yol olmaz.Merhaba. Eskiden hoslandigim bir çocuk vardi. Çocuğa yazdım görüşelim dedi. Çocuktan çok etkilendim 6 saat gezdik sohbet ettik yemek yedik. Sarıldı elimi tuttu. Bende hoslandigim için bir şey demedim. Çok güzel dolu dolu vakit geçirdik. Çocuk daha sonra yazdı mesaj. Ertesi gün dedimki eğer etkilenmediysen hoslanmadiysan söyleyebilirsin oda kafanda kurma dedi. günaydın naber nasilsin tarzı günlük yazıyor mesaj ama gorusmek için hiç bir adımı yok. En kısa zamanda gorusurz diyor. Diyaloğu kessem mi diye düşünüyorum 2 hafta oluyor goruseli. Hiç görüşmek için adımı yok. Hoslanmadiysanda şöyle dedim ne diye hoslanmis takliti yaptın. Çocuk çok iskolik biraz egolu biri bence dediğim dedik inatçı biri. Gönül işte hoslandi. Çocukla iletişimi kessem mi hiç aramıyor görüşmek için adım atmıyor. Çocuğun hep kısa ilişkileri olmuş 1 ay 2 ay maksimum çünkü bencil. Çapkın biri değil. Watsapta benim dışında hiç açık olmuyor. Ama kararsızım beklesem mi konuşmayı kessem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?