- 4 Şubat 2022
- 143
- 95
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nilnehir111
33 yasindaSiz 30 yaşındaymışsınız; çocuk kaç yaşında ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yasindaSiz 30 yaşındaymışsınız; çocuk kaç yaşında ?
33 yasinda
Evet evlenmek istiyorum isim yerinde sosyal hayatım düzgün hayatımda duygusal ilişki hariç yüzde 90 inini tamamladım. Çok insanla tanıştım görüştüm hissettiğimde oldu ama hiç biri düzgün çıkmadı. Süper vauv enerji çekim aldigim insanlarda oldu. Sonuç bitti. Anlaşmak çok önemli olduğunu hissettim. karakterli biri ile olmakta çok önemli. En son ayrıldığım kişi bana senden daha iyisi varsa diye psikolojim bozuldu o yüzden senden ayrıldım dedi. Böyle insanlar gerçekten insanı duygusalliktan soğutuyorProfil resminiz beğendiğiniz gelinlik modelini içeriyor sanırım. Fazlasıyla evliliğe odaklandığınız bir dönemdeyseniz, bir süre kendinizi dinlemenizi öneririm. Eli yüzü düzgün,iyi eğitimli,yakışıklı diye gerçekten etkilenmediğiniz bir insanla yola çıkmak ikinize de haksızlık olur.
Evet evlenmek istiyorum isim yerinde sosyal hayatım düzgün hayatımda duygusal ilişki hariç yüzde 90 inini tamamladım. Çok insanla tanıştım görüştüm hissettiğimde oldu ama hiç biri düzgün çıkmadı. Süper vauv enerji çekim aldigim insanlarda oldu. Sonuç bitti. Anlaşmak çok önemli olduğunu hissettim. karakterli biri ile olmakta çok önemli. En son ayrıldığım kişi bana senden daha iyisi varsa diye psikolojim bozuldu o yüzden senden ayrıldım dedi. Böyle insanlar gerçekten insanı duygusalliktan soğutuyor
Benle birlikte ya daha güzel daha kariyerli biri varken bununlaysam diye düşünmüş. Çekim aldigini söyleyen biriydi benim yanımda heyecan duyuyormusSon ayrıldığınız adamın ne demek istediğini anlamadım.
Bir kaç kez daha görüş ne kaybedersin o zaman ki hislerinle karar verirsinMerhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
Benle birlikte ya daha güzel daha kariyerli biri varken bununlaysam diye düşünmüş
Daha iyisi dedikleri dış görünüs maddiyat falanda bu daha iyisi demek olmuyor ki.bu işin içinde ruh var enerji var.size karşı çikigımdan değil konu üzerinden yorum eklemek istedim.öyle olsaydı bütün en tepedeki(!) kişilerin ilişkileri harika olurdu.tam tersi hatta.bir kadın doğum polikliniğine gidin bir tane bırak yakışıklıyı, güzeli normal güzellikte, eli yüzü düzgün insan bulmakta zorlanırsın.Verilmiş sadakanız varmış, şükredin.Adam sizi yalanlarla kandırsa ve bu düşüncesi nikahtan sonra ortaya çıksa daha mı iyiydi. Her insan "daha" fazlası olanlarla kıyaslanmadan, olduğu haliyle sevilmeyi hak ediyor. O insan sizin denginiz değilmiş, hepsi bu.
aynisi gecti aklimdan cocuk cocuk yazinca vallaSiz 30 yaşındaymışsınız; çocuk kaç yaşında ?
Zamanla olanı da gördümMerhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
bi iki saatte kim kimi tanımış , zamanla olmak zorunda değil ama bir ilişkiye başlamak bir saatte alıncak karar değil. tanımaya çalışın belki ikinci üçüncü buluşmada gerçekten hiç begenmeyeceksinizMerhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
kadınların 6. hissinden ziyade kadınlarda kötü erkek tutkusu var , ben bunu adam ederim fikri var. illa birini adam etmek için harcanan ömürler var . gerçekten 6. hi olsa da bu kadar katliam olmasa haberlerde.Asla görüşme, kadınların 6. Hissi var, bir şeyi için almıyorsa başına bi bela geleceği içindir, isterse karşıdaki dünyanın en iyi en eğitimli en yakışıklı en zengin kişisi olsun, içinden gelmeyeni yapma
Çok etkilendiyse sizden tutuk kalmış olabilir zamanla açılabilirMerhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
onlara ilişki kategorisine pek koyamıyorum. Sıradan seylerEee duygusuz olup, sadece cinsellik ya da vakit geçsin diye olanlar da var.
önce duygusallık olsun sonra zaten cinsellik olur mu demek pluyor bu dıygısal ilişkiCinsel ilişki isteyen bağlılık sorumluluk istemeyen çok fazla
Bir insani bir goruşde tanima ihtimali yuzde 5 oranindadir. Heyecan oluyor. Insan kendini olduğu gibi tanitamiyor. Zamanla daha fazla yönünü keşfetmek mumkun. Eşim beni ilk goruşte sevse de bende o olmamişti. Ama şimdi canimi veririm. En azindan bir kez daha şans vermeye deger. O da kendine çeki duzen verecektir.Merhaba. 3 gün önce biriyle görüştüm. Arkadaşım vesilesiyle mesajlaşmaya başladık. Çocuk yakışıklı uzun boylu iyi eğitimli biri. Mesajlasirken nedense cevap veresim gelmiyordu enerjim tutmuyordu dedim. Sonra görüşeyim ön yargılı olmayayım dedim. Görüştük çocuk gerçekten iyi biri ama soğuk geldi muhabbeti sarmadi çok sıkıldım. Çocukta beni begenmedin dedi. Bende biraz sıcak olayım dedim zaten yapi olarak guleryuzluyumdur. Çocukla sonlara doğru güldük bir tık daha iyiydi. Ama yinede çekim alamadım. Çocuk 2017 den beri duygusal ilişki yaşamamış duygusal bir iliski istiyormuş. Bende tabikide duygusal ilişki istiyorum ama bu çocuktan etkilenmedin. Siz olsanız şans verirmisiniz ilk görüşmede frekansının tutmadığı birinden sonradan etkilendiniz mi? Zamanla olur mu böyle şeyler.
Eşimle benim hikayem de öyle 1 sene ye yakın herkes bize birbirimizden bahsetmiş hiç etkilenmedik ikimizde aynı gün parfüm kokusundan etkilendik daha önce de o kadar yakın sohbet etmistik oysakiZamanla olanı da gördüm
Arkadaşıma bidaha şans ver dedim durdum, pek elektrik almamıştı çocuktan
Ve evli cocuklular suan